Praktijkardi
Image default
Woningen

Uw keuze bij ons is niet alleen een breed scala aan prijzen, maar ook een grote selectieSKLF is een erkend en geregistreerd makelaarskantoor, is een volwaardig lid van de vereniging van makelaars en biedt een breed scala aan diensten gerelateerd aan onroerend goed.
Onze grote database bevat veel verschillende panden, zowel nieuw als secundair (waarbij de focus van het makelaarskantoor vooral secundair vastgoed is), van appartementen, appartementen, complexe penthouses of herenhuizen tot exclusieve woningen en luxe villa’s in de regio.
Uw keuze bij ons is niet alleen een breed scala aan prijzen, maar ook een grote selectie van divers onroerend goed in de meest veelbelovende uithoeken van deze regio, tegen de scherpste marktprijzen, of het nu gaat om onroerend goed voor wonen, recreatie, investeringen of voor huisvesting – van ervaren specialisten op de lokale markt.
Welk type vastgoed u ook interesseert en wat uw doelstellingen ook zijn, u kunt volledig vertrouwen op de vertrouwelijkheid van uw informatie, op een persoonlijke en professionele aanpak, op ons onpartijdige objectieve advies en ondersteuning, voor en na ontvangst van de sleutels van uw huis. Het bedrijf biedt een volledig scala aan diensten op de vastgoedmarkt:
huur,
uitverkoop,
een woning kopen,
vertrouwensbeheer,
Juridische ondersteuning.
Het belangrijkste principe van ons werk is een verantwoordelijke houding ten opzichte van de uitvoering van elke bestelling. We doen ons best om het vertrouwen van onze klanten te winnen en ons te profileren als een waardige en betrouwbare partner. Ons team heeft gekwalificeerde medewerkers in dienst, waardoor we hoge servicenormen kunnen handhaven bij het maken van transacties.

 

 

 

Appartement te koop

 

https://be.propenda.com/