Praktijkardi
Image default
Woning en Tuin

Een marmerlook keukenblad geeft een exclusieve uitstraling aan je keuken

Een marmerlook keukenblad koop je het best bij Kemie. Deze expert in steen heeft jarenlange ervaring in het produceren van verschillende producten in diverse steensoorten. Kies voor een moderne en luxe uitstraling met een krasbestendige marmerlook keukenblad van deze specialist. Dankzij de ruime keuzemogelijkheden en diverse opties wat betreft maatwerk, is er voor elke woonstijl een geschikt keukenblad te vinden bij deze specialist.

Een oneindige liefde voor marmer

In 1968 richtte architect Adriaan Gubbels de Kempische Marmer Import & Export op vanuit zijn voorliefde voor marmer. Deze grote passie zie je eenvoudig terug in zijn ontwerpen. In Nederland was het voorheen erg moeilijk om aan kwalitatief hoogwaardig marmer te komen. Vandaar dat hij met zijn twee zoons naar Italië vertrok en terugkeerde naar het Nederlandse Heeze met een vrachtwagen voor prachtig marmer. Tegenwoordig kun je hierdoor prachtige keukenbladen kopen bij Kemie, waaronder een marmerlook keukenblad.

Werkbladen van natuursteen, composiet en keramiek

Het verleggen van de focus op werkbladen gaf het team van Kemie ervaring met nieuwe materialen. Denk hierbij aan materialen als composiet, keramiek en natuursteen. Deze veelzijdige materialen kunnen breed ingezet worden. Elk denkbare oppervlak kan daarom bedekt worden met deze prachtige vormen van steen; van keuken tot badkamer en van plafond tot vloer. Laat je inspireren door de veelzijdige materialen. Ga voor een prachtige marmerlook keukenblad in jouw keuken.

Creëer de keuken van jouw dromen met een marmerlook keukenblad

De keuken is een ruimte in huis waar je erg vaak komt. Zeker als je dol bent op koken en bakken. Toch is het vaak de plek die wordt overgeslagen bij het inrichten van een woning of die pas als laatste wordt gedaan. Zonde, want je keukeninterieur is erg van belang. Kies daarom voor een prachtige marmerlook keukenblad van Kemie. Dit hoogwaardige keukenblad geeft jouw woning een luxe uitstraling.

https://www.kemie.nl/