Praktijkardi
Image default
Bedrijven

Nu Hoogwaardige kwaliteit spandoeken bestellen

U wilt een groot spandoek laten bedrukken maar wilt geen verlies in de kwaliteit van uw beeld. Bij ons kunt u zonder zorgen uw afbeelding of tekst aanleveren en wij zorgen ervoor dat dit in de beste resolutie op uw spandoek komt te staan. Voor de vele gelegenheden waar u een spandoek bij nodig heeft, hebben wij verschillende formaten die uiteraard aangepast kunnen worden naar uw voorkeur. Of het nu gaat om een commerciële banner ter promotie van uw bedrijf of om een speciale gelegenheid waarin u bijvoorbeeld iemand wilt aanmoedigen, wij doen het allemaal. Zelfs als u voor een protest van uw politieke voorkeur een hoogwaardig beeldelement in de menigte wilt hebben, kunt u terecht bij ons.

Beste kwaliteit, alles naar wens

Om uw spandoek te laten bedrukken hebben wij specifieke vragen om het door uw bestelde product zo volwaardig mogelijk te maken. Wellicht staat u er niet bij stil maar vaak hebben wij toch hele specifieke wensen over hoe iets eruit moet zien. Samen lopen wij met u door het ontwerpproces en kijken wij naar verschillende mogelijkheden in ontwerp maar ook in druktechniek om uw spandoek te laten bedrukken. Wij gebruiken de nieuwste en beste druktechnieken om het beeld wat u op uw spandoek wilt laten bedrukken zo goed mogelijk uit de verf te laten komen. Ook kunnen wij samen kijken wat het gewenste effect is en hoe we dit het beste en effectiefst kunnen behalen.

Creatievelingen

Ook voor kunstenaars en ontwerpers staan wij klaar. Vaak beschikt u zelf niet over de juiste druktechnieken om grote oppervlaktes stof of een spandoek te laten bedrukken. Bij u bent u aan het juiste adres, zolang u de afbeelding in de juiste resolutie bij ons aflevert kunnen wij alles drukken voor uw creatieve project. Wij hebben in het verleden bijgedragen aan meerdere creatieve projecten.