Praktijkardi
Image default
Aanbiedingen

3 manieren om uw koffie van een lekker smaakje te voorzien

3 manieren om uw koffie van een lekker smaakje te voorzien

Bent u inmiddels ook een beetje uitgekeken op iedere keer weer datzelfde standaard ‘bakkie pleur’? Zou u uw koffie wel eens van een lekker smaakje willen voorzien? Lees dan even onderstaande blog want hierin willen we graag drie manieren behandelen waarop u uw koffie extra lekker kunt maken. En daar hoeft u echt niet alles voor uit de kast te toveren. Bent u benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

 

Cacaopoeder

Bijna iedereen heeft deze bruine poederachtige substantie wel in het keukenkastje staan: cacaopoeder. Cacaopoeder is namelijk heerlijk in pannenkoeken en cakes, maar kan ook voor andere baksels en doeleinden worden gebruikt. Zo ook in de koffie! Voeg nadat u uw kop koffie heeft gezet een kleine theelepel cacaopoeder toe voor een lekkere ronde en volle smaak. Proeft u maar weinig van de zojuist toegevoegde cacaopoeder? Voeg dan nog een schepje toe, net zolang totdat uw koffie de gewenste smaak heeft.

 

Likeur

Heeft u nog een aangebroken fles likeur in de kast staan die u niet bepaald lekker vindt om zo te drinken? Wellicht dat de likeur wel heerlijk smaakt door de koffie heen. Niet geschoten is altijd mis. Oftewel: is de likeur zelfs door de koffie heen niet te drinken? Dan kunt u de fles altijd nog in de gootsteen leeggieten. Misschien vindt u het wel heerlijk, koffie met likeur! Altijd het proberen waard wat ons betreft. Likeuren die erg goed samengaan met koffie zijn onder andere amaretto, Tia Maria en Baileys.

 

Koffiesiroop

Speelt u liever op safe? Dan kunt u natuurlijk ook gewoon gaan voor één van de vele verschillende soorten koffiesiropen. Een koffiesiroop is, zoals al wel uit de naam kan worden opgemaakt, een zoete siroop die speciaal voor in de koffie ontwikkeld is. Populaire koffiesiroop smaken zijn vanille, karamel en hazelnoot. Een koffiesiroop kunt u naar wens aan uw koffie toevoegen in een hoeveelheid die u lekker vindt. Vooral Monin is een bekend merk wanneer het aankomt op koffiesiropen. Naast de standaard smaken hazelnoot, karamel en vanille verkopen zij ook wat meer exclusieve smaken als macaron, appeltaart, speculoos, brownie en tiramisu. Bent u dus op zoek naar een lekkere siroop voor in de koffie? Probeer dan eens de siropen van Monin van De Koffiethuiswinkel en u wilt niets anders meer.

 

https://www.dekoffiethuiswinkel.nl/