Praktijkardi
Image default
Aanbiedingen

De Tefal blender is een echte aanrader

TEFAL BLENDER, EEN AANRADER

Blenders en mixers voor dranken zijn er niet alleen voor smoothies, shakes en margarita’s. Commerciële blenders zijn veelzijdig dankzij hun programmeerbaarheid en duurzame constructie. Tussen onze brede selectie van blenders, zult u genieten van het zoeken naar die perfecte keuken apparaat dat u nodig hebt om succesvol te zijn en de dorst van uw klanten te lessen.

Tefal blender heeft een rume keuze aan verschillende modellen blenders & drank mixers ontworpen om te mengen, zweep, mix, hakken, malen, en puree wat je nodig hebt. Gebruik een voedsel blender om sauzen en dipsausen te maken, terwijl het gebruik van een bar blender om heerlijke gemengde drankjes te maken. Al deze blenders en drankmixers zijn bestand tegen drukbezochte ruimten waar gemengde spijzen en dranken aan de orde van de dag zijn. Deze keuken apparatuur zal niet snel uitbranden, zelfs in de drukste van restaurants of bars, zodat u kunt erop vertrouwen dat u het maken van een goede aankoop om zaken te verhogen.

Deze blenders hebben zeker niet nagelaten indruk op ons te maken, niet alleen scoorde hij topscores voor het ontwerp, maar miste hij ook net de topscores voor het gebruiksgemak. Wat de prestaties betreft, vonden we het een goede allrounder, in het bijzonder het blenden van kikkererwten tot een gladde en romige puree en het produceren van perfect crushed ice.

Bij het maken van mayonaise waren we blij met de gladde en romige consistentie en de glanzende afwerking in slechts één minuut, hoewel we vonden dat er veel onder de messen vastzat toen we het eruit schepten, waardoor we de messenunit moesten verwijderen om het volledig te verwijderen.

Het apparaat maakte ook een glad en klontvrij beslagmengsel in minder dan 30 seconden, waarbij we halverwege een keer pauzeerden om wat ongemengde klontjes van de zijkant van de kan te schrapen. 

Tefal blender