Praktijkardi
Image default
Gezondheid

Bij Van Manen Hygieneproducten spullen kopen voor onze afdeling

Wij hebben bij Van Manen Hygieneproducten gekocht en daar zijn we echt blij mee. In het begin hadden we niet de beste producten om onze cliënten te verzorgen. De producten waren meestal gemaakt van materialen waar ouderen mensen in de verzorgingshuizen niet tegen kunnen of juist niet fijn zijn om mee te werken. We hadden namelijk eerst een goede deal met een leverancier maar nu willen we ook producten van kwaliteit. Daarom gingen we op zoek naar een ander bedrijf die ons verder kon helpen met dit probleem.

De producten van Van Manen Hygieneproducten

We hadden nog nooit van het bedrijf Van Manen Hygieneproducten gehoord. Maar een collega kwam ermee dat een ander verzorgingstehuis hun producten juist gebruikte en dat het zeker goede kwaliteit was. Ze hadden daar echt alles zei de college tegen ons. Dus gingen we eens op de website kijken voor meer informatie. Daar vonden we het uitgebreide assortiment en we konden onze ogen niet geloven. Alles op een plek en nog niet eens voor zoveel geld. Het was echt ideaal en we lieten dit meteen aan onze afdelingsleider zien. Die was ook zeker tevreden met het resultaat, dus we gingen het een keer proberen

Goed materiaal voor goede prijs

Via de website de producten bestellen was best makkelijk. We konden precies selecteren wat we wilden en deze in ons digitale winkelmandje stoppen. Daarna konden we alles in een keer laten betalen en daarna afleveren bij ons op de locatie. Toen we eenmaal de producten binnen hadden, waren we erg nieuwsgierig naar de kwaliteit. Deze was veel beter dan onze vorige producten en we konden ze meteen goed gebruiken. Al de cliënten merkte ook de nieuwe materialen en producten en vonden deze ook een stuk fijn. Het was echt een win-winsituatie en nu gebruiken we altijd de producten van Van Manen Hygieneproducten.

Contact

Wilt u meer weten over de producten die dit bedrijf verkoopt en de verschillende soorten diensten die zij aanbieden voor u? Bekijk dan eens de website via www.shop-van-manen-hygieneproducten.com voor meer informatie over het bedrijf.