Praktijkardi
Image default
Gezondheid

Voor goede fysiotherapie in Den Haag gaat u naar dé specialist

Loopt u al weken, maanden of zelf al een paar jaar met rugklachten en komt u er maar niet vanaf? Of heeft u sinds een aantal dagen heel veel pijn in uw rug? Wanneer u rugklachten heeft, is het verstandig om een afspraak te maken voor fysiotherapie in Den Haag. Bij De Rugschool zijn ze gespecialiseerd op het gebied van rugklachten. Omdat de rug een complex onderdeel van uw lichaam is, is het verstandig om een fysiotherapeut in te schakelen met de juiste kennis en specialisme. Met meer dan 15 jaar ervaring staan de medewerkers van deze fysiotherapeut voor u klaar om uw van uw rugklachten af te helpen. Ook wanneer u last heeft van andere gewrichten, kunt u hier terecht.

Persoonlijke benadering en individuele behandeling

Rugklachten zijn nooit fijn, helemaal niet wanneer u er al een lange tijd mee loopt. Door goede fysiotherapie in Den Haag in te schakelen, kan het snel verholpen zijn. Bij De Rugschool wordt er door middel van een intake besproken waar u last van heeft en wat de problemen zijn. De fysiotherapeut onderzoekt dan meteen waar de pijn vandaag komt en wat de vervolgstappen zijn. Het fijne is dat u voor een intake voor fysiotherapie bij deze specialist in Den Haag geen doorverwijzing van uw dokter nodig heeft. Na de intake maakt de fysiotherapeut een behandelplan om zo snel mogelijk van de klachten af te komen.

Diverse behandelingen om van uw rugklachten af te komen

Dankzij de jarenlange ervaring die deze specialist heeft opgebouwd, is er ook de nodige kennis vergaard. Deze combinatie zorgt ervoor dat u op een effectieve, snelle en ook correcte manier van uw rugklachten wordt verlost. De Rugschool heeft hier diverse behandelingen voor. Tijdens de intake zal duidelijk worden welke behandeling het beste past bij uw klachten. U kunt bij deze specialist onder andere terecht voor de volgende behandelingen:

  • Sportfysiotherapie
  • Bekkenfysiotherapie
  • Schroth Therapie
  • Manueel therapie
  • Claudicatio therapie