Praktijkardi
Image default
Health / Alternative

Dansschool voor volwassenen en kinderen

Als je op zoek bent naar een dansschool voor volwassenen en kinderen dan ben je bij ons op de juiste plek. Het is mogelijk om bij ons allerlei dansvormen te beoefenen. Er zijn vele nieuwe dansen en technieken ontwikkeld door de tijd heen. Dergelijke danslessen kan men bij onze dansschool voor volwassenen en kinderen volgen.

Wil je fit blijven? Dan kan je met beweging en dans in goede conditie blijven. De speciale groepslessen zijn handig om in een groep gemotiveerd en actief te blijven. Of ga aan de slag met de techniek en krijg ondersteuning van een professional die al vele jaren ervaring heeft in de gewenste muziek- en dansstijl. Ga naar onze dansschool waar je als volwassene of als kind kan leren dansen.

Diverse dansvormen oefenen

Het is bij onze dansschool voor kinderen en volwassenen mogelijk om verschillende dansvormen te beoefenen. Zo kan men bijvoorbeeld streetdance doen. Dit is gebaseerd op de hiphop stijl en omvat veel improvisatie en doelt op expressiviteit van het individu. Men kan ook jazzballet doen. Deze vorm is afgeleid van het klassieke ballet wat daarin is terug te zien. Hier worden vooral expressieve bewegingen en swingende ritmes bij gebruikt. De coördinatie van het lichaam is hierbij zeer belangrijk. Zo’n danstraining bestaat uit choreografie gecombineerd met authentieke jazzelementen. Ingeval van breakdance kan men krachtige bewegingen verwachten die ieder versteld doet staan. Zo is er top rock, footwork, poses en powermoves. Dit zijn een aantal voorbeelden van dansvormen die men bij onze dansschool voor volwassenen en kinderen kan oefenen.

Dans voor jongeren en ouderen

Het is bij onze dansschool mogelijk om jongeren en ouderen te laten bewegen. Er zijn groepslessen waar mensen terecht kunnen om in groepsverband te bewegen. Ook zijn er opties voor kinderen om aan Kinderdans te doen. Zodoende is er voor volwassenen en de jongeren onder ons de mogelijkheid om danslessen te nemen bij onze dansschool.