Maak de fairy door af met magische accessoires

De fairy door is ontwikkeld voor kinderen om hun zelfvertrouwen te vergroten. Dat deze deurtjes van goede kwaliteit zijn is dus erg van belang. Bestel je een fairy door bij Droomdeurtjes, dan ben je verzekerd van die veiligheid en kwaliteit. Deze droomdeurtjes zijn namelijk CE gecertificeerd. Elk deurtje is met de hand, met de grootste zorg én op ambachtelijke wijze binnen de Europese Unie geproduceerd. De deurtjes zijn dan ook geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Wil jij het zelfvertrouwen van je kind vergroten? Dan kun je bij de specialist uitstekend een veilig en kwaliteitsvol deurtje aanschaffen.

Zelfvertrouwen van je kind vergroten: hoe doe je dat?

Hoe vergroot je precies het zelfvertrouwen van je kind? Dat is voor iedere ouder een pittige taak. Het is namelijk belangrijk dat je inspeelt op de rijke fantasie van je kind, dat je kind lekker kan slapen, dat je kind leert te verwoorden wat hem of haar dwarszit en dat je kind wordt gemotiveerd. De specialist Droomdeurtjes heeft daarom de fairy door ontwikkeld. Die fairy door vormt een verbinding tussen de slaapkamer van je kind en de magische wereld van elfjes en draken die zich daarachter bevindt. Doordat je kind op deze manier kan fantaseren en eventuele problemen op de bijbehorende briefjes kan leren verwoorden, kan het zelfvertrouwen van je kind vergroten.

Motiverende, ondersteunende en lieve berichtjes om het zelfvertrouwen van je kind te vergroten

Is je kind gesloten wanneer het om het tonen van emoties gaat? Dan is het belangrijk dat het zelfvertrouwen wordt vergroot. Maar hoe speel je als ouder hier goed op in? Met de fairy door van Droomdeurtjes kun je inspelen op de rijke fantasie van het kind. Een fairy door vormt namelijk de toegangsdeur tot een fantasiewereld van elfjes en draken, die eruit ziet zoals het kind dat graag wil. De deur wordt geleverd met brievenbusje, waarin de elfjes en draken vaak lieve briefjes en complimenten achterlaten. Je kind leest dan ook regelmatig motiverende, ondersteunende en lieve berichtjes. Het zelfvertrouwen van je kind vergroten met behulp van Droomdeurtjes helpt echt.