Praktijkardi
Image default
Gezondheid

Fysio Lelystad: de specialist voor fysio- en manuele therapie

Met Fysio Lelystad zullen uw klachten als sneeuw voor de zon verdwijnen. Lichamelijke klachten kunnen een grote invloed hebben op uw leven wanneer u hierdoor niet meer goed kunt functioneren. Ook wanneer de normale activiteiten zoals lopen, liggen en zitten moeilijk gaan, kunt u het beste snel ingrijpen. Met Fysio Lelystad helpen we u graag verder bij het oplossen van uw problemen en zullen we met ons gespecialiseerde team er alles aan doen om de klachten te verhelpen. Maak vandaag dus nog een afspraak met onze specialisten.

Met Fysio Lelystad kunt u voor al uw klachten bij ons terecht

Doordat ons team van fysio- en manueeltherapeuten de nodige ervaring en specialisaties heeft, kunnen we u met veel lichamelijk klachten helpen. Zo kunnen we u helpen wanneer u last heeft van uw hoofd, hals en kaak. Of wanneer handtherapie, manuele therapie en fysiotherapie nodig is. Maar ook andere specialisten zoals Claudicatio Intermittens, Echografie, Orofaciale fysiotherapie, Dry Needling, Medical Taping en Shockwave therapie. Ook kunnen we u helpen wanneer u last heeft van onbegrepen tandklachten, oorsuizen en kaakklachten.

Wij hebben een contract met alle zorgverzekeraars waardoor u dus niet hoeft te vrezen dat Fysio Lelystad veel geld gaat kosten. Vaak zit fysiotherapie er wel bij inbegrepen en is het in de meeste gevallen dus ook gratis. Vraag voor meer info uw zorgverzekeraar hierna. Wij helpen u daartegen graag verder met een passend en persoonlijk advies voor uw klachten. Dit kunnen wij eenvoudig via de telefoon doen, maar is het ook mogelijk om bij u aan huis te komen om uw of dat u bij ons in de praktijk komt.

De openingstijden van de Fysio Lelystad zijn erg ruim waardoor u dit goed kunt combineren met uw drukke leven. We helpen u graag verder om weer een normaal leven te krijgen zonder vervelende klachten en pijn.