Praktijkardi
Image default
Gezondheid

Een aangepaste autostoel biedt optimale ondersteuning en meer zitcomfort

Gaat uw mobiliteit achteruit, maar wilt u graag blijven autorijden? Dan kan het zo zijn dat uw huidige autostoel niet langer voldoende ondersteuning biedt. Gelukkig heeft Anders Autotechniek hier een oplossing voor. De experts van dit bedrijf kunnen een aangepaste autostoel voor u maken, waardoor u weer ongehinderd auto kunt rijden. Denk daarbij aan kleine aanpassingen zoals een stoel met een extra steun of met meer zitcomfort. Deze zijn vaak al genoeg om uw mobiliteit te vergroten. Maar ook wanneer u een grotere ingreep nodig heeft, bent u bij deze specialist aan het juiste adres. Ze kunnen namelijk ook een compleet aangepaste autostoel voor u ontwerpen die u optimaal ondersteunt tijdens het autorijden. Het is ook mogelijk om andere delen van de auto ook om te laten bouwen, zodat u zelfs wanneer u in een rolstoel zit nog auto kunt rijden en uw vrijheid behoudt.

Deze experts kunnen verschillende aanpassingen aan uw auto uitvoeren

Naast een aangepaste autostoel kunt u ook het bedieningspaneel laten aanpassen en eventuele liften laten monteren. Zelfs een verlaagde instapdrempel behoort tot de mogelijkheden. Heeft u het vaak koud of verkrampen uw spieren snel, dan kunt u een verwarming laten inbouwen. Stoelverwarming zorgt voor een heerlijk verwarmde zitting, waardoor u met warmte uw spierpijn of -kramp wat kunt verlichten. Bovendien zorgt dit ervoor dat u het in de winter niet koud heeft.

Laat uw auto naar wens en behoefte aanpassen

Of u nu een op maat gemaakte autostoel wilt laten plaatsen of de originele stoelen wilt laten aanpassen, de experts van Anders Autotechniek doen het graag voor u. Geef uw wensen aan hen door, dan zorgen zij ervoor dat u weer ongehinderd auto kunt rijden. Zo behoudt u uw mobiliteit en vrijheid. Vaak maken kleine aanpassingen al het verschil, maar ook grote ingrepen worden door dit bedrijf zorgvuldig uitgevoerd. Ze maken de aanpassingen die nodig zijn, zodat u weer veilig en comfortabel op weg kunt.