Praktijkardi
Image default
Aanbiedingen

GZ-Psycholoog Ouderen

Voor vacatures in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren GZ psychologen gespecialiseerd in ouderenzorg.

Beschrijving van de baan

Voor vacatures in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren GZ psychologen gespecialiseerd in ouderenzorg. De psychiatrie speelt een steeds belangrijkere rol in de ouderenzorg. Voor senior psychologen van GZ betekent dit aandacht voor de ontwikkeling van onderzoek, diagnostiek en behandeling.

Het is belangrijk om advies te geven vanuit een psychiatrisch perspectief en om het multidisciplinaire zorgteam te ondersteunen; selecteer bij voorkeur professionals met expertise in (neuro) psychologische diagnostiek en neuroverificatie, evenals in niet-aangeboren hersenletsel, degeneratieve hersenziekten en dementie. Beschikken over gedegen kennis.

Functie-eisen

Voor onze opdrachtgevers is het belangrijk dat de kandidaat zijn sporen in de ouderenzorg al heeft verdiend. Deze kennis en ervaring zal er uiteindelijk toe leiden dat de behandeling van bejaarde psychiatrische aandoeningen naar een hoger niveau wordt getild. Geschikte kandidaten voor deze functie zijn: BIG geregistreerd als GZ-psycholoog; werkervaring in de ouderenzorg (voorkeur); visie op de ouderenzorg. Daarnaast wordt verwacht dat de senior psychologen van GZ kunnen deelnemen aan de ontwikkeling en implementatie van het nieuwe zorgpakket.

Bedrijfsomschrijving

Koploper in ouderenzorg in Rotterdam en omstreken. Diverse huizen, verpleeghotels en grote verpleegafdelingen. Meer dan 3.000 medewerkers en 1.500 vrijwilligers. De bedrijfscultuur is thuis. Dit is de diepere motivatie voor onze klanten om te beslissen over hun zorg. Luisteren en opletten zijn de sleutelbegrippen. Vanuit deze visie biedt onze relatie zorg en behandeling aan een groot aantal klanten in meer dan een dozijn gezinnen. Arbeidsvoorwaarden Rotterdam De vacature betreft een vaste aanstelling van 24 tot 36 uur per week. Salaris is in lijn met CAO VVT.

vacatures

 

https://www.vindazo.nl/keywords/psycholoog.html