Praktijkardi
Image default
Aanbiedingen

Doe met losse keukenkastjes voor je IKEA keuken mee aan de mix & match trend

De keuken is voor de meeste mensen een van de belangrijkste plekken van de woning. Zelden tref je echter een keuken die bijdraagt aan de identiteit van de woning in zijn geheel. Vaak kiest men voor neutrale, veilige kleuren. Deze zorgen voor de nodige rust in huis, maar kunnen op den duur wel saai worden. Heb jij een keuken van de Zweedse woongigant? Door losse keukenkastjes voor je IKEA keuken bij Ostoya Furniture te bestellen, wordt het je makkelijk gemaakt om aan de populaire mix and match trend deel te nemen.

Inspiratie voor woningbezitters

Het jonge bedrijf, dat werd opgezet door een ambitieuze Poolse onderneemster, bedient je op je wenken. De eigenaresse groeide zelf op in een plek die door meren en bossen werd omringd en zo meer dan genoeg inspiratie biedt voor meubelmakers. Met haar eigen bedrijf staat ze klaar voor woningbezitters die hun IKEA keuken willen renoveren en op zoek zijn naar net dat beetje extra innovatie. Behalve creativiteit en service is ook een scherpe blik op de toekomst kenmerkend voor het bedrijf.

Mogelijkheden die het jou een stuk makkelijker maken

Wil jij je keuken van IKEA renoveren? Kijk dan eens rond in de webshop van Ostoya Furniture. Je vindt er zowel rustige kleuren als kleuren die meer in het oog springen. Zo kun je helemaal zelf bepalen welke nieuwe look je aan je keuken geeft. Binnen de webshop vind je mogelijkheden die je niet bij IKEA vindt, maar die wel naadloos op de constructie en de kwaliteit van jouw Zweedse keuken aansluiten. De losse keukenkastjes voor IKEA keukens maken het je een stuk gemakkelijker!

Ontdek artikelen direct klaar voor montage

Ga jij je IKEA keuken renoveren? Bestel dan de door jou gewenste losse frontjes of keukenkastjes van IKEA. Deze worden na vier tot zes weken geleverd en zijn direct klaar voor montage. Je hoeft alleen nog de scharnieren te installeren om je nieuwe, unieke deurtjes vervolgens op je IKEA systeem te klikken.