Praktijkardi
Image default
Health / Alternative

Bodytec Club | EMS Training

Waarom EMS-training?

Veel mensen weten nog niet precies wat een EMS-training is op het gebied van fitness. In dit artikel wordt er dieper op deze informatie ingegaan. Wat is een EMS-training, wat zijn de voordelen van deze training en waarom het investeren in deze vorm van training u niet zal tegenvallen. Wilt u weten wat een EMS-training is, lees dan verder! 

Wat is EMS?

EMS-training is een innovatieve vorm van trainen. EMS staat voor Electrical Muscle Stimulation, ook wel electrische spierstimulatie genoemd. Deze vorm van elektrostimulatie is afkomstig vanuit de fysiotherapie. EMS-training is een full body workout dat uit 20 minuten bestaat. Tijdens een training stuurt het lichaam miljoenen elektrische signalen via het zenuwstelsel naar de spieren om fysieke inspanningen te leveren. Via onze Miha-bodytec apparatuur worden dezelfde aantal elektrische signalen gestuurd naar spieren, maar dan met meer effect. De spieren spannen zich sneller en sterker aan dan normaal. U kunt daardoor efficiënter trainen, waardoor u sneller resultaat te zien krijgt. Dit komt, omdat de stofwisseling in het lichaam gestimuleerd wordt. Met een bodytec training worden bij u 90% van de spiervezels belast. Normaal is dit 40 tot 50%.

 

Voordelen van EMS-training

EMS-training geeft de mensen veel voordelen. De full body workout zal bestaan uit 20 minuten. Dit is heel weinig met wat u er uiteindelijk voor terug krijgt. Het stimuleert de bloedsomloop en metabolisme. Deze vorm van training is ook bestemd voor mensen met belastbare gewrichten, voor ouderen en mensen die klampen met rugklachten. Voor mensen die willen afvallen is dit ook een ideale manier. Het is niet alleen voor de mensen die willen trainen of afvallen, maar dit proces kan ook gebruikt worden voor mensen die willen revalideren of helpen bij uw blessures.

EMS-training een goede investering

EMS-training scheelt veel tijd en u krijgt er meer voor terug. Het is daardoor een win-win situatie voor u. Het wordt daarom gezien als een goede investering om tot een snel resultaat te komen voor uw lichaam met de juiste middelen. 

Bodytec workout in Den Haag

Wilt u dit een keer uitproberen, kom dan gerust lang bij bodytecclub. 

http://www.bodytecclub.eu/bodytec-training/