Praktijkardi
Image default
Vakantie

Een motorvakantie naar het prachtige Portugal

Op zoek naar een motor vakantie die cultuur, spanning en natuur combineert? Boek van een motorvakantie naar Portugal. Dit land met een historie van zeevaarders en veroveraars, zal u met zijn natuurlijke schoonheid zeker aanspreken. Het heef uitgestrekte laaglanden, kilometerslange kuststroken, schilderachtige riviervalleien, en indrukwekkende bergketens om door hee te rijden met deze vakantie. Daarnaast zijn er historische steden, gastvriendelijke mensen, een heerlijke keuken en natuurlijk lekker wijnen die de motorvakantie in Portugal tot een waar genot maken.  

De route tijdens de motorvakantie in Portugal

De motorvakantie naar Portugal voert u via de Sierra Morena in de richting van de bergen van de Sierra Estrella. Hier vindt u  de hoogste bergen van Portugal, waar u extra dag zal verblijven zodat je ook tijd hebt voor een bergwandeling. Daarna voert de reis verder langs steden zoals Lissabon. In Lissabon heeft u ook een  rustdag zodat u alle tijd heeft om deze fascinerende stad te ontdekken. De motorvakantie in Portugal zal verder gaan langs de Atlantische kust naar Sagres, waarna u via de Aracena en Sevilla weer zal terugkeren bij het begin punt van de reis. U kunt ook er voor kiezen om tijdens het einde van de tour gedeeltelijk via de kust weer naar het noorden te rijden. U kunt daarna kiezen om nog een aantal dagen er vast te plakken zodat u bijvoorbeeld nog kunt relaxen op het strand.  Deze motorvakantie in Portugal geeft je een compleet beeld van het echte, traditionele Portugal, het is echt een motorparadijs in Europa.

 

Een reisbelofte

De reis biedt de motorrijder veel rijplezier op bochtrijke berg- en landwegen. De gehele route wordt op geasfalteerde wegen gereden. Na de dagelijkse etappen wacht u de luxe van een 3 of 4 sterren hotel. Zo kunt u heerlijk uitrusten en bijkomen van de motorvakantie in Portugal.