Praktijkardi
Image default
Aanbiedingen

Lederen plankdragers om je badkamer op originele wijze mee te stylen

Lederen plankdragers behoren tot dé interieurtrends van tegenwoordig. Bij lederen plankdragers denk je wellicht vooral aan de toepassing bij een boekenplank of een plank die voor andere decoratie dient. Behalve in de woonkamer, keuken of slaapkamer, zijn ze je ook in de badkamer prima van dienst. Ze nemen in tegenstelling tot kasten namelijk ook nog eens weinig ruimte in en bieden zo een originele én praktische manier om spullen zoals handdoeken, wc-rollen en toiletartikelen kwijt te kunnen.

Zeer sterk en eenvoudig te onderhouden

Lederen plankdragers zijn sterk, maar tegelijkertijd soepel. Bovendien zijn ze vochtbestendig, een belangrijk gegeven in een ruimte als een badkamer. Behalve dat het leer vochtbestendig is, is het ook voorzien van een vochtwerend beschermlaagje. Dat maakt ook het onderhoud van de lederen plankdragers kinderlijk eenvoudig: je kunt ze gewoon met een vochtig doekje afnemen. Ben je op zoek naar een ruim aanbod aan plankdragers van hoge kwaliteit? Neem dan eens een kijkje in webshop Bij Lien.

Met leren handgreepjes je kast een make-over geven

Ook kun je bij deze webwinkel leren handgrepen kopen. Je kiest ervoor om leren handgrepen te kopen om zo bijvoorbeeld een (lade)kast van een nieuw uiterlijk te voorzien. Ze worden inclusief moertje geleverd, waardoor de montage in een handomdraai geschiedt. Je kunt de leren handgrepen kopen in verschillende maten; de kleinste maat betreft 15 op 2 centimeter en de grootste 18 op 3 centimeter.

Ontdek hun woonaccessoires, afkomstig van speciale adresjes

Webwinkel Bij Lien mag zich een ware specialist op het gebied van woonaccessoires noemen. Eigenaresse Caroline heeft zich als doel gesteld jou unieke, betaalbare en vaak handgemaakte woonaccessoires te bieden, zodat je jouw woning op geheel eigen wijze kunt inrichten. De items, waaronder dus ook de leren handgrepen en plankdragers, kopen ze in bij speciale adressen en zijn anders dan de massa-items van veel bekende winkelketens. Het assortiment wisselt voortdurend. Ook voor steigerhouten meubels ben je er overigens aan het juiste adres.