De grootste ergernissen die klanten bij tweede handsewinkels ondervinden

De grootste ergernissen die klanten bij tweede handsewinkels ondervinden

De meeste mensen zoeken online naar producten die zij nodig hebben. Fysieke winkels bezoeken blijft natuurlijk ook een goede manier om te winkelen. Steeds meer ondernemingen openen fysieke winkels waarin tweedehandse kleding  of andere producten worden verkocht. Voor veel mensen die op zoek zijn naar goedkope en duurzame alternatieven is dat ideaal. Echter ondervinden zij helaas ook een aantal nadelen wanneer zij een tweedehandse winkel bezoeken. Waar ergere klanten van dat soort winkels zich het meest aan?

Retourneren niet mogelijk

Verder vinden klanten van tweedehandse winkels het erg vervelend dat het hen zelden lukt de gekochte artikelen terug te brengen of in te ruilen voor wat anders. Het komt bij iedereen wel is een keer voor dat je er pas thuis achter komt dat de producten die je hebt gekocht toch niet helemaal aan je wensen voldoen.

Onduidelijke prijs

Als de eigenaar van een tweedehandse winkel geen barcode printerheeft, dan is de kans groot dat er op de producten geen prijskaartjes hangen.  Tijdens het winkelen weet je als klant daardoor vrijwel nooit hoeveel een product kost. Zelfs als de prijzen via borden staan aangegeven blijft het vaak voor veel consumenten erg onduidelijk.

Kwaliteit

Op zich is het niet helemaal terecht dat er klanten zijn die zich ergeren aan producten met lagere kwaliteit in tweedehandse winkels.  Het is namelijk logisch dat producten die eerder gebruikt zijn, het minder goed doen of minder lang meegaan dan producten die je nieuw koopt.

 

Fysieke tweedehandse winkels openen steeds vaker hun deuren in Nederland. Winkelen bij dat soort winkels is duurzaam en goedkoper. Toch ondervinden consumenten ook een aantal nadelen. Zo is een barcode printen bij lang niet alle winkels mogelijk. Daardoor hangen er geen prijskaartjes bij de producten en weten klanten daardoor niet altijd wat de bijbehorende prijzen zijn. Verder balen klanten er van dat retourneren lang niet altijd mogelijk is en dat de kwaliteit toch soms meer tegenvalt.

https://coding.koenig-bauer.com/nl/

Zonder moeite de trap op

Minder validen en personen die niet meer goed ter been zijn ervaren vaak problemen in huis. Dit komt doordat het huis niet ingericht is op het feit dat je niet meer goed ter been bent. Wanneer de slaapkamer zich op de bovenverdieping van het huis bevindt dan kan dit best een grote uitdaging zijn. Het is uiteraard zeer vervelend wanneer je zelfs niet meer goed uit de voeten kan in je eigen huis. Het verhuizen naar een woning die gelijkvloers is is dan een optie, maar dit betekent wel dat je je huidige huis moet verlaten terwijl je dat eigenlijk niet wil. Een oplossing hiervoor zijn trapliften. Een traplift wordt geïnstalleerd aan je trap, ongeacht hij nou recht loopt of in een bocht. Het enige wat je hoeft te doen is plaats te nemen in de zitting van de traplift en deze brengt je vervolgens automatisch omhoog en naar beneden, ideaal dus.

Verschillende aanschafmogelijkheden

Het aanschaffen van een dergelijke traplift kan redelijk prijzig zijn en wordt misschien ook niet vergoed door de verzekering. Om goedkopere opties aan te kunnen bieden is het mogelijk bij bepaalde bedrijven om te kiezen voor een tweedehands traplift of een traplift huren. Dit scheelt in de kosten en toch kun je gebruik maken van het gemak van een traplift.

Luxe opties

Naast het feit dat de keuze er is hoe je de traplift aanschaft en of hij gloednieuw is of tweedehands, zijn er ook nog eens allerlei opties beschikbaar om zo te voldoen aan alle persoonlijke wensen van de klant. Net als bij een auto waar gekozen kan worden voor diverse extra opties, kan dit ook bij trapliften. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een volledig automatisch bedienbare voetenplank en ook een automatisch draaibare zitting valt onder de mogelijkheden. Op deze manier kan de traplift aansluiten op de wensen van je huis en op de wensen die je persoonlijk hebt.

Verminder warmtegebruik en verduurzaam

De koude dagen leken bijna voorbij te zijn, maar in april kun je er nooit helemaal van uitgaan dat de temperaturen boven de tien graden blijft. Hoewel veel mensen besluiten om de verwarming een standje hoger te zetten, zijn er goede alternatieven om het warm te krijgen in huis. Door te kiezen voor een milieuvriendelijker alternatief ben je niet alleen duurzaam bezig, maar zal je binnen de kortste keren ook genieten van een aanzienlijk lagere energierekening. Ben jij geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden? Lees dan snel verder wat goede kleding en een hoge isolatiegraad kunnen betekenen voor jouw woonsituatie en bijdrage aan een duurzamere wereld.

Pas je kledingkeuze aan op koude dagen

Vind jij het maar koud in huis en is jouw automatische reactie om de verwarming aan te zetten? Wees dit instinct dan voor door aan het begin van de dag een warme outfit uit te kiezen. Draag laagjes of trek die nieuwe dikke trui uit de kast voor extra warmte. Wie echt duurzaam doet, koopt zijn kleding dan ook nog eens vintage. Warme sokken helpen bovendien ook aanzienlijk, omdat het je enkels warm houdt. Tot slot is het aan te raden om minimaal één keer per dag een ommetje te maken om je bloedsomloop te stimuleren en het direct warm te krijgen!

Verhoog de isolatiegraad van je woning

Wanneer je op grotere schaal minder gebruik wil maken van de verwarming, is nieuwe kozijnen kopen een sterke aanrader. Bij Direct Een Kozijn is het bovendien mogelijk om een kozijn op maat maken met een hoge isolatiegraad, waardoor jij binnen de kortste keren aanzienlijk langer kan genieten van de warmte van de verwarming of de kou van de airco. Vul de afmetingen van het kozijn in, kies de gewenste kleur en het gewenste glas en wacht totdat het kozijn bij jou thuis wordt bezorgd!

https://directeenkozijn.nl/

Wat is dakbeheer?

Op de wereld bestaan er veel soorten bedrijven die zich specialiseren in dakbeheer. Ondanks dat daken levenslang moeten meegaan, is dit vaak niet het geval. Daklekkages, kapotte dakpannen of daken die gewoon te oud zijn om goed te functioneren moeten allemaal goed verzorgd worden. Want regenwater kan voor schimmel in huis zorgen, en dan heb je een nog groter probleem. Dit allemaal hoort bij dakbeheer. Een algemene definitie is dat dakbeheer is alles wat met het verzorgen van daken te maken heeft. Hieronder zie je de categorieen die er zijn als het gaat om dakbeheer.

Dakdekken

Dakdekken is één van de grootste werkjes die wordt gedaan door een dakdekkersbedrijf. Het dak wordt gelegd met dakpannen in verschillende soorten materialen. Zo heb je leien dakpannen, die vaak lang mee gaan, maar je hebt ook een duurzame oplossing: riet. Riet gaat minder lang mee, maar geeft een unieke uitstraling en is goed voor het milieu.

Dakinspecties

Om de zoveel jaar is het handig om een dak inspectie te doen. Zo kun je kijken of er geen lekkage is, of er kapotte dakpannen zijn die zo snel mogelijk moeten worden vervangen. Dak inspecties valt ook onder dak beheer, en het is zeker een cruciaal deel: als iemand kapotte dakpannen heeft en het niet door heeft kan dit voor grote problemen zorgen.

Daklekkage

Als het dan toch mis gaat, heb je een daklekkage. Een daklekkage moet zo snel mogelijk worden gerepareerd, omdat het regenwater voor problemen zoals zwarte en groene schimmel kan zorgen. Andere reparaties worden ook gedaan, zoals dakgoten repareren.

Dakrenovatie

Als iemand niet tevreden is met zijn dak, of als het aan vervanging toe is, wordt er een dakrenovatie gedaan. Hierbij wordt of het hele dak vervangen met nieuw materiaal, of een paar dakpannen worden gedupliceerd. Ook schoorstenen renovatie valt hier onder.

http://economy.nl

Hoe is een hondenallergie te verhelpen?

Een allergie voor honden kan een vervelend obstakel zijn in het dagelijks leven. Zo zal een kort bezoek bij een familielid dat beschikt over een viervoeter behoorlijke klachten opleveren.

Hevige niesaanvallen, een verstopte neus of extreme jeuk zijn voor allergische personen een vervelend probleem, wanneer ze ergens langs willen. Gelukkig zijn er vele oplossingen om de allergie in hoeverre mogelijk te verminderen.

Hondenallergie

Een hondenallergie kan worden gedefinieerd als een aandoening waarbij diverse, allergische reacties kunnen optreden tijdens het contact met een hond. Bij sprake van de allergie zal het betreffende persoon gevoelig zijn voor de huidschilfers, speeksel en/of de urine van de honden. Bij een inademing van de allergenen zullen er klachten komen. Toch is het lastig om in Nederland te ontkomen aan de honden. In het kleine Nederland lopen er ruim 1,8 miljoen viervoeters rond.

Symptomen

Een hondenallergie heeft enorm veel symptomen waaraan de allergie te herkennen is. Bij een herhaaldelijke reactie kan er worden geconstateerd dat het persoon mogelijk een hondenallergie heeft. Bij een hondenallergie kan er gesproken worden over de volgende symptomen;

–          Astmaklachten of moeite met ademen

–          Niezen

–          Vermoeidheid

–          Slecht nachtrust

–          Verstopte neus en/of loopneus

–          Geïrriteerde ogen, denk aan jeukende of tranende ogen

–          Hoofdpijn

–          Eczeem

Verhelpen

De viervoeter uit huis plaatsen kan worden gezien als de meest effectieve manier om van de dagelijkse allergische reactie af te komen. Echter is het lastig om als baasje afscheid te moeten nemen van de trouwe viervoeter. Gelukkig zijn er meer mogelijkheden om de reactie te beperken.

Zo is het verstandig een gladde vloerbedekking in de woon- en slaapkamer te leggen. Hierdoor kunnen de allergenen gemakkelijk worden verwijderd, waardoor de allergie minder snel zal optreden. Dit geldt ook voor gestoffeerde meubels, waaronder de hondenmand of hondenkussen; accessoires die voor de hond enorm prettig zijn, maar vaak toe zijn aan een reiniging.

Het gebruik een stofzuiger met HEPA-filter zal dankzij de verbazingwekkende zuigkracht kleine allergenen en haartjes verwijderen, wat de allergie beperkt.

Daarnaast is het aan te raden de ruimtes schoon te houden, zodat de allergenen niet de mogelijkheid krijgen zich op te hopen.

http://ydolo.be

De juiste oplossing voor het schoonmaken

Laatst kwam ik een artikel tegen waardoor ik direct motivatie kreeg om het hele huis te ontsmetten. Zo blijkt een gemiddelde snijplank in de keuken 200 keer meer bacteriën dan een toiletbril te bevatten. Bizar… Hygiëne is enorm belangrijk, zo zal schoonmaken het verspreiden van ziekteverwekkers tegengaan. Fayon beschikt over een breed assortiment schoonmaakartikelen, hierdoor vinden klanten altijd waar zij naar zoeken en is er voor iedere situatie een oplossing,

Schoonmaakmiddelen

Fayon verkoopt professionele schoonmaakproducten van bekende merken, waaronder Jontec, Pramol en Cleanstar. Op de site zijn ook ecologische schoonmaakmiddelen verkrijgbaar.

Vloer

Voor het onderhouden van de vloer biedt het bedrijf meerdere soorten vloerreinigers en vloerbeschermers, maar ook voor een tapijtreiniger  bent u aan het juiste adres. De site geeft de mogelijkheid verfijnd te zoeken, om het juiste reinigingsmiddel te vinden voor iedere vloer.

Keuken

In de keuken is hygiëne uiterst belangrijk, hier wordt immers het eten bereid. Desinfectie of ontvetters, die tenslotte enkel geschikt zijn voor keukens, zijn verkrijgbaar in een spray, doekjes of literflessen. Door het gebruik van bekende merken garandeert Fayon u dat de producten geheel voedselveilig zijn. De groothandel voldoet namelijk aan de eisen die het Hygiëne Consult Nederland (HCN) BV heeft opgesteld.

Sanitair

Het reinigen van het sanitair, waaronder de badkamer, toiletten en de douchecabine, zullen zowel sanitair reinigers als ontkalkers dienst kunnen doen. De dagelijkse sanitair reinigers worden aangeraden voor het verwijderen voor vet, vuil en lichte kalkaanslag. De periodieke sanitair reinigers zijn bedoeld hardnekkige vlekken en bestrijding van vuil en schimmels. Om de badkamer ook lekker te laten ruiken, zijn ook interieursprays te vinden in het assortiment.

Auto

Niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant van de auto heeft weleens een schoonmaakbeurt nodig. Het rijden in een schone auto voelt bovendien net iets prettiger. Het interieur van de auto kan gereinigd worden met de ‘cockpit spray’ of met de ‘tapijtreiniger tapi wash’.

http://fayon.nl

Ontspannen tijdens Corona

In het corona tijdperk zit je heel de dag thuis achter je beeldscherm. Dit is onvermijdelijk omdat je nou eenmaal moet kunnen communiceren met je collega’s en anderen mensen.  Daarnaast moet je natuurlijk ook aan het werk en voor veel mensen is dat ook achter de computer of laptop. Als je dan eindelijk klaar bent met je werkzaamheden kan je gaan ontspannen, helaas is het ontspannen van tegenwoordig ook anders. Door ontwikkelde technologie is het ontspannen ook anders geworden voor velen, vroeger las je een boek of ging je wandelen. Niet dat dit nu niet gebeurt tuurlijk gebeurt dit wel maar nu zitten ook veel mensen op Instagram, facebook, snapchat, WhatsApp, TikTok en andere platformen. Veel mensen ontspannen nu door op hun telefoon te zitten en te scrollen en te liken. Naast Social media zijn er ook streaming platformen zoals Netflix en Disney + die het lezen van een boek vervangen.  

 

Dus je werkt achter een scherm voor een lange tijd en daarna als je klaar bent ga je ontspannen achter een beeldscherm. Dit is een slechte gewoonte die we aan het aanleren zijn omdat het heel slecht voor onze ogen is en voor onze hersenen. Ze krijgen geen rust van het beeldscherm, maar door corona kan je ook nergens heen om iets te gaan doen je kan alleen maar thuisblijven. Gelukkig is daar een oplossing voor namelijk een intex jacuzzi. Dit is een opblaasbaar jacuzzi die je zo in je tuin kan zetten. Door een jacuzzi kan je heel goed ontspannen zonder een apart en je ogen wat rust geven. Omdat het opblaasbaar is kan je het heel makkelijk neerzetten in je tuin of zelfs binnen. Omdat het opblaasbaar is, is de prijs dus ook best voordelig, waardoor je niet een heel vermogen hieraan kwijt bent. Wat ook handig is dat hij bij je thuis staat want als je nergens heen gaat kan je er lekker elke dag in.

 

http://www.opblaasbare-bubbelbaden.nl/

Kinderen enthousiasmeren voor vissen

De jeugd van tegenwoordig groeit op met de lusten en lasten van elektronische apparaten. De beschikbaarheid van een tabblad, telefoon, laptop of PC is vaak makkelijk geregeld. De onbekende kinderen waarmee ze een multi-player spel spelen, wordt al snel als vrienden bestempeld. Het verschil tussen een echte vriend en een digitale medespeler lijkt steeds lastiger gemaakt te worden. Buitenspelen en vriendjes maken zien we op straat steeds minder. Het spelen in de buitenlucht en deze echt ontdekken is echter ook heel belangrijk voor de (sociale) ontwikkeling van een kind. Maar hoe kunnen we de kinderen nu makkelijk in contact brengen met de natuur? Wellicht is vissen een goede bezigheid om deze stap te maken. Hieronder enkele tips om rekening mee te houden als je deze stap wilt ondernemen. 

 

Start van de visdag 

Een groot deel van het plezier zit al in de voorbereiding. Zorg voor goed en geschikte visspullen. Voor de startende jeugdige vissen is het vaak lastig om meteen aan de slag te gaan met een werphengel en vismolen. Het vissen met een dergelijke hengel vraagt meer kunde door de technische elementen. Voor de wat oudere jeugd is het vaak al een must. Technische snufjes worden vaak als interessant gezien en maakt het mogelijk om makkelijk verder uit de kant te vissen. Ga je hier eventueel bij de (online) hengelsportwinkel te rade wat een goed alternatief is. 

 

Liever eerst eens proberen zonder het aanschaffen van hengels en verder? Er zijn in Nederland steeds meer commerciële visvijvers waarvoor je voor een bedrag kunt vissen. Op deze wateren zit veel vis, wat de vangkans enorm hoog maakt. Op deze vijvers kan je vishengels huren, schepnetten en aas kopen. Hierdoor hoef je misschien enkel een viskoffer mee te nemen, voor wat klein spul, snoep, drinken en eten. Hier is het wel aan te raden om vroeg in de ochtend te starten. Zeker in de eerste uren van het vissen is de kans op vis een stuk groter dan later op de dag.

https://www.sportvisgigant.nl/

Voordelen van een HR platform

Als eigenaar van je eigen bedrijf ben jij waarschijnlijk dagelijks bezig met het managen van al je personeel. En dat doe je dan naast alle andere taken, naast dat je je focust op het product of de service die jouw bedrijf levert. Alle zaken rondom het personeel nemen aardig veel tijd in beslag, tijd die je eigenlijk beter zou kunnen steken in het verder ontwikkelen van jouw product of service. Enerzijds heb je de procedures van sollicitatie, promotie en ontslag en anderzijds moet je ook nog denken aan de salarissen, de personeelsadministratie en de salarisadministratie. Wanneer je bedrijf de laatste tijd hard gegroeid is, is het misschien nu wel eens tijd om na te gaan denken over het inhuren van een HR adviesbureau, dat is echt een grote aanrader.

 

Als je een HR bureau inhuurt, dan zijn er een aantal HR adviseurs die jouw bedrijf gaan helpen, maar je krijgt ook toegang tot alle software van dat HR bureau. Die software kan een heel groot voordeel en gemak zijn. Met die software krijg jij je eigen HR platform en daarmee kan je al je gebruikersbeheer op slechts één plek beheren. Zo krijg je een beter overzicht van al je medewerkers, je financiën en nog veel meer. Een veel gekozen HR platform is de Raet Youforce, dit is eigenlijk het complete pakket.

 

Er zitten heel veel voordelen verbonden aan het systeem van Youforce. Ten eerste zorgt het er voor dat je je HR-taken allemaal centraal kan bekijken en regelen. Niks verschillende platforms en verschillende wachtwoorden, gewoon alles op één plaats! Daarnaast kan je ook financiële pakketten aan de HR software van Youforce koppelen, op leehnavasor die manier kan je op Youforce ook alle salarisadministratie Raet zien en beheren. Tot slot heb je altijd en overal toegang tot het HR platform Youforce, als je thuis werkt dan kan je er via thuis in en als je op kantoor werkt bekijk je alles vanuit kantoor.

https://www.cbbs.nl/

Opslagruimte in Amsterdam huren

Bij Opslagman kunt u makkelijk een opslagruimte in Amsterdam huren, maar ook in andere delen van het land. Het gaat heel eenvoudig online, zonder afspraak en u heeft direct toegang tot de opslagruimte.

Opslagruimte in Amsterdam en Utrecht

Opslagman is een verhuurbedrijf die opslagruimtes in Amsterdam en omstreken verhuurt. Opslagman is in het bezit van 5 vestigingen. Namelijk in Diemen, Utrecht, Veenendaal en Amerongen. Van oorsprong zijn we een vastgoedbedrijf. Maar door het succes van het verhuren van particuliere opslagruimtes ligt hier nu de focus op. Wanneer de behoefte aan een tijdelijke opslagruimte ontstaat bij mensen, biedt Opslagman de oplossing. Namelijk een vertrouwd adres waar u opslagruimtes kunt huren en er de mogelijk is om de opslag van spullen online te regelen. Dit kan allemaal ook nog tegen een scherpe prijs en persoonlijke service.

Online huren

Opslagman kiest er bewust voor om opslagruimtes alleen online te verhuren. Zo kan de klant op het moment dat er een opslagruimte nodig is gelijk een ruimte huren. Alle informatie wordt dan gelijk naar de klant toegestuurd of is te vinden via het klantenportaal van Opslagman. Het klantenportaal kunt u vinden op de website en hier kunt u inloggen. Persoonlijke service hechten wij veel waarde aan. Daarom kunt u ons ook dagelijks bereiken via de telefoon.

Verhuizen van opslagruimte

Stel u heeft uw opslagruimte in Amsterdam. En u wilt hem zo snel mogelijk verhuizen naar Utrecht. Dan kan dat zonder zorgen en voor maar €45 per uur en €0,20 per kilometer! Met de service van Opslagman bieden wij een chauffeur die uw spullen vervoert. Hij zal de gehuurde autobus meenemen. Het enige wat u nog hoeft te regelen is mensen die u helpen bij het laden en het lossen. Gemiddeld neemt dit maar een paar uur in beslag. Zo kunt u zonder zorgen en veel extra kosten snel verhuizen van opslagruimte. Alle opslagruimtes zijn droog, verwarmd en constante beveiliging. Ook kunt u door middel van een toegangscode altijd bij uw spullen in de opslagruimte. Interne vervoersmiddelen zijn helemaal gratis voor u. Wat het makkelijke is van Opslagman is dat u elke dag de opslagruimte op kan zeggen. Zo zit u nergens aan vast zonder dat u het wilt.