Praktijkardi
Image default
Bedrijven

Het optimale gemak in huis met inzet horren

Bent u opzoek naar luxe inzet horren die makkelijk in gebruik zijn? Dan bent u hier op het juiste adres. Wij geven je graag alle informatie over het plaatsen van inzet horren. Het inmeten van een hor is mogelijk bij zowel kunststof als houten kozijnen. Bij ons worden ze op maat gemaakt en zijn ze dus klaar voor gebruik zodra u ze ontvangt. Zo zijn ze dus geschikt voor elk kunststof, houten of aluminium kozijn en staan wij garant voor de pasbaarheid. Bovendien zijn de horren beschikbaar in 10 standaardkleuren, maar kunnen ze zelfs in elke gewenste ralkleur geleverd worden.

De voordelen van een inzet hor

Horren zorgen voor een fris en gezond leefklimaat doordat ze insecten buiten de deur houden. Zo heeft u binnen geen last van de insecten en hun uitwerpselen. Dit zorgt voor een prettig leefklimaat en een goede nachtrust. Zo merkt u niets van de inzet horren na plaatsing en kan u altijd slapen met het raam open. Als resultaat zorgt het voor frisse lucht in huis en dus een optimaal slaap- en wooncomfort. Deze permanente oplossing heeft ook geen nadelige gevolgen op het uiterlijk van uw woning. Bovendien gaan de inzet horren ontzettend lang mee, omdat het stevig in het kozijn wordt gemonteerd.

Welke soorten inzet horren zijn verkrijgbaar?

Bij ons worden de inzet horren die u nodig heeft op maat gemaakt. U geeft de afmetingen van de desbetreffende kozijnen door en wij produceren de horren van kwalitatieve materialen zoals aluminium. Ook maken wij gebruik van verschillende typen gaas zoals pollengaas, rvs-gaas en huisdieren gaas. Dit in combinatie met het brede assortiment aan kleuren maakt het mogelijk om de inzet horren volledig naar wens te leveren. Deze horren gaan uiteraard ontzettend lang mee doordat alle materialen weerbestendig zijn. Zo kunt u ze zelf vast in het kozijn zetten en hoeft u ze nooit te verwijderen. Natuurlijk is dit wel mogelijk om het raam goed schoon te maken bijvoorbeeld.