Praktijkardi
Image default
Financieel

Wat is een afvalcontainer?

Een afvalcontainer is in het algemeen opgebouwd uit plastic of metaal en wordt gebruikt voor het tijdelijk opslaan van afval.

Sommige gewone namen zijn vuilnisbak, vuilnisbak en afvalcontainer. De woorden tas, zakken of wegwerpbaar zijn ook frequent in British Engels gebruik; De termafval beschrijft elk materiaal dat in een afvalcontainer kan worden gegooid. Deze containers zijn over het algemeen de grootte van een grote portemonnee en ontworpen om een breed scala aan afvalstoffen te houden, waaronder voedselafval, vet, papierafval en dozen. Ze zijn gemaakt om lekvrij te zijn om te voorkomen dat afvalmateriaal gedurende een gemeenschap wordt verspreid.

 

Huur een containerbakken in verschillende stijlen, waaronder voetpedaalbakken, wheelie-bakken, vloerbakken en boodschappentasbakken. Voetpedaalbakken zijn ontworpen om voetverkeer te verzamelen. Ze worden normaal gesproken in de buurt van de invoerpunten geplaatst voor bedrijven, huizen en gemeenschapscentra en bevatten een handvat en vergrendeling voor eenvoudig tillen en vasthouden. Ze mogen geen stoel bevestigd.

 

Wheelie Bins zijn wheelie-bakken die bedoeld zijn voor appartement of residentieel gebruik.

Ze zijn gemaakt om permanent te worden geplaatst in een residentiële of commerciële locatie. Deze bakken bevatten een rechtopstaande cirkelvormige bedekking met twee handvatten, die kunnen worden verhoogd of verlaagd om de gebruiker te accommoderen. Ze zijn populair op locaties waar sanitaire voorzieningen nodig zijn, evenals in parken en scholen.

 

Bij het kopen van een afvalcontainer moet men rekening houden met de grootte en het type afval dat wordt verwijderd. Sommige afvalcontainers zijn bijvoorbeeld alleen bedoeld om te worden gebruikt voor residentieel en commercieel gebruik. De grootte van de container en de capaciteit ervan zal afhangen van het doel waarvoor het is bedoeld. Er zijn ook dumpsters beschikbaar voor de beschikking van industrieel afval. Industriële afvalcontainers zijn groter en duurder dan residentiële afvalcontainers.

 

Een standaardafvalcontainer of dumpster is acht voet met vier voet en heeft ongeveer vier kubieke meter afval. Residentiële afvalcontainers variëren in grootte van acht tot zestien voet bij vier voet en houden tussen twee tot vijf kubieke meter van afval. Bedrijven kunnen ook terugkerende dumpsters kopen voor het gemak. Roll-off-containers zijn compacte, herbruikbare containers die de transportband op het punt van collectie afrollen. Sommige roll-off-containers zijn bedoeld voor eenpersoonsservice, terwijl anderen meer dan één service kunnen bieden.

 

Er zijn veel bedrijven die afvalcontainers verkopen. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om afvalcontainers te huren wanneer ze klaar zijn om afval te beschikken. Kopers van afvalcontainers kunnen ook kiezen uit een grote selectie van aan de voorkant van de voorlading tegen verschillende prijzen. Huren is een economische manier om commercieel afval te verwijderen.

Kijk op onze website wat de mogelijkheden zijn! https://www.afzetbak.nl/