Praktijkardi
Image default
Zorg

Goede Fysio voor de ziel

Bent u op zoek naar fysiotherapie in regio Nijmegen en omstreken, dan bent u hier aan het juiste adres. Onze praktijk is de meest gerenommeerde fysiotherapie praktijk in de regio Nijmegen. Onze fysiotherapie is uiterst kwalitatief en zorgt ervoor dat u op een constructieve wijze geneest van wat u dan ook dwars zit. Ook voor sportblessures is onze fysiotherapie in Nijmegen een uiterst goede oplossing, met veel ervaring en expertise in verschillende velden zullen onze therapeuten u er snel weer bovenop helpen. Mocht u gewoon vragen hebben over uw praktijk en training dan kunnen wij u ook te woord staan en hoeft u niet per se in therapie bij ons. 

Atletische assistentie

Ook voor de atleten onder ons zijn wij beschikbaar met een fysiotherapie traject in Nijmegen. Wellicht heeft u een blessure opgelopen tijdens uw wedstrijd of training, of wilt u er gewoon voor zorgen dat dit niet gebeurt, bij ons bent u voor beide gevallen aan het juiste adres. Wij zorgen er voor dat u door kunt sporten met de nodige begeleiding om gezond te blijven. Onze specialisten behandelen u geheid op een professionele wijze zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de consequenties. 

Ook voor andere klachten

Bent u geen atleet en heeft u gewoon een klacht, een zere knie, stijve gewrichten of een zwakke rug ook daar is de fysiotherapie van ons in Nijmegen uiterst geschikt voor. Heeft u rehabilitatie nodig? Daar helpen wij u ook bij met onze getrainde specialisten. Door middel van oefeningen en massages kunnen wij u helpen bij uw herstel en rehabilitatie. Zo bent u zo snel als u fysiotherapie Nijmegen kunt zeggen, weer de oude. Hier houden we uiteraard rekening met uw lichaam en uw blessures, aangezien dit voor iedereen weer anders is. Zo komt u tot een geheel aangepast maar effectief herstel.