Wat u moet weten voor een borstvergroting

Wilt u een borstvergroting laten uitvoering? Voor een borstvergroting in de ruime omgeving van Antwerpen en omgeving bent u bij Mediclinic aan het juiste adres. Bij deze ervaren kliniek kunt u onder de juiste omstandigheden een prothese laten plaatsen, door ervaren artsen met jarenlange ervaring. Zo weet u zeker dat er weinig kans is op infectie of complicaties tijdens en na de operatie. Overweegt u om deze ingreep uit te laten voeren? Dan kunt u het beste een afspraak maken.

Een borstvergroting om uw borsten groter of voller te maken

Wilt u een cosmetische ingreep uit laten voeren? Voordat u een borstvergroting ondergaat, moet u daar wel even goed over nadenken. Wat kunt u precies verwachten? Voordat u een borstvergroting laat uitvoeren, moet u goed begrijpen wat de voordelen, nadelen en risico’s van deze plastische ingreep zijn. Daarom is het van belang om een afspraak te maken met een arts die ervaring en kennis van zaken heeft. Samen met hem of haar kijkt u naar de verschillende mogelijkheden, en kiest u een vorm en maat prothese uit waar u zich goed bij voelt.

Het plaatsen van de prothese

Tijdens de operatie zelf wordt u geheel onder narcose gebracht. De arts brengt door een zo klein mogelijke opening het implantaat aan. Dat wordt vastgezet tussen of achter de borstspier. Na een korte herstelperiode kunt u gewoon weer alles doen wat u voorheen ook deed. De operatie is relatief licht en met weinig van risico.

Interesse in een borstvergroting in Antwerpen of omgeving?

Een borstvergroting in Antwerpen? Het is een veelgevraagde en ook relatief lichte operatie. Toch is het belangrijk om deze door een specialist die u vertrouwt uit te laten voeren. Maak voor een borstvergroting in Antwerpen een afspraak bij een betrouwbare kliniek. Dan weet u zeker dat de kans dat er iets misgaat of dat u een infectie oploopt, miniem is.