Praktijkardi
Image default
Mode en Kleding

Hoe weet je of je Valentino tas echt is?

Valentino tassen worden gemaakt met behulp van hetzelfde traditionele, praktische proces dat Mario Valentino in de twintigste eeuw als pionier gebruikte. De reis begint in Santa Croce, Italië, waar elk stuk leer zorgvuldig wordt geselecteerd op kwaliteit, schoongemaakt en behandeld om de kenmerkende afwerkingen en texturen te creëren die kenmerkend zijn voor een Valentino-tas. Lees meer op onze pagina over vakmanschap.

DE ZORG VOOR JE TAS
Een Valentino tas is gemaakt van echt natuurlijk Italiaans leer dat met de juiste zorg een leven lang meegaat. Zorg ervoor dat je tassen niet blootgesteld worden aan langdurig direct zonlicht of extreme hitte. Als je tas nat wordt, gebruik dan een droge doek om de vlekken zo snel mogelijk weg te werken, en laat de tas vervolgens uit de buurt van elke warmtebron aan de lucht drogen.

Als je tas niet regelmatig wordt gebruikt, raden we aan om hem te vullen met vulstof zodat hij zijn vorm behoudt, en hem op te bergen in de gele stofhoes die bij je tas wordt geleverd.

Mocht je tas toch vuil worden, dan kun je hem schoonmaken met een licht vochtige zachte doek met milde zeep. Zorg ervoor dat je met de nerf van het leer afveegt. Veeg daarna nog eens af met de vochtige doek maar dan zonder de zeep en laat het leer volledig aan de lucht drogen.