Praktijkardi
Image default
Zorg

Zorgverzekering buitenland

Heeft u een reis naar het buitenland op de planning staan? Of wilt u om een andere reden zorg kunnen ontvangen in het buitenland? Niet alle zorg die u buiten Nederland ontvangt wordt vergoed. Het is daarom verstandig om eerst te kijken wat u kunt verwachten van uw zorgverzekeraar. Als het om noodzakelijke zorg gaat die echt niet kan wachten, dan valt dit in de meeste gevallen wel onder de dekking van uw zorgverzekering buitenland. Ook als u speciaal naar het buitenland gaat voor een behandeling die u in Nederland niet (of niet snel genoeg) kunt ontvangen, dan wordt dit vaak (grotendeels) vergoed.

Regionale ziektekostenverzekeraar Salland

Salland is een ziektekostenverzekeraar voor iedereen die woont in de provincie Gelderland of Overijssel. Salland zorgt er al ruim anderhalve eeuw voor dat haar klanten een goede basisverzekering kunnen afsluiten tegen een eerlijke premie. Als regionale zorgverzekeraar staan wij dicht bij onze klanten, maar ook bij de zorg die geboden wordt in de regio. Wij gaan regelmatig zelf in gesprek met diverse zorgaanbieders, zodat we op de hoogte blijven van wat er speelt en afspraken kunnen maken. Bijvoorbeeld over de kosten van bepaalde behandelingen. Ook kunnen we u altijd helpen met het vinden van de beste zorg, dicht bij huis en zonder lange wachtlijsten.

Aanvullend verzekeren

Geeft alleen een basisverzekering niet voldoende dekking voor u? Dan kunt u bij Salland een aanvullende verzekering afsluiten. We hebben er vier, zodat u een ruime keuze heeft en een verzekering op maat af kunt sluiten. Ook voor een passende tandartsverzekering zit u goed bij Salland. We bieden drie tandverzekeringen met elk een andere dekking per kalenderjaar. Weet u niet precies welke zorgverzekering voor u het beste past? Neem dan gerust contact op, zodat we u kunnen helpen kiezen. Ook voor andere vragen staan we graag voor u klaar.

https://www.salland.nl/