Praktijkardi
Image default
Kinderen

Siliconen bekers voor je baby te vinden in onze bijtspeelgoed webshop

Voor een veilig en praktisch babydiner zijn siliconen producten de beste oplossing. Naast de leuke siliconen slabbetjes en eetbordjes zijn er ook hele leuke en kleurrijke siliconen bekers in het assortiment. De siliconen bekertjes zijn van het merk ‘The Cotton Cloud’ en zijn aan de onderkant voorzien van reliëf met antislip materiaal. Deze handige tool zorgt ervoor dat de beker minder snel omgestoten wordt en dat je niet heel de tijd bezig bent met schoonmaken.

CE-gecertificeerde drinkbekers voor de allerkleinste

De leuke drinkbekertjes zijn verkrijgbaar in verschillende moderne kleurtjes en zijn gemaakt van 100% hoogwaardige siliconen. Ook deze producten uit de baby bijtspeelgoed webshop bevatten geen BPA, BPS, BPF, ftalaat of PVC. Dit zorgt ervoor dat je baby op een veilige manier uit zijn of haar beker kan drinken, zonder dat er gevaarlijke stoffen vrijkomen. Doordat de bekertjes gemaakt zijn van siliconen zijn deze ook geschikt als bijtmateriaal. Net als andere producten uit de baby bijtspeelgoed webshop, zijn ook de siliconen bekertjes CE-gecertificeerd.

Maak je babydiner compleet met babybestek van ‘That’s Mine’

Om je babydiner helemaal compleet te maken kan je ook babybestek terugvinden in het assortiment. Het babybestek uit onze baby bijtspeelgoed webshop zijn van het Deense merk ‘That’s Mine’. De handgrepen van dit prachtige babybestek zijn gemaakt van zachte siliconen. Ook beschikt het bestek over een RVS lepel en vork. Het bestek is uiteraard 100% siliconen vrij van BPA, PVC en ftalaten. Ook dit bestek kan gewassen worden in de vaatwasser en kan blootgesteld worden aan temperaturen van maximaal 240 graden tot -40 graden. Let er wel op dat je scherpe voorwerpen vermijdt, dit kan namelijk de siliconen handgrepen van het bestek beschadigen. Dat zou zonde zijn! Het bestek is verkrijgbaar in verschillende moderne kleurtjes, waaronder bijvoorbeeld de prachtige kleur ‘Dusty Rose’.