Praktijkardi
Image default
Woning en Tuin

Vision frames: een curieus en haast magisch verschijnsel

Ben je toe aan soul practice? In de moderne samenleving is het heel goed mogelijk dat je je in onbalans bent: het is druk, je bent voortdurend racen en werkt steeds opnieuw toe naar deadlines. Ben je in onbalans, of ben je specifiek op zoek naar innerlijke vrede en rust? Overweeg dan eens een bezoek te brengen aan Merengue de Beet. Zij heeft haar atelier in Amsterdam en helpt je met het samenstellen van vision frames. Deze vision frames worden opgesteld op basis van de krachten die uit je intuïtie en onderbewustzijn voortvloeien. Je mag de frames beschouwen als een visuele weergave van jou als persoon, of in ieder geval van je ambities, je verhouding tot andere mensen en je onderbewustzijn. Er is ook ruimte te over voor je relaties tot anderen. Vision frames kunnen aanzienlijk bijdragen aan het creëren van een inspirerende, kalmerende omgeving. Op basis van een mindmap van beelden worden deze opgesteld.

Vision frames: hoe werken die precies?

Merengue de Beet beschikt over een eigen atelier in Amsterdam. Dit atelier creëert vision frames op basis van de meest persoonlijke ervaringen, wensen en reflecties. De frames werken inspirerend, omdat ze een uiting zijn van je diepste ‘zelf’. Je ware aard wordt er als het ware mee blootgelegd. Het krijgen van meer grip op je leven, en het verminderen van gevoelens van stress of onrust, wordt hiermee een stuk makkelijker. Het wordt ook eenvoudiger om dicht bij jezelf te blijven. Elke persoon heeft een eigen verhaal, dat door middel van frames naar boven wordt gehaald. De geleverde producten zijn van extreem hoge kwaliteit en gaan jarenlang mee.

Inspireer jezelf

Bovenal zijn vision frames beelden die onderling met elkaar verbonden zijn. Deze kunnen, op hun beurt, weer onderdeel uitmaken van een zogenaamde ‘inspiring space’: een ruimte die inspireert. Deze inspirerende ruimte helpt je om het allerbeste in jezelf naar boven te halen.

https://merenguedebeet.nl/