Praktijkardi
Image default
Aanbiedingen

Topkwaliteit dental compressor

Bent u op zoek naar een topkwaliteit dental compressor? Dan is All Dent uw aangewezen partner. We bieden u verschillende modellen dental compressors van gerenommeerde merken. Voor de kwaliteit van een dental compressor kijken we naar een aantal zaken. Zo vinden we dat een dental compressor een laag energieverbuik en geluidsniveau moet hebben. Daarnaast moet deze ook eenvoudig te reinigen en handzaam in gebruik zijn. Alleen producten die voldoen aan deze én de huidige medische standaarden komen in ons assortiment terecht.

Een passende dental compressor

Zoals eerder gezegd bieden we verschillende modellen dental compressors aan. Het verschil tussen de modellen zit onder andere in de vormgeving, het tankvolume, het aantal sluitpunten en het drukbereik. Ook bieden we zowel losse units aan als units die geïntegreerd zijn in een complete behandelunit.

Om er achter te komen welke dental compressor het meest geschikt is voor uw tandartsenpraktijk kunt u twee dingen doen. Ten eerste kunt u op de website www.AllDent.nl al onze producten, inclusief een uitgebreide brochure met alle technische specificaties, bekijken. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Veenendaal. Hier kunt u al onze modellen bekijken, testen en vergelijken. Onze specialisten staan tevens in de showroom klaar om u te voorzien van al het advies dat nodig zal zijn.

Onderhoud

Ook bij het onderhoud van uw dental compressor staan we voor u klaar. Onze specialisten komen bij u in de mondzorgpraktijk langs om uw apparatuur volledig op orde te houden. Denk hierbij aan simpele verstelling tot het vervangen van grote onderdelen. Daarnaast bieden we telefonische ondersteuning. De telefonische ondersteuning is ideaal om kleine problemen en/of onduidelijkheden direct te kunnen oplossen. Met onze onderhoudsservice kunt u dagelijks op uw dental compressor vertrouwen en zal de continuïteit gewaarborgd blijven.

Contact

Benieuwd naar wat All Dent voor uw mondzorgpraktijk kan beteken? Neem gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar via 0318 – 50 90 60. Ook kunt u eenvoudig het contactformulier op onze website www.AllDent.nl invullen. Via deze weg zullen we zo snel mogelijk contact met u opnemen. Onze specialisten zullen u vervolgens voorzien van advies en antwoord op al uw vragen.