Praktijkardi
Image default
Gezondheid

Voor alle specialisaties van fysiotherapie gaat u naar deze praktijk in Ede

Wilt u fysiotherapie volgen en bent u op zoek naar een gespecialiseerde praktijk in Ede? Dan is het aan te raden om de website van Fysiotherapie Beatrixpark eens te bekijken. Deze professionals bieden diverse soorten fysiotherapie aan en hebben fysiotherapeuten in dienst met verschillende specialismen. Denk hierbij een geriatriefysiotherapie, fysio-fitness, dry-needling, manuele therapie en nog veel meer. Het is de grootste praktijk voor fysiotherapie in Ede waar u alle specialisaties onder één dak vindt. Bij hen bent u verzekerd van de beste zorg en voor al uw klachten hebben zij de oplossing.

Uw zelfstandigheid behouden dankzij geriatriefysiotherapie

Een van de specialisaties van deze praktijk is geriatriefysiotherapie. Deze vorm van fysio is gericht op ouderen. Als u ouder wordt, wordt de beweeglijkheid van uw lichaam minder. Daarnaast kan het zijn dat dagelijkse werkzaamheden moeizamer gaan, wat kan leiden tot achteruitgang in de mate van zelfstandigheid. Ook bepaalde ziektes kunnen leiden tot minder zelfredzaamheid. Denk hierbij aan reuma, artrose, hartfalen, longproblemen, ziekte van Parkinson en MS. Door middel van de juiste begeleiding en een passende behandeling op het gebied van fysiotherapie, kan er grotendeels voorkomen worden dat uw zelfstandigheid en zelfredzaamheid achteruitgaat. Bij Fysiotherapie Beatrixpark hebben ze gespecialiseerde geriatriefysiotherapeuten in dienst die u hierbij kunnen helpen.

Neem bij vragen contact op met deze specialist

Wilt u fysiotherapie, zoals geriatriefysiotherapie, volgen bij deze praktijk in Ede? Bekijk dan hun website voor meer informatie of neem contact met hen op. Dit kan zowel telefonisch als via e-mail. Zij staan u graag te woord om uw situatie door te nemen, de mogelijkheden te bespreken en uw vragen te beantwoorden. Daarnaast geven ze u ook vrijblijvend en betrouwbaar advies. Wanneer u voldoende geïnformeerd bent, kunt u zich direct aanmelden. Dit kan via het aanmeldformulier op de website, maar ook telefonisch helpen ze u graag verder.