Praktijkardi
Image default
Aanbiedingen

De beste vloer voor in huis – laminaat

In veel huizen zie je tegenwoordig steeds vaker een laminaatvloer in huis. Dat is eigenlijk ook niet zo gek, want het is vrijwel voor elke ruimte in huis geschikt. Het populaire materiaal werd vroeger echter als goedkope oplossing gezien, waar alleen mensen met een klein budget gebruik van maakten. Inmiddels is dit slechte imago verleden tijd en kiezen steeds meer mensen voor een vloer met laminaat. Waarom dat zo is, vertellen we je in deze blog!

Voordelen van laminaat

Je hebt het in allerlei soorten en maten. Of je voorkeur nu uitgaat naar een donkere of een lichte kleur, een natuurlijke uitstraling al dan niet een moderne look and feel. Er is van alles voor jouw wensen te vinden, zodat jij jouw interieur naar een hoger niveau kunt tillen. Daarnaast is het materiaal erg stevig en kan gerust tegen een stootje. Daardoor ben je ervan verzekerd dat je jarenlang plezier hebt van jouw laminaatvloer. Ook het onderhoud is een fluitje van een cent. Met een stofzuiger en een vochtige dweil krijg jij jouw vloer in een handomdraai weer mooi schoon.

Geef elke ruimte in huis een warme uitstraling

Je hoort het goed, laminaat kun je in elke ruimte in huis verleggen. Van de slaapkamer, de hal tot aan de keuken. Goedkoop laminaat is daarnaast ideaal om een trap te bekleden. Zelfs in vochtige ruimtes als de badkamer is het mogelijk een vloer met laminaat aan te leggen.  Het materiaal is dus veelzijdig toepasbaar. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om jouw huis te voorzien van vloeren van de beste kwaliteit.

Advies op maat

Wil jij je eerst nog informeren over de verschillende soorten en uitvoeringen van het laminaat of hoe je het laminaat het beste zelf kunt verleggen? Dan kunnen de specialisten van Bebo Parket jouw voorzien van een deskundig advies op maat. Het maakt niet uit wat jij precies te weten wilt komen, de experts hebben altijd de juiste tips in huis zodat jij tot jouw gewenste eindresultaat komt.

 

https://www.beboparket.nl/