Praktijkardi
Image default
Gezondheid

Ga voor goede fysiotherapie langs bij deze praktijk in Roosendaal

Heeft u last van bepaalde spieren en gewrichten? Of heeft u een blessure opgelopen die niet weggaat door rust te nemen? Wellicht is het dan verstandig om een behandeling aan te vragen bij een fysiotherapeut. Voer veranderingen door samen met uw therapeut zodat u terug vrijer kunt bewegen, meer energie heeft en zoveel mogelijk pijnvrij door het leven gaat. Bij ouderen wordt fysiotherapie ook vaak preventief ingezet, bijvoorbeeld om rugklachten te voorkomen en om vitaal te blijven. Ook dit is een belangrijk aspect bij fysiotherapie en de behandelingen die gegeven worden.

Een diversiteit aan behandelingen en specialisaties onder één dak

Als u op zoek bent naar een praktijk in Roosendaal waar u goede fysiotherapie of andere behandelingen kunt krijgen, dan is Fysiotherapie de Molenbeek geschikt voor u. De therapeuten hebben verschillende specialisaties, waaronder reguliere fysiotherapie, manuele therapie en oedeemtherapie. Hier volgt u dus fysiotherapie dichtbij uw woning in de buurt van Roosendaal die een diversiteit aan klachten behandelt. Ideaal wanneer u overlappende klachten heeft, die misschien niet snel met elkaar in verband worden gebracht. Bij Fysiotherapie de Molenbeek uit Roosendaal bent u bovendien gegarandeerd van een goede behandeling die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en -eisen. Het personeel wordt voortdurend bijgeschoold om de nieuwste technieken aan te leren en nieuwe inzichten op te doen.

Plan een intakegesprek in zónder wachtlijst

Bij Fysiotherapie de Molenbeek in Roosendaal kunt u zowel advies krijgen en ook een behandeling volgen om uw klachten te verminderen. U kunt met deze praktijk bellen om een eerste intake in te plannen om de klachten en diens oorzaak te bespreken. Daarna wordt in overleg met u een behandelplan opgesteld met dezelfde fysiotherapeut. Dit betekent dat u altijd hetzelfde aanspreekpunt heeft, wat de meeste patiënten als erg prettig ervaren. Bovendien wordt er geen wachtlijst gehanteerd, zodat u altijd snel de hulp krijgt waar u nood aan heeft.