Praktijkardi
Image default
Gezondheid

Artrose behandeling bij Carpus Veldhoven

Artrose is een serieuze aandoening dat uw leven erg kan beïnvloeden als u geen goede artrose behandeling vindt. Veel mensen met artrose hebben al talloze behandelingen geprobeerd, met wisselend succes. Denkt u bijvoorbeeld aan geneesmiddelen, operaties of oefentherapie. Voor de een werkt het prima en voor de ander lijkt niks te werken. Artrose is pijnlijk, en daarom is het van groot belang dat er iets gedaan wordt aan uw klachten. Heeft al het bovenstaande u niet geholpen en bent u op zoek naar een behandeling die wel werkt? Dan doet u er goed aan om bij Carpus te vragen naar de nieuwe Laser en PEMF behandeling. Deze behandeling is nieuw in het land en is beperkt beschikbaar. Bij Carpus wordt deze nieuwe artrose behandeling beoefend en bent u welkom om een afspraak te maken om over uw opties en behandelmethode te praten.

Waarom is Laser en PEMF anders dan andere behandelingen?

Door middel van elektromagnetische velden die op gecontroleerde en pulserende manier op uw lichaam worden toegepast, wordt met de artrose behandeling ‘Laser en PEMF’ uw defecte cellen als het ware nieuw leven ingeblazen. De bloedtoevoer wordt beter en de uitwisseling tussen cellen zal ook opknappen. Uw artrose zal verminderen omdat het kraakbeen zich langzamerhand zal versterken waardoor andere symptomen zoals botvergroeiing zullen verminderen. Uw pijnklachten zullen afnemen en misschien zelfs verdwijnen. Deze nieuwe Laser en PEMF behandeling werkt dus effectief op de plaats waar het probleem ontstaat, namelijk in het gewricht bij het kraakbeen. De pijnklachten nemen af en u kunt weer opgelucht uw dagelijkse leven oppakken zonder pijn te voelen.

Traumabehandelingen

De nieuwe artrose behandeling van Carpus behoort tot een grotere categorie van traumabehandelingen dat de praktijk aanbiedt. Reuma en artrose zijn namelijk niet de enige aandoeningen die uw leven overhoop kunnen gooien. Serieuze sportblessures zoals een tenniselleboog zijn ook goed te behandelen bij Carpus. Of wat dacht u van een hernia? Helaas krijgen veel mensen dit gedurende hun leven en misschien kan u ook beamen dat het geen pretje is. Voor knie- of heupproblemen bent u ook welkom om uw opties te bespreken en de juiste behandeling voor uw klachten te vinden. Kortom, Carpus is een ervaren massage- en fysiotherapiepraktijk dat veel specialistische (trauma) behandelingen in het behandelpakket heeft. Als u lichamelijke klachten heeft, ook in het kader van voorkomen, doet u er goed aan contact op te nemen met dit bedrijf.

https://www.carpus.nl/