Praktijkardi
Image default
Relatie

5 tips voor je droombruiloft

Ga je binnenkort trouwen? Van harte gefeliciteerd! De trouwdag is een dag waar veel mensen naar uit kijken. Tegelijkertijd brengt het veel spanning met zich mee. Er moet van alles geregeld worden. Met deze 5 tips komt jouw droombruiloft weer een stapje dichterbij!

1.     Zoek een weddingplanner

Wil je een dag die tot in de puntjes geregeld is, zonder dat het je veel inspanning kost? Neem dan een weddingplanner in de arm. Zo’n weddingplanner uit Gouda of een andere plaats is helemaal thuis in het plannen van bruiloften. Op basis van jouw wensenlijstje weet hij of zij direct wat er geregeld moet gaan worden voor jouw grote dag!

2.     Ga op tijd op zoek naar kleding

Heb jij al precies voor ogen in welke kleding jij je ja-woord gaat geven? Dan is het aan te raden om alvast op zoek te gaan naar die outfit. Bij trouwjurken komt het bijvoorbeeld vaak voor dat deze nog voor je op maat gemaakt moet worden. En kun je je droomjurk niet vinden? Dan is het fijn om nog even tijd te hebben om over een plan B na te denken.

3.     Benoem een ceremoniemeester

Vind je het regelen van je bruiloft te leuk om uit handen te geven aan een weddingplanner? Dat is natuurlijk prima, als je zelf voldoende tijd hebt om deze taak op je te nemen. Toch is het ook dan prettig om extra hulp te hebben. Een ceremoniemeester inhuren voor een deel van het regelwerk is dan heel prettig.

4.     Denk na over de uitnodigingen

Wil je grote bruiloft, of houd je het juist graag intiem? Wanneer je trouwplannen hebt, bemoeit de omgeving zich daar vaak ook graag mee. En meedenken is natuurlijk prima, maar uiteindelijk ben jij echt degene die (samen met je toekomstige partner) beslist hoe jullie grote dag eruit gaat zien. Dus beslissen jullie ook samen wie je wel en wie je niet uitnodigt. Doe dit wel op tijd, zodat je gasten er alvast rekening mee kunnen houden in hun agenda.

5.     Reserveer op tijd de locatie

Weet je al precies waar je wilt gaan trouwen? Aarzel dan niet en reserveer die locatie alvast. Het is namelijk heel vervelend om op het laatste moment nog op zoek te moeten naar een alternatieve trouwlocatie. Overigens kun je er bij een kleine bruiloft natuurlijk ook prima voor kiezen om het feest thuis te houden. Goed interieuradvies uit Utrecht of uit een plaats in jouw regio kan helpen om je woning helemaal klaar te maken voor je bruiloft. Zo wordt het een prachtige en onvergetelijke dag!  

https://bymacs.nl