Praktijkardi
Image default
Mode en Kleding

Zo kies jij het juiste portemonnee tasje

Zo kies jij het juiste portemonnee tasje

Of je nu een avondje gaat stappen, een dagje strand gaat of een gala hebt, een portemonnee tasje is een onmisbaar item in iedere vrouwelijke garderobe. Doordat ze klein en praktisch zijn, kun je ze eenvoudig met je meedragen en hoef je niet tijdens een avondje stappen je volledige tas iedere keer met je mee te slepen. Ook tijdens een gala is een portemonnee tasje dus een absolute must have. Niet alleen praktisch, maar ook voor de finishing touch van je outfit. Het grote voordeel is, dat je je persoonlijke bezittingen toch met je mee kunt dragen, maar dan ook nog eens op een stijlvolle en chique manier. Wil jij ook graag zo’n super handig tasje, dan zijn dit de tips voor de juiste keuze.

Gelegenheid

Dat portemonnee tasjes onmisbaar zijn in iedere vrouwelijke garderobe, dat is een ding wat zeker is. Toch is het belangrijk bij de aanschaf van of de keuze van een portemonnee tasje bij je outfit, je rekening houdt met de gelegenheid waarbij je deze draagt. Een tasje gedurende een bruiloft of gala, zal immers aan andere eisen moet voldoen, dan wanneer je een tasje draagt voor bijvoorbeeld naar het strand. Doordat ze eenvoudig zijn mee te nemen, kun je tijdens een gala avond je persoonlijke bezittingen eenvoudig met je meenemen en geef je tevens je outfit een absolute upgrade. Ga je een dagje strand, dan is zo’n tasje natuurlijk puur praktisch. Je zit er immers niet op te wachten, dat wanneer je een drankje gaat doen, jij je hele strandtas groot mee moet slepen.

Indeling

Niet geheel onbelangrijk is de indeling en ook het formaat van je clutch tas. Waar de meeste tasjes tegenwoordig wel geschikt zijn voor een mobiele telefoon, is het ook goed te kijken naar de indeling hiervan. Want het kan, vooral wanneer je de nodige pasjes met je meedraagt, wel zo handig zijn dat je tasje is voorzien van verschillende vakjes. Zo hoef je niet in je tas te rommelen en weet je exact waar alles zit. Daarnaast voorkomt het ook, dat wanneer jij je telefoon en sleutels apart van elkaar in je tasje kunt doen, het scherm niet kan beschadigen. Kortom, wel zo belangrijk dus.

Budget

Uiteraard is ook het budget niet geheel onbelangrijk. Vooral wanneer je je tasje voor speciale gelegenheden gebruikt, dan wil je natuurlijk wel dat deze er prachtig uitziet. Een goede portemonnee tas kan immers je outfit maken of zelf breken. Door vooraf een budget te bepalen, voorkom je dat je achteraf misschien wel iets te veel hebt uitgeven. Wel is het verstandig voor jezelf wat speling aan te houden van enkele procenten, zodat je de tas van je dromen door de zelf opgelegde beperking niet aan je voorbij hoeft te laten gaan.