Praktijkardi
Image default
Gezondheid

HIjama den haag Goedkoop

Een kleine chirurgische techniek die bekend staat als Hijama-therapie (ook bekend als Wet Cupping) helpt om schadelijke gifstoffen uit het lichaam te verwijderen en tegelijkertijd de bloedcirculatie te verbeteren. Hijama-therapie wordt in bepaalde kringen ook wel Wet Cupping genoemd. Bovendien, aangezien het een Soenna van de profee Mohammed (vrede en zegeningen zij met hem) is, wordt het vaak waargenomen over de hele wereld. De therapie wordt daarom geneeskunde genoemd en is door de aan het land aanbevolen als een methode voor behandeling en genezing.

Hijama

De behandeling bestaat uit het uitoefenen van negatieve druk of zuiging op de huid met behulp van een kopje om een ​​vacuüm te creëren, dat gifstoffen aantrekt en naar het huidoppervlak trekt. De gifstoffen worden vervolgens uit het lichaam verdreven via kleine, oppervlakkige krasjes (dat wil zeggen, kleine incisies).

Hijama cupping-behandeling wordt gebruikt om bloed en weefselvloeistoffen te verwijderen die zijn verontreinigd met potentieel gevaarlijke chemicaliën. De therapeutische effecten van Hijama-cupping zijn niet evenredig met de hoeveelheid bloed die wordt weggezogen, maar eerder met de hoeveelheid gifstoffen die tijdens de procedure wordt uitgestoten. Door de oude bloed uit de bloedsomloop te verwijderen, zorgt cupping ervoor dat de circulatie van nieuw en gezond bloed zijn plaats inneemt. Het bloed dat eruit wordt gehaald, bevat alle ziekteverwekkende chemicaliën die er eerder waren. Uiteindelijk zult je een vermindering van de ernst van jouw ziektesymptomen merken.  Last van hoofdpijn, stress, plan gelijk een afspraak bij ons!

Omdat HIjama een procedure is, moet het op bepaalde dagen en op specifieke tijden worden uitgevoerd om het meeste voordeel te behalen. Om deze reden, volgens de overleveringen van Hadith, moet Hijama worden uitgevoerd op de 17e, 19e en 21e van de maanmaand. Woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag zijn de enige dagen waarop je cupping moet vermijden. Hoewel maandag, dinsdag en donderdag aanbevolen dagen zijn om hijab te dragen, zijn er verschillende uitzonderingen.