Praktijkardi
Image default
Gezondheid

Scootmobiel kopen of huren met service aan huis

 

Zou u graag een scootmobiel aan willen schaffen zodat u ook zelf naar buiten kunt gaan, bijvoorbeeld om op visite te gaan of boodschappen te doen? Een scootmobiel kopen is mogelijk, maar wel prijzig. Bij het Brabantse Techzorg kunt u echter ook een scootmobiel huren. Dit is bijvoorbeeld ideaal wanneer u de scootmobiel tijdelijk nodig heeft, bijvoorbeeld omdat u net geopereerd bent en momenteel niet goed ter been bent.

Een nieuwe scootmobiel aanschaffen

Het grote voordeel van een nieuwe scootmobiel is natuurlijk dat u er zeker van kunt zijn dat het voertuig ook echt nieuw is. dit houdt in dat er nog nooit eerder iemand op heeft gereden, dat de teller op 0 staat en dat hij in perfecte conditie is. bij TechZorg kunt u terecht voor diverse modellen, of u nu gaat voor een uitgebreide scootmobiel, of een minimalistische uitvoering.

Wat deze uitgebreide versies dan zijn? hierbij kunt u denken aan modellen waarbij u net zo rijdt als dat u op een scooter doet, uiteraard met het nodige comfort. Ook is de scootmobiel voorzien van LED-verlichting, een USB-aansluiting en is de manier van gas geven en remmen aan te passen aan uw wensen. De snelheid kan hierbij ook gelimiteerd worden, en met een volledig opgeladen accu kunt u tot 100 kilometer rijden.

Uiteraard kunt u ook voor een minimalistische uitvoering kiezen wanneer bovenstaande voor u niet nodig is. het grote voordeel bij deze uitvoering, is dat hij te demonteren is waardoor hij bijvoorbeeld makkelijk achterin de auto gelegd kan worden. ideaal wanneer u op vakantie gaat, of een dagje naar een andere stad toe gaat.

Een tweedehands scootmobiel aanschaffen

Hecht u er niet zoveel waarde aan of het voertuig volledig nieuw is of niet, dan zijn de jong gebruikte tweedehands modellen misschien ook wel een optie om naar te kijken. Ook deze scootmobielen zijn in uitstekende conditie en bovendien volledig nagekeken en opgeknapt waar nodig. Het grote voordeel voor u hierbij is dat u niet de hoofdprijs hoeft te betalen voor een scootmobiel, maar wel kunt genieten van een uitstekend voertuig.

Een scootmobiel huren

Naast dat het mogelijk is een nieuwe of tweedehands scootmobiel te kopen, kunt u sommige modellen ook huren. Heeft u een operatie gehad waardoor u tijdelijk minder mobiel bent, dan is dit een goede optie. Wilt u hier meer informatie over, en weet u niet welk model het beste past bij u en de situatie waarin u zit? Dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Het is mogelijk dat er een adviseur bij u aan huis komt om alles met u te bespreken. Op die manier weet u direct wat u kunt verwachten.

Ook het onderhoud en een eventuele reparatie kan altijd door Techzorg uitgevoerd worden, vaak zelfs bij u thuis. Zo hoeft u niet met een kapotte scootmobiel naar de reparateur toe, maar komen zij gewoon bij u thuis.

 

Kerkdijk 44, 4927 RB Hooge Zwaluwe

Tel: 06-53276030