Help ik heb een Burn-Out

Wat houd een burn-out in?

Het leven kan soms veel zwaarder zijn dan normaal. Dat kan komen door problemen, stress een nare gebeurtenis, of uw vrienden/familie geven u geen steun. Dit allemaal bij elkaar vergt veel discipline.

 

Wat voor klachten horen bij een burn-out?

De meeste burn out klachten behoren tot drie verschillende categorieën. De eerste categorie is spanningsklachten. Denk dan aan lichamelijke vermoeidheid, mentale vermoeidheid, sneller prikkelbaar, slechte nachtrust, lawaai en drukte bevallen u niet en tot slot voelt u zich opgejaagd. Het gevoel hebben dat u niet meer je problemen aankunt behoort tot de tweede categorie. Een machteloos gevoel, alsof u niet meer de touwtjes in handen hebt. Tot slot lukken de dagelijkse werkzaamheden niet meer. Denk dan aan rijden in een auto, concentreren op werk, schoonmaken.

 

Overige klachten

Lichamelijke klachten zoals: duizeligheid, buikpijn of maagklachten, hoofdpijn zijn vaak de reactie op een burn-out.

 

Oorzaak van een Burn-out

Een burn-out krijgt u door een lange tijd veel stress (spanning) te hebben. Je hebt het hef dus niet meer in eigen handen. Depressie kenmerken is daardoor vaak het gevolg.

Stress of spanning is onmogelijk om niet te hebben in het leven. Stress op een laag niveau is vaak plezierig en maakt ons alert. Als u te veel en te lang spanning heeft, resulteert dat naar het tegenovergestelde. Het geeft dan een onprettig gevoel wat kan komen door te veel tegelijk wilt uitvoeren, er wordt een lange tijd te veel op je bordje gelegd en u ervaart weinig tot nihil aan steun van je vrienden/familie.

 

Herstel van een burn-out

Uw dagelijkse bezigheden zoveel mogelijkheden uitvoeren, is de ‘key tot succes’. Als u dit niet doet denk je er sneller aan.

Het herstellen van een burn-out verloopt in drie fases:

  1. Het begrijpen en accepteren daarna
  2. Alle problemen op een rij zetten
  3. De oplossingen uitvoeren.
https://www.drie60.com

Compressiekousen en drukhandschoenen beiden een aanrader voor kwalen

Over het algemeen denken veel mensen dat compressiekousen voor warmte dienen. Echter, zijn compressiekousen ideaal voor blessureherstel en blessurepreventie. In dit artikel hieronder vertel ik meer over het profijt van sporten met een compressiekous. Daarna leg ik uit dat drukhandschoenen ideaal zijn voor vochtophoping (oedeem).

 

Veel mensen, waaronder ik, krijgen als ze te veel lopen last van zijn/haar kuiten. Later gedurende training krijgen de meeste last van hun schenen. Dit wordt ook wel shin splints genoemd. Als je te hard of te vaak traint kan je een langdurige hersteltraject verwachten. Dit kan voorkomen worden door compressiekousen te dragen. Compressiekousen geven namelijk enorm veel support en resulteer voor minder pijn aan de schenen.

 

Hoe werken compressiekousen?

De compressiekousen voeren een hogedruk aan en hebben een zinkende drukverloop. Dit zorgt ervoor dat de bloedstroom naar het hart wordt geoptimaliseerd. Kortom is dit effectief scheenklachten en kuitklachten. Daarnaast zorgt de kous voor sneller herstel na de training.

 

Ik heb nog geen blessure opgelopen. Is het dan alsnog een aanrader?

Ja, beslist. Je kent vast wel het gezegde: Het voorkomen is beter dan genezen. Al heb ik geen blessure ren ik altijd met compressiekousen aan. De kousen helpen met sneller herstellen, blesures voorkomen en betere prestaties. Dus ja, het is een aanrader!

 

Nog een aanrader voor kwalen

Naast de compressiekousen zijn drukhandschoenen ook een aanrader. De drukhandschoen met halve vingers zorgt er namelijk voor dat je geen vochtvorming (oedeem) oploopt. De handschoen levert namelijk van buitenaf druk op de arm en lymfevaten. Hierdoor kan er geen vocht terugstromen.

 

Wat is oedeem?

Oedeem is een zwelling van extracellulair vocht in de weefsel. Vaak zijn de oorzaken bij vochtophoping, spataders, hartziekten en nierproblemen. Als je het eenmaal oploopt dan kan je je arm niet meer gebruiken. Dus vooral als je het hebt, koop meteen een drukhandschoen.

https://www.praktijkardi.nl/

Rolstoeltaxi huren voor een goed doel

Ik had met spoed een rolstoeltouringcar nodig voor een goed doel. Zelf werk ik namelijk met gehandicapte kinderen en die zouden naar een speciale speeltuin gaan voor gehandicapte kinderen. Samen met de organisatie hadden we alles geregeld, totdat we op het laatste moment de chauffeur van de touringcar moest afzeggen door persoonlijke omstandigheden. Nu moesten wij dus als een speer een nieuwe touringcar vinden, anders kon het uitje niet door gaan!

Een speciale touringcar huren bij een goed bedrijf

We moesten ook niet een normale touringcar huren, maar eentje waar ook een rolstoel in kon. Want we hadden een paar kinderen die in een rolstoel zitten en die willen natuurlijk ook mee. Natuurlijk op kort termijn iets regelen is erg moeilijk en daarom hadden we ook erg veel moeite en tijd hierin gestoken. Gelukkig hadden we na een paar telefoontjes eindelijk iemand te pakken die wel een speciale touringcar voor ons had staan die we op korte termijn konden gebruiken. Dit bedrijf was Noot en is zeker bekend in onze omgeving, we hebben ook eerder zaken met hen gedaan. Na een goed gesprek, konden we snel naar het kantoor komen om een huurcontract te ondertekenen en dan waren we gereed. Want het uitje naar de speeltuin was al over een paar dagen.

Wat een goede service

Bij de bus hadden we ook een chauffeur erbij geboekt, omdat we liever achterin op de kinderen letten dan dat we zelf achter het stuur zitten. We hadden een tijd afgesproken en hij was keurig op tijd. Daarna hebben we een goede reis gehad met de kinderen en een super uitje gehad bij de kinderen hebben echt genoten. Zonder Noot hadden we dit niet kunnen realiseren en daar zijn we hen dankbaar voor. Namens de kinderen willen we heb ook bedanken voor de lieve service en voor een onvergetelijk avontuur.

Bezoek de website

Wilt u ook een busje of taxi huren voor een bepaald evenement of andere zaken? Bekijk dan de website van Noot voor meer informatie over alles wat zij kunnen aanbieden qua producten, diensten en nog veel meer..

Gezondheidsuitgaven en zorgkosten

 

De kosten van de gezondheidszorg staan altijd in het middelpunt van de publieke belangstelling, omdat ze voortdurend stijgen en leiden tot steeds hogere ziekteverzekeringspremies. Uit een studie over de uitgaven voor gezondheidszorg en medische kosten blijkt echter dat de strijd tegen hogere uitgaven voor gezondheidszorg niet noodzakelijkerwijs economisch zinvol is, omdat dit tot hogere medische kosten kan leiden.

Degenen die ziek zijn, veroorzaken gezondheidsuitgaven. Dit omvat bijvoorbeeld de beloning van artsen of uitgaven voor geneesmiddelen. In de meeste gevallen is alleen dit bedrag het onderwerp van maatschappelijke discussie over de kosten van de gezondheidszorg. Daarnaast zijn er directe niet-medische kosten, zoals kosten voor de verbouwing van een appartement tot een appartement dat geschikt is voor gehandicapten of reiskosten naar de dokter. Naast de financiële kosten leidt ziekte ook tot verlies van productieve tijd. Dit resulteert in verzuim en dus indirecte kosten voor werkgevers en werknemers als gevolg van productiviteitsverlies. Indirecte kosten ontstaan ook wanneer familieleden en vrienden tijd besteden aan de zorg voor patiënten zelf (de zogenaamde mantelzorg).

Uitgaven voor gezondheidszorg verminderen de zorgkosten

Uit de statische analyse blijkt dat een exclusieve beschouwing van de gezondheidsuitgaven tot onjuiste conclusies kan leiden, aangezien slechts een klein deel van de totale kosten van de gezondheidszorg in aanmerking wordt genomen. Uitgaven voor gezondheidszorg verlagen de andere kosten van de gezondheidszorg, aangezien een betere gezondheid of een sneller herstel leidt tot minder productiviteitsverlies en minder informele zorg (mantelzorg). Deze invloed van de kosten van de gezondheidszorg op de uitgaven voor gezondheidszorg is met name van belang in de context van de vooruitgang van de medische technologie. Innovaties in de gezondheidszorg leiden tot nieuwe apparaten, geneesmiddelen en processen die meestal duurder zijn dan de bestaande, maar die op hun beurt kunnen worden gebruikt om ziekten effectiever en sneller te behandelen. Er zijn veel voorbeelden hiervan. Zo hebben minimaal invasieve chirurgische ingrepen zoals een laparoscopie ertoe geleid dat liesbreukpatiënten na de operatie ongeveer twee keer zo snel weer aan het werk kunnen en aanzienlijk minder pijn ervaren.

Conclusie zorgkosten
Zorgkosten zou je op een breder niveau moeten bekijken. Het gaat niet alleen om de directe zorgkosten, maar zeker ook de indirecte zorgkosten hebben een groot effect op de balans.

 

 

Beste zorgverzekeraars in Nederland

Ook bij zorgverzekeraars zijn er verschillen in tarieven en uitkeringen. Maar wat is een goede zorgverzekeraar? Wij hebben een aantal criteria gekozen om de beste zorgverzekeraar in Nederland te kiezen. Zo moeten ze een competente klantenservice hebben, speciale extra diensten, goedkope extra bijdrage of bijvoorbeeld een bonusprogramma’s voor het hele gezin. Tot slot moet de zorgverzekeraar een goede plaatsing hebben in diverse testrapporten.

Criteria voor het testen van ziekenfondsen

Om de beste zorgverzekeraar te vinden, is het niet alleen de moeite waard om de extra bijdrage te vergelijken, maar ook andere belangrijke criteria. Hoewel de verplichte uitkeringen in de pakketten voor 95% identiek zijn, willen de zorgverzekeraars zich onderscheiden van de rest en bieden ze verschillende extra voordelen. Sommige verzekeraars betalen subsidies voor professionele tandreiniging, osteopathie of alternatieve geneeskunde. Anderen vergoeden een deel van de premies via bonusprogramma’s als de verzekerde gezond leeft. Hierdoor zijn er ook veel mogelijkheden voor verplicht verzekerde SHI-leden die niet de mogelijkheid hebben om over te stappen naar een particuliere zorgverzekering. De wettelijke ziekenfondsen moeten alle verzekerden accepteren, zodat een verandering van ziekenfonds voor iedereen mogelijk is.

De beste zorgverzekering 2019 beschikt over:

* Eigen risico afgestemd op je zorgverbruik. De hoogte hiervan bepaal je zelf met keuze van € 385,- tot € 885,-.

* Eventuele aanvullende verzekering voor tandarts, fysiotherapie, kraamzorg of anders.

* Keuzevrijheid voor zorgverleners en ziekenhuizen welke bij jou in de buurt zijn. De zogenaamde restitutie ziektekostenverzekeringen.

Goede zorgverzekering in Nederland uitkiezen

De keuze voor een zorgverzekeraar is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Of je net 18 jaar bent of student, veel zorgkosten maakt of weinig, de beste zorgverzekering kun je aan de hand van deze criteria bepalen.

Weinig of veel zorgkosten per jaar?

Als je veel zorgkosten heb en vaak naar het ziekenhuis gaat, kun je het beste een laag eigen risico kiezen. Hierdoor krijg je achteraf weinig extra kosten. Als je vrijwel nooit naar een arts gaat, kun je je eigen risico hoog houden, en profiteren van een laag eigen risico.

Bezoek aan de mondhygiënist of tandarts

Bij een jaarlijks bedrag van € 100,- of meer aan tandartskosten is een aanvullende tandartsverzekering aan te raden. Bekijk de tandartsverzekering van iedere zorgverzekeraar, er is genoeg om uit te kiezen.

Fysiotherapeut of psycholoog in je pakket van de zorgverzekeraar

De psycholoog zit standaard in de basisverzekering, voor gespecialiseerde trauma zorg en kies je voor een aanvullend pakket.

 

Dansschool voor volwassenen en kinderen

Als je op zoek bent naar een dansschool voor volwassenen en kinderen dan ben je bij ons op de juiste plek. Het is mogelijk om bij ons allerlei dansvormen te beoefenen. Er zijn vele nieuwe dansen en technieken ontwikkeld door de tijd heen. Dergelijke danslessen kan men bij onze dansschool voor volwassenen en kinderen volgen.

Wil je fit blijven? Dan kan je met beweging en dans in goede conditie blijven. De speciale groepslessen zijn handig om in een groep gemotiveerd en actief te blijven. Of ga aan de slag met de techniek en krijg ondersteuning van een professional die al vele jaren ervaring heeft in de gewenste muziek- en dansstijl. Ga naar onze dansschool waar je als volwassene of als kind kan leren dansen.

Diverse dansvormen oefenen

Het is bij onze dansschool voor kinderen en volwassenen mogelijk om verschillende dansvormen te beoefenen. Zo kan men bijvoorbeeld streetdance doen. Dit is gebaseerd op de hiphop stijl en omvat veel improvisatie en doelt op expressiviteit van het individu. Men kan ook jazzballet doen. Deze vorm is afgeleid van het klassieke ballet wat daarin is terug te zien. Hier worden vooral expressieve bewegingen en swingende ritmes bij gebruikt. De coördinatie van het lichaam is hierbij zeer belangrijk. Zo’n danstraining bestaat uit choreografie gecombineerd met authentieke jazzelementen. Ingeval van breakdance kan men krachtige bewegingen verwachten die ieder versteld doet staan. Zo is er top rock, footwork, poses en powermoves. Dit zijn een aantal voorbeelden van dansvormen die men bij onze dansschool voor volwassenen en kinderen kan oefenen.

Dans voor jongeren en ouderen

Het is bij onze dansschool mogelijk om jongeren en ouderen te laten bewegen. Er zijn groepslessen waar mensen terecht kunnen om in groepsverband te bewegen. Ook zijn er opties voor kinderen om aan Kinderdans te doen. Zodoende is er voor volwassenen en de jongeren onder ons de mogelijkheid om danslessen te nemen bij onze dansschool.

http://inmotiondans.nl/

Sportschool Helmond om fit te blijven

Wil je graag naar een sportschool in Helmond om fit te blijven? In dat geval kan men naar sportschool Helmond waar men alle mogelijkheden heeft om gezond te worden en dat ook te blijven. Of je nu graag wilt afvallen en een mooie lijn wilt kweken voor de zomer. Of dat je gewoonweg jouw spieren wil ontwikkelen of dat men traint voor een één of andere sportwedstrijd of toernooi.

In al die gevallen kan de sportschool van Helmond daar een mooie bijdrage aan hebben. Deze kan de begeleiding aanbieden die men kan gebruiken om zonder blessures een trainingsschema succesvol te doorlopen. Ook kan een coach fitnessles geven in groepsverband. En uiteraard kan men ook persoonlijke lessen nemen waarmee men gefocust en zonder afleiding jouw doel kunt bereiken. Onze sportschool te Helmond kan op die wijze alles aanreiken waardoor men de gezondheid krijgt die men wenst.

Fitness voor in een groep

Ook kan men in deze sportschool Helmond fitness krijgen voor in een groep. Dit is ontzettend handig als het gaat om gemotiveerd blijven om een betere conditie te krijgen of om af te vallen. Er zijn genoeg redenen om in groepsverband te sporten en te trainen. Hiervoor is in onze sportschool te Helmond de mogelijkheid toe. Men kan er terecht als men graag met meerdere mensen afvalt of als men door andere gemotiveerd blijft. Wat het ook is dat men zoekt, het is mogelijk om allerlei soorten groepstrainingen in onze fitnessclub te doen. Voor groepsactiviteiten zijn er in deze sportschool te Helmond voldoende keuzes in te vinden.

Meer van onze sport mogelijkheden

Men kan bij deze sportschool Helmond nog meer mogelijkheden voor sport krijgen. Zo kan men een perfect afgesteld dieet ontvangen van een coach wanneer men bij ons komt sporten. Ook in het geval u een medische aandoening heeft zijn er tal van opties in onze sportschool in Helmond die ervoor kunnen zorgen dat u een goede gezondheid krijgt.

https://inmotionhealth.nl/

Moeite met de liefde?

Liefde is een ding waar we allemaal opzoek naar zijn. Al vanaf een jonge leeftijd doen we dat. In groep 1 hand in hand lopen met een klasgenootje en je eerste kus op de wang van iemand anders dan je ouders. Ik denk dat iedereen op de basisschool wel een ‘relatie’ heeft gehad die nu heel erg beschamend is.

Ook als tiener ben je bezig met liefde. Je eerste kus, je eerste echte relatie en misschien ook wel meer dan dat. Je begint met experimenteren met liefde en komt achter dingen die misschien wel grote taboe zijn. Vele mensen dromen van een relatie die begint tijdens de tienerjaren en nooit over gaat.

Wanneer je echter in zo’n lange relatie zit, kan het zijn dat je tegen bepaalde terugkerende problemen botst. Wat je eerst zo leuk vond aan je partner irriteert je nu en je wilt juist weer dat leuke gevoel erover terug krijgen. Misschien heb je vaker ruzie over kleine dingen die nergens over gaan of naarmate de tijd doorgaat juist grotere ruzies.

Dit kan lastig zijn als je echt heel erg van je partner houdt. Je wilt met ze zijn, maar het wordt steeds lastiger. Relatietherapie Amsterdam kan dan een oplossing zijn voor u. Onze therapeuten kunnen u helpen met het terugvinden van liefde of het accepteren van liefde die er niet meer is. Relatietherapie is niet alleen voor mensen in een relatie. Ook voor hechtingsproblemen, postnatale depressie, familierelaties of eenzaamheid. Relatietherapie Amersfoort kan ook een keuze zijn voor u.

Liefde is een groot begrip in ons leven en we moeten het koesteren. Liefde is zo belangrijk, maar je hoeft het niet je nummer 1 prioriteit te maken. Familie is ook liefde, dus probeer daar vooral voor te zorgen. Laat de mensen van wie je houdt weten dat je van ze houdt. Koester alle liefde die je al hebt en wees open voor nieuwe liefde.

https://piekerpoli.nl/

EHBO cursus

Het belang van een EHBO cursus

Het verrichten van eerste hulp is van groot belang. De blijvende schade tijdens een hartstilstand vindt in de eerste minuten plaats. Dokters zijn vaak dan niet in staat om op tijd ter plaatse te zijn. Ook in gevallen van een botbreuk, vergiftiging of kneuzingen moet er snel gehandeld worden om blijvend letsel te voorkomen.

Weinig Nederlanders met een EHBO diploma
Slechts tussen de 3 en 5 procent van de Nederlanders heeft een cursus EHBO gedaan. In tegenstelling van de 95% in Noorwegen. Uit onderzoek blijkt dat 40% van de Nederlandse bevolking aangeeft waarschijnlijk niet te zullen handelen als ze een onbekende zien verstikken of als er zich andere noodsituaties voordoen. Dit zorgt er voor dat vele mensen onnodig blijvend letsel oplopen, omdat er in de eerste belangrijke minuten niet gehandeld is. Het is duidelijk dat de drempel om te helpen hoger is als u niet weet wat u moet doen. Daarom is het aan te raden om een EHBO cursus te volgen en op die manier uw medemens te helpen.

Wat leert u bij een EHBO training
Naast dat u leert hoe u reanimeert zijn er nog andere situaties waarin een EHBO diploma goed van pas komt. Denk hierbij aan brandwonden behandeling en een botbreuk. Van deze twee onderwerpen is de kans aanwezig dat het in uw nabije omgeving gebeurd. Ook oogletsel, vergiftiging en wat te doen als iemand in een shock raakt worden behandeld.

Bij Arehbo wordt u door middel van een EHBO cursus opgeleid tot een professionele eerste hulpverlener. De cursussen zijn allemaal goedgekeurd door het oranje kruis.

Witte tanden bekomen: hoe moet het?

Iedereen onder ons streeft rechte, witte tanden na. Dit is echter niet altijd zo makkelijk als het lijkt. Goed poetsen, regelmatig flossen en een halfjaarlijks bezoek aan de tandarts helpen veel, maar soms is men dan nog niet tevreden. Een beugel kan u helpen om uw gebit recht te zetten, wat vaak een zeer andere aanblik geeft. Veel mensen wensen echter ook witte tanden. Dit heeft u niet altijd zelf in de hand, gezien de kleur van uw gebit deels te maken heeft met de natuurlijke kleur van het glazuur op uw tanden. Er zijn echter wel opties om hagelwitte tanden te bekomen.

Facings

Met behulp van facings ziet een gebit er recht en wit uit. Facings bestaan uit een dun laagje speciaal materiaal die over uw bestaande tanden worden geplaatst. Ze worden vaak gebruikt wanneer een gebit verkleurd of vervormd is. Door facings te plaatsen krijgt een gebit een esthetisch zeer mooi uiterlijk. Verkleurde tanden worden voorzien van een mooie witte kleur en vervormde tanden worden weer recht. Deze oplossing is redelijk drastisch en hoeft niet bij iedereen te worden ingezet. Er zijn ook minder ingrijpende oplossingen indien u wittere tanden wilt.

Tanden bleken

Zijn uw tanden over het algemeen gezond en heeft u geen problemen met hun vorm of stand, dan kan u wellicht het beste kiezen om uw tanden te bleken indien u een witter gebit wenst. De kleur van uw tanden kan een sterke invloed hebben op uw zelfvertrouwen. Door uw tanden te laten bleken kiest u voor een stralend wit gebit. Het is een snelle en redelijk makkelijke oplossing voor witte tanden. Het is wel ten zeerste aan te raden dit altijd bij een professionele tandarts te laten doen. Zo wordt het tandglazuur niet aangetast.

https://tandartsen14.be/index.html

Artea Grafmonumenten is er voor iedereen

Artea Grafmonumenten is er voor iedereen die op zoek is naar een mooi en persoonlijk grafmonument. Wij helpen u graag bij het ontdekken van de mogelijkheden en gaan graag voor u aan de slag om alles tot in de puntjes te regelen. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan en weet u helemaal zeker dat alles voor u geregeld zal worden. Wij gaan graag voor u aan het werk om u op een goede en persoonlijke manier van dienst te zijn. Ook nemen wij u graag al het werk uit handen, zodat u zich even helemaal kunt richten op de dingen die op dit moment écht belangrijk voor u zijn.

Het specialisme van Artea Grafmonumenten

Artea Grafmonumenten is sinds vele jaren gespecialiseerd in het verzorgen van grafmonumenten helemaal op maat. Wij doen dit altijd op een persoonlijke manier en gaan dan ook altijd erg gericht aan de slag. Hierdoor voelt u de persoonlijke aandacht en weet u altijd dat Artea Grafmonumenten helemaal voor u klaarstaat.

Alles helemaal op maat

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van grafmonumenten helemaal op maat. Dit doen wij dan ook graag voor u en wij gaan graag met u om de tafel om achter al uw wensen en behoeften te komen. Hierdoor kunnen wij een grafmonument voor u ontwerpen waar u erg tevreden mee zult zijn en die aan al uw wensen en behoeften zal voldoen. Ook is het voor u mogelijk om te kiezen uit een van de grafmonumenten die zich al binnen ons standaard assortiment bevindt. Wij helpen u graag met het ontdekken van de mogelijkheden en nodigen u dan ook van harte uit om contact met ons op te nemen als u er even niet uitkomt.

U het beste van dienst zijn

Artea Grafmonumenten staat graag voor u klaar om u te voorzien van eerlijk en persoonlijk advies. Wij nodigen u van harte uit om eens bij ons langs te komen en te praten over de verschillende mogelijkheden. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en kijken graag samen met u hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn.

De HP PageWide printer heeft ongekende mogelijkheden

Toen de HP PageWide printer nog niet bestond, was het printen in kleur in plaats van zwart-wit een luxe die sommigen zich echt niet konden veroorloven. Vandaag de dag, met de verbeterde technologie, wegen de voordelen van in kleur printen ruimschoots op tegen de kosten. Met name de mogelijkheden van de HP PageWide Printer maken dit premium drukwerk mogelijk.

Goede redenen voor de aanschaf van een HP PageWide printer

Er zijn nogal wat redenen waarom u uw bouwtekeningen, specificaties en andere gerelateerde bestanden in kleur zou moeten afdrukken met behulp van de HP PageWide printer. Hieronder zal ik er enkele benoemen.

Minder fouten

Printen in kleur resulteert in minder fouten – 80 procent minder fouten, om precies te zijn. U kunt vertrouwen op de beproefde HP PageWide-technologie voor betrouwbaar printen op hoge snelheid in de veeleisende printomgeving van vandaag de dag.

Geeft 3D-kleurenafbeeldingen EN tekeningen op één pagina weer.

Door het consolideren van kleuren- en zwart-witafdrukken in één workflow, kunt u handmatige stappen elimineren en het aantal afgedrukte pagina’s dat u nodig hebt voor deze documenten minimaliseren, omdat u 3D-afbeeldingen in kleur en de tekening op één pagina kunt weergeven.

Behoud de kleuren in een hoger tempo.

Bij het afdrukken in kleur wordt 65 procent van de kleur met een hoger percentage behouden. Ook de HP PageWide printer levert gemengde monochrome en kleurensets in 50 procent van de tijd bij gebruik van een geconsolideerde workflow.

Verhoogde merkherkenning

Zwart-witafdrukken zijn saai. Verhoog de merkherkenning en verfraai uw documenten en grootformaat items door in kleur af te drukken. Op deze manier zijn uw prints visueel te onderscheiden van andere bedrijven.

Verbeterde helderheid

Kleurenprints verbeteren de helderheid van de afbeeldingen, waardoor er minder ruimte is voor verwarring en u geen uitgebreide uitleg meer hoeft te geven. De HP PageWide Printer garandeert scherpe kleuren, scherpe lijnen, fijne details en fijne grijstinten.

Bespaar geld

Ten slotte, maar zeker niet in de laatste plaats, zal het afdrukken van uw documenten in kleur u geld besparen. In feite levert elke euro die in kleurendruk wordt geïnvesteerd, een besparing op voor een bepaald project. Uitgerust met duurzame printkoppen en een hoge inkt efficiëntie, stelt de HP PageWide printer u in staat om tot 50 procent op de totale productiekosten te besparen!

Dus, vergeet de verouderde zwart-wit constructiedocumenten en investeer in kleurendruk om de algehele kwaliteit van uw project te verbeteren. Bel Repromat vandaag nog voor meer informatie!

Diazepam: wat is het?

Van slapeloosheid wordt gesproken als iemand slecht slaapt en overdag niet goed kan functioneren. Slaapproblemen kunnen worden veroorzaakt als je je veel zorgen maakt of vaak inspant. In de meeste gevallen zijn geen duidelijke oorzaken van slapeloosheid. Soms kan licht of niet slapen veroorzaakt zijn door spanningen of gebeurtenissen overdag. Maar ook lichamelijke klachten kunnen hiervoor zorgen, bijvoorbeeld pijnen. Kom je met slaapproblemen bij de arts dan zal hij eerst proberen om de oorzaak te verhelpen. Je krijgt dus niet meteen een slaapmiddel voorgeschreven. 

Symptomen van slapeloosheid

Als je last hebt van slapeloosheid, heb je het gevoel dat je te weinig nachtrust hebt gehad. Er zijn verschillende symptomen waaraan je dit kunt herkennen: 

–               Slecht slapen in de avond

–               ’s Nachts vaak wakker worden

–               Te vroeg wakker worden.

Wat is diazepam?

Diazepam behoort tot de benzodiazepinen. Het werkt rustgevend, spierontspannend. Artsen schrijven het voor bij angstgevoelens en gespannenheid, paniekstoornissen, slapeloosheid en onrust. Dit slaapmiddel is vooral geschikt als je moeite hebt met slapen, als je verwacht gedurende de nacht vaak wakker te worden en als je overdag een middel tegen angst en spanning nodig hebt. Je mag het niet te vaak gebruiken, anders raakt je lichaam er aan gewend en zal de werking afnemen.

Je krijgt dan het gevoel dat het niet werkt en wilt dan een zwaardere dosering.  Als je het inneemt zorg ervoor dat je thuis bent en makkelijk je bed kunt bereiken. Neem het niet in tijdens het werk of als je op school bent. Ook mag je geen auto rijden of gebruik maken van zware machines. Gebruik je dit product voor een lange periode dan moet je dus langzaam afbouwen.

https://www.anabolenkopen-4u.com/product/diazepam-10mg-30-tabletten/

Schuifpuien, dé ideale oplossing voor u in huis

Bent aan het overwegen om een schuifpui te laten plaatsen in uw huis? Weet u nog niet zeker wat voor soort schuifpui u wilt of wat de voordelen allemaal zijn? Dat is is ook niet uw dagelijkse bezigheid, maar wel die van Schipper Ede. Wij zijn de professionals als het gaat om advies geven over schuifpuien, dus wij helpen u graag!

Verschillende soorten Schuifpuien

Wist u dat er verschillende soorten schuifpuien bestaan en dat ze allemaal een ander uniek voordeel brengen aan uw huis? Het is niet erg dat u dit niet weet, daar zijn wij voor! Wij bieden een normale schuifpui en een aluminium schuifpui aan. Deze laten wij natuurlijk ook geheel kosteloos bij u monteren. Maar wat is nu het verschil tussen deze twee soorten? Het verschil ligt in het onderhouden van het product. Bij een aluminium schuifpui hoeft u niet meer bij te verven over de jaren heen. Een normale schuifpui moet u wel om de zoveel tijd verven. Het voordeel aan normale schuifpui is dat deze een warmere sfeer afgeeft als de andere. Maar iedereen heeft zo’n zijn smaken.

Over het bedrijf Schipper Ede

Schipper Ede is de specialist op het gebied van kozijnen, schuiframen en nog veel meer mooie producten voor in huis. Wij zijn als sinds 1959 een echt familiebedrijf. Van oude generaties tot de nieuwe generatie, wordt de bedrijfsnaam aan elkaar doorgegeven. Kwaliteit van service en producten vinden wij in ons bedrijf erg belangrijk. Daarom werken wij alleen maar met echte vakmensen die al meerdere jaren in de gebied actief zijn. Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit leveren voor u en uw product.

Vraag uw offerte vandaag nog aan!

Bent u benieuwd of Schipper Ede het product heeft wat u zoekt voor uw huis? Bekijk dan het gehele assortiment van Schipper Ede via de website. Daar vindt u ook meer informatie over de producten die wij aanbieden en kunt u daar een offerte aanvragen voor uw specifieke product. Wij beschikken ook van een showroom waar u terecht kan, om de producten in het echt te bewonderen. Daar kunt u ook professioneel advies vragen aan een van onze medewerkers.

U bent van plan een rolstoel te kopen

Een rolstoel kopen kan best een lastige beslissing zijn. U wilt een afgewogen keuze maken tussen functionaliteit, kwaliteit en prijs. Kortom: de rolstoel die veilig is én het beste past bij uw situatie en levenswijze. Bent u op zoek naar een lichtgewicht rolstoel? Of wilt u een elektrische rolstoel kopen? Bij Scootmobiel Comfortabel slaagt u gegarandeerd. Zo is er een breed assortiment aan luxe elektrische rolstoelen of juist praktische opvouwbare varianten. Het ligt er maar net aan wat uw gebruikersdoel is. Wilt u een dagje uit en moet de rolstoel mee kunnen in de bus? Of gaat u op dagelijkse basis intensief gebruikmaken van de rolstoel? Niet alleen vindt u een uitgebreid aanbod met zowel nieuwe als gebruikte topmodellen, ook mag u verwachten dat we u de beste service bieden.

Welke rolstoel wilt u kopen?

Bij Scootmobiel Comfortabel kunt u onder andere terecht voor: lichtgewicht rolstoelen, standaard rolstoelen, Heavy Duty XXL rolstoelen en rolstoelen op maat. Wij bieden u A-klasse rolstoelen voor een uiterst scherpe prijs. Wij begrijpen dat een juiste rolstoel aanschaffen belangrijk is, daarom kunt u te allen tijde ons team benaderen voor een adviesgesprek. Onze rolstoelen zijn allemaal opvouwbaar en kunnen makkelijk mee genomen worden. De beensteunen kunnen allemaal versteld en verwijderd worden voor het vervoeren. De grote verschillen per rolstoel zitten in de opties in luxe, de grote van de wielen, het gewicht en de zitbreedtes en dieptes maar natuurlijk ook in de kwaliteit van de stoel. Natuurlijk bent u welkom om in de showroom het aanbod te komen bekijken. Vaak krijgt u dan een beter idee van de kwaliteit en het materiaal voor u de rolstoel gaat kopen. U krijgt passend advies van de specialisten en vanzelfsprekend mag u er gerust even in gaan zitten of een proefritje maken. Ondanks dat alle rolstoelen bij Scootmobiel Comfortabel goed zijn onderhouden, kan het altijd voorkomen dat u om wat voor reden dan ook onverhoopt stil komt te staan. Krijgt u pech onderweg? Heel vervelend! Maar gelukkig heeft Scootmobiel Comfortabel de pechhulp door heel Nederland. Op die manier heeft u ook na het verlaten van de showroom hulp achter de hand.

Dit zeggen onze klanten

Uw nieuwe rolstoel wordt binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u bezorgd en u betaalt gemakkelijk achteraf met AfterPay. Wilt u weten wat klanten van onze producten en service vinden? Lees dan onze klantervaringen zoals onder andere: “Na de koop van mijn nieuwe scootmobiel tevens een nieuwe rolstoel laten aanmeten door scootmobiel comfortabel. Ik was al bekend met de goede, fijne en snelle service dus vertrouwen was er al. De rolstoel moest worden aangemeten aangezien ik hele dagen gebruik ervan maak in verband met 2 geamputeerde benen. Wederom niets dan lof!!”, aldus N. Romein uit Veere. Of “Scherpe prijzen voor de rollator Gemino 60, duidelijke website en snel geleverd”, door J. Bras uit Ulicoten.

Opslagruimte Amersfoort

Het vinden van opslagruimte in Amersfoort en omgeving bleek geen enkel probleem te zijn. Toen mijn baas mij vroeg om voor een bepaald project een poosje naar het buitenland te vertrekken heb ik niet lang hoeven nadenken.Ik had een maand bedenktijd, maar na een week was ik er al uit. Een avontuur in het buitenland heeft mij altijd enorm aangesproken, alleen is het er nooit van gekomen tot op heden. Na mijn studie ben ik direct aan de slag gegaan bij een internationaal verzekeringsbedrijf. Af en toe heb ik weleens spijt dat ik na mijn studie direct aan een carrière ben begonnen in plaats van eerst een poos op reis te gaan bijvoorbeeld. Werken kan je je hele leven nog, en lang op reis gaan zit er vaak niet meer in als je een bepaald stadium in je leven hebt bereikt. Dit avontuur in het buitenland smaakt wellicht naar meer dus wie weet wat er nog gaat komen. Ik ben ondertussen al enige jaren een trotse bezitter van een eigen appartement. De keuze om een poos naar het buitenland te gaan bracht ook met zich mee dat ik opslagruimte in Amersfoort moest vinden. Ik besloot namelijk om mijn appartement onder te gaan verhuren. Een geschikte opslagruimte in Amersfoort zelf vond ik niet.

Opslagruimte Amersfoort Opslagman.nl

Zoals gezegd, een geschikte opslagruimte in Amersfoort zelf vond ik niet. Daarentegen vond ik een geschikte plek bij Opslagman.nl in Amerongen. Opslagman.nl is geschikt voor bedrijven en personen die behoefte hebben aan opslagruimte in Amersfoort en omstreken. Toen er eenmaal contact was gelegd, ging de rest allemaal erg soepel. Wat me erg aanspreekt is de flexibiliteit en het feit dat alles online te regelen is. Ik heb een eigen account aangemaakt, en op deze manier heb je de volledige controle. Wanneer je op zoek gaat naar opslagruimte in Amersfoort en omgeving, neem dan contact op met Opslagman.nl.

Beschikbaar

Voor opslagruimte in Amersfoort en omgeving ben je bij Opslagman.nl aan het juiste adres. Laatst was ik voor een weekend terug in Nederland, en wilde ik graag gaan fietsen. Uiteraard staat de fiets in de opslag maar ook op zondagen heb je gewoon toegang tot de opslagruimte. Wanneer je op zoek bent naar een opslagruimte in Amersfoort en omgeving, bezoek dan de website van Opslagman.nl en bekijk de mogelijkheden.

Dozen op maat bestellen

Dozen op maat bestellen is één van de dingen die te doen is bij de Dozenhal! Het kan namelijk zo zijn dat je op zoek bent naar een specifieke doos met zeer precieze dimensies, die je tot nu toe nergens heb kunnen vinden. Op gegeven moment stuit je op de website van de Dozenhal, en het blijkt dat je gewoon de dimensies in onze zoekmachine in kunt voeren, en dat wij voor je op zoek gaan in onze voorraad om deze dozen voor jou te vinden. In de meeste gevallen hebben wij dozen die precies passen bij wat onze klanten zoeken, of in ieder geval goed genoeg passen. Maar soms, hebben zelfs wij niet de goede doos. Ook al heeft de Dozenhal meer dan 4000 formaten, die allemaal opgeslagen zijn op 25000 pallets.

Alleen nog dozen op maat bestellen

In dit geval is de enige andere optie om dozen op maat te bestellen. Gelukkig kan de Dozenhal dat makkelijk voor je doen, we hebben zelfs naast onze zoekmachine op de website een knop waarmee dozen op maat besteld kunnen worden. Deze dozen worden dan gloednieuw gemaakt, volledig volgens de specificaties van onze klanten. Voor ons weinig moeite, en de dozen kunnen vervolgens zo snel mogelijk geleverd worden. Waar kan je de dozen voor nodig hebben? Daar zijn veel mogelijkheden voor. In sommige gevallen hebben onze klanten voorwerpen die getransporteerd moeten worden met een zeer specifieke vorm, die niet makkelijk in een standaard doos gestopt kan worden. In andere gevallen willen onze klanten graag gaan knutselen met kartonnen dozen, maar voor een project hebben ze erg specifieke dimensies van hun dozen nodig.

Allerlei andere dozen!

Er zijn ook een heleboel andere dozen die bij de Dozenhal besteld kunnen worden. We hebben bedrukte dozen, dozen die al een keer gebruikt zijn, palletdozen, sigarendozen en nog veel meer! We heten niet voor niets de Dozenhal, de hal met alle dozen die maar denkbaar zijn. Dozen nodig? Kijk in onze voorraad of we ze toevallig al hebben, ze kunnen de volgende dag al in huis zijn!

Webcam covers zijn er voor iedereen!

Jong of oud, voor iedereen is een webcam cover geschikt! Maar wat is een webcam cover nu precies? Het is een klein voorwerpje die je kan gebruiken om uw camera van uw computer of telefoon te laten afschermen. Waarom zou u dit moeten doen? Er zijn mensen die gemakkelijk in uw telefoon of computer kunnen komen door hacken. Hiermee kunnen ze de camera aanzetten zonder dat u dit door heeft. Dan kunnen ze ongezien beeldmateriaal van u nemen en opslaan en gebruiken op het internet. Met dit product willen wij u beschermen!

De beste manier van het afschermen van je camera

Het is een goede investering om een webcam cover aan te schaffen. De reden hiervoor is dat met dit product van ons u zeker weet dat u beschermd bent, het goede kwaliteit en is voor een goede prijs te betalen. Bovendien ziet het er beter uit dan dat u een stukje tape of plakband over de camera doet. Hiermee kunt u het apparaat mee beschadigen en dat willen we natuurlijk ook niet.

Het assortiment

In ons assortiment vindt u verschillende soorten producten. U vindt er webcam covers voor uw computer en telefoon in allerlei soorten materialen en kleuren. Van plastic tot aluminium soorten covers, alles wat u wilt! Bovendien hanteren wij de regel dat als u vandaag nog besteld dat u het morgen al in huis heeft! Wij leveren ook zonder enkel probleem naar België! Bent u toch niet blij met uw aankoop? Geen probleem, u heeft 14 dagen de tijd om het product terugsturen naar het bedrijf. Let op, het moet wel in de originele verpakking worden teruggestuurd en niet beschadigd. Wij versturen uw product gratis naar u toe, maar als u het terug wilt sturen zijn de kosten voor u.

Bestel ze vandaag nog!

Bent u benieuwd naar het product van ons? Bekijk dan het volledige assortiment op www.webcamcovers.nl. Daar kunt u ook alle belangrijke vragen, die aan ons gesteld worden, lezen en ook meteen het antwoord op de vraag. Staat uw vraag er niet tussen? Dan kunt u ons gerust mailen! Wij helpen u graag!

Unieke schoenen maak je zo!

De tijd van social media neemt veel over. Hierdoor wilt iedereen uniek zijn. Unieke limited edition shirts en die super gave hoodies die nog niemand heeft. Verder is er altijd maar 1 ding die echt de outfit afmaakt en dat zijn schoenen. De schoenen maken en breken de outfit dus moet je er voor zorgen dat je de meest unieke schoenen krijgt. Hier is iets op gevonden voor de artistieke jongeren onder ons, namelijk: schoenverf. Hierbij zijn er bedrijven die special schoenverf kopen voor verschillende materialen. Zo is er suede verf maar ook verf voor lerenschoenen. Hierbij zijn er talloze verschillende soorten verf en enorm veel verschillende soorten kleuren. Tover die standaard Air Max om in een persoonlijk kunstwerk. Zo geeft de ene kleur een soort neon effect waardoor de kleuren in het donker alsnog licht geven. Verder zijn er ook kleuren met glitters wat jouw schoen wat extra aandacht geeft. Er zijn verschillende soorten aanbieders op het gebied van verf voor schoenen. De bekendste is denk ik wel Angelus verf. Dit Amerikaanse merk is ook in Nederland verkrijgbaar via verschillende websites. Een voorbeeld van een website hiervan is leerverfshop.nl. De verf is speciaal gemaakt voor op schoenen en zorgen er dus voor dat de verf lang op de schoenen blijven zitten waardoor je hier nog heel lang van kan genieten. Verder hebben zij verschillende materialen zodat de verf minder snel wordt beschadigd. Hierdoor kunnen er prachtige creaties gecreëerd worden. Via de Insta van Angelus kan je de kunstwerken volgen die gemaakt zijn van de verf. Hierbij zijn iemands favoriete tv-personages op de schoen gezet op een prachtige manier. Ook zijn er schoenen gemaakt met unieke kleuren die normaal niet verkrijgbaar zijn. Dit geeft jouw stijl wat unieks waardoor jij extra aandacht krijgt van iedereen en jij lekkerder in je vel gaat zitten.

https://www.leerverfshop.nl/

We werken wat af met z’n allen

Iedere ochtend weer hetzelfde liedjes. Lange, lange files op de snelwegen door heel Nederland. ’s Avonds weer, maar dan staan ze de andere kant op. Miljoenen mensen moeten iedere dag de snelweg op om bij hun werk te komen. Het geeft aan hoeveel er gewerkt wordt in Nederland. Er wordt ongelooflijk veel werk verzet.

 

Al dat werk moet goed bijgehouden worden. Werk is uiteraard iets waarvoor je salaris ontvangt en dat moet natuurlijk wel goed kloppen. Een goede urenadministratie is dan ook uiterst belangrijk. Als je ZZP’er bent is het ook van belang bij te houden waar je je uren in steekt. Zo zou je na verloop van tijd een patroon kunnen zien en analyseren waar er tijd te winnen valt en wat je uurloon zou moeten zijn om te verdienen wat je wilt verdienen. Het is dus niet alleen voor een werknemer in dienst goed om te weten dat de uren goed geregistreerd worden, maar juist ook als je volledig voor jezelf werkt is het goed om te weten waar de tijd in gaat zitten. Tegenwoordig moet alles sneller en effectiever en dit kan een simpele, gratis methode zijn om dat wat meer voor elkaar te krijgen.

 

Als je als uitzendkracht werkt, dan moet het contact tussen het bedrijf en uitzendbureau natuurlijk goed zijn. Je werkt namelijk namens het uitzendbureau. Je hebt er als uitzendkracht dus baat bij dat dit allemaal goed geregeld is. Dat kan bijvoorbeeld met uitzendsoftware wat razend interessant is voor uitzendbureaus. Deze software neemt een hoop werk uit handen en dat komt de uitzendkracht alleen maar ten goede. Zo hoeft deze zich niet te richten op de administratieve rompslomp maar kan hij of zij direct aan het werk.

 

Met de juiste hulpmiddelen kunnen wij ons dan vooral gaan richten op het werk zelf. En dat is alleen maar mooi meegenomen, want zo houd je tijd over die nuttiger kan besteden…

 

https://www.mysolution.nl

Yoga in Heemskerk

Je wilt yogalessen in Heemskerk bij YogaChi volgen. Wist je dat yoga oorspronkelijk uit India kwam? Het is eigenlijk onderdeel van het Hindoeïsme, een religieuze uiting. Als je yoga wilt doen in Heemskerk op de traditionele manier, dan heb je bij ons niet veel te zoeken, omdat we een westerse verbastering van yoga aanbieden in Heemskerk. Bij ons doe je yoga omdat je graag fitter wil worden, of leniger. Bepaalde spieren worden bij yoga getraind, op een manier die andere sporten niet doen. Je zou natuurlijk ook gewoon yoga willen doen omdat je graag naar vrouwen kijkt die yogabroeken aan hebben. Geen zorgen, wij beoordelen niet.

YogaChi

Het is eindelijk tijd om eens wat te gaan doen aan dat lichaam, maar wel op een manier die rustgevend is en ervoor zorgt dat je lenig wordt. Yoga in Heemskerk volgen is hier ideaal voor, je zweet wel en komt wel eens in oncharmante poses terecht, maar het gaat erom dat je aan het bewegen bent en eindelijk weer eens actief wordt. Yoga in Heemskerk volgen nodigt ook uit om vaker te gaan sporten omdat het in groepslessen gevolgd wordt. De groep nodigt dan uit om vaker naar yoga in Heemskerk te gaan, en als je een keer niet geweest bent, dan vragen mensen meteen de volgende keer wat je aan het doen was. Voor je eigen schuldgevoel is het dan beter om ook een legitieme reden te hebben om yoga in Heemskerk te skippen. Zeker weten, van yoga in Heemskerk kom je niet zo snel af.

Een spirituele manier van helen

Veel plekken in Heemskerk waar je yoga kan volgen, verkopen ook van die onzin dat je zogenaamd op een spirituele manier jezelf aan het genezen bent van de toxische giffen waar je aan blootgesteld wordt. Wij doen dat gelukkig niet, wanneer je bij ons yoga aan het doen bent in Heemskerk, dan is het ook gewoon yoga. Het kan natuurlijk wel zo zijn dat je yoga als rustgevend en ontstressend ervaart, en dat is helemaal prima. Dat is met meeste manieren van lichamelijke activiteit zo, bij yoga klinkt het alleen sjieker.

Koffie of thee?

Veel mensen zijn of koffie-drinker of thee-drinker of allebei. Door de jaren heen is wel gebleken dat koffie niet altijd zo goed voor je is. Koffie heeft veel nadelen voor je gezondheid. Mensen die willen minderen met koffie drinken, stappen vaak over op thee. Cafeïne is meestal één van de redenen waarom mensen minder koffie willen drinken. Een grote misvatting hierbij is dat er in thee geen cafeïne zit. In de meeste thee zit namelijk wel degelijk cafeïne, al is het veel minder dan in koffie. Gelukkig is er tegenwoordig veel thee te koop zonder cafeïne, het staat dan duidelijk op de verpakking. De cafeïne die wel in thee zit is trouwens wel veel beter voor je dan koffie. Dit komt omdat er maar ongeveer een derde in zit van wat een kop koffie bevat. Van koffie krijg je vaak een cafeïne crash. Dit houdt in dat je even een piek hebt, maar daarna juist laag in je energie zit, waardoor je een energiedip krijgt. Veel mensen nemen dan weer een nieuw kopje koffie om dit aan te vullen en zo blijf je doorgaan. Bij thee is dit niet het geval en krijg je geen dip. Zo kun je langer gebruik blijven maken van de energie die het je geeft. Soms kun je wel een beetje extra focus gebruiken. Veel mensen gebruiken koffie hiervoor en dat lijkt te werken, want koffie zorgt ervoor dat je bloeddruk omhoog gaat en zo word je meer gefocust. Thee is nog veel efficiënter, want hiervan krijg je ook een focus-gevoel, maar dan zonder dat je bloeddruk omhoog hoeft te gaan. Er is natuurlijk ook koffie zonder cafeïne, dus dat is ook goed om te drinken. Je kunt bijvoorbeeld koffiemachine cups kopen waar geen cafeïne in zit, zoals nespresso alternatief. Zo ben je bewuster bezig met de cafeïne die je binnenkrijgt en kun je lekker genieten van je kopje koffie.

https://www.koffiecupster.nl/

Omgaan met hooggevoeligheid

Wanneer je na hard werken in een burn out bent beland of nog steeds last hebt van vermoeidheid terwijl je een poos geleiden al de ziekte van Pfeiffer hebt gehad. En als je gevoelig bent voor verslavingen en depressies en last heb van stemmingswisselingen, dan zou het kunnen dat hooggevoeligheid hier mee te maken heeft. Daarin ben je dan zeker niet de enige, want zo’n 15 tot 20 procent van onze bevolking heeft last van hooggevoeligheid of HSP.

Als jij wil weten of je dit ook hebt, kan je een HSP test doen. Deze HSP test geeft een redelijk beeld over hoe hooggevoelig jij bent. Mensen die hooggevoelig zijn, vinden het vaak lastig om goed om te gaan met hun hooggevoeligheid. Het kan in dat geval helpen om op zoek te gaan naar een coach. Een coach kan je helpen bij het omgaan met deze hooggevoeligheid. Het is bijna onmogelijk om zelf met de nadelen van hooggevoeligheid om te gaan, maar wanneer je een coach hebt die je goed begrijpt en je goede tips kan geven, zal dit beter gaan. Met name kort na de vaststelling is het een hele uitdaging om te leven met deze hooggevoeligheid. Hoewel de een het wat sterker heeft dan de ander blijven hoogsensitieve eigenschappen lastig om mee te leren omgaan. Omgaan met hooggevoeligheid is dus goed mogelijk, maar een goede hsp coach is van onschatbare waarde. Ook als je al vaker teleurgesteld bent geraakt in een hsp coach, loont het om niet op te geven en de coach vinden die écht geïnteresseerd is in jouw leven en die je echt verder helpt.

Voordat je op zoek gaat naar de juiste coach is het slim om, zoals eerder genoemd, een HSP test te doen. Dat geeft je wat meer houvast in de zoektocht naar een coach. Een coach die jouw leefwereld kent, kan je goed verder helpen.

 

https://onesessioncoaching.nl

Tandarts Bennebroek

De tandarts in Bennebroek en omgeving, genaamd Floriande, is gespecialiseerd in verscheidene gebieden. Er is een uitgebreid team werkzaam bij de tandartspraktijk, waardoor ze mensen met uiteenlopende klachten kunnen helpen. Zo werkt er een mondhygiënist en orthodontist bij de tandartspraktijk, maar natuurlijk ook verscheidene tandartsen.

 

Controle

Mensen kunnen bij de tandarts in Bennebroek terecht voor de halfjaarlijkse controle. Het wordt aangeraden aan mensen om twee keer per jaar bij de tandarts in Bennebroek lang te gaan om er zeker van te zijn dat het gebit gezond is. Er wordt bij de controle gekeken of er gaatjes zijn en of het gebit gezond is. Ook is het verstandig om naar de mondhygiënist van de praktijk te gaan. Hierdoor zorgt men ervoor dat het gebit volledig schoon is. De mondhygiënist kan ook tips geven voor bij het poetsen. Goed poetsen voorkomt veel problemen, waardoor dit erg handig is.

 

Van alle markten thuis

Ook kan men bij de tandarts in Bennebroek terecht voor cariologie, parodontologie, parochirurgie, kaakchirurgie, oraal chirurgie, endodontologie, orthodontie, protethiek en kroon- en brugwerk. Door deze vele mogelijkheden bij de tandartspraktijk is iedereen hier welkom. Of mensen nou een klein gaatje hebben of een uitgebreide kaakoperatie nodig hebben; iedereen is welkom bij de tandarts in Bennebroek.

 

Orthodontie of tanden bleken

Mensen kunnen ook terecht bij de praktijk voor een beugel van de orthodontist. De orthodontist is zeer ervaren in orthodontie, waardoor hij iedereen kan helpen aan een goed en recht gebit. Orthodontie werkt altijd zeer goed en snel, waardoor men erg snel weer een mooie lach kan hebben. Om een gebit helemaal perfect te maken, kan de praktijk ook tanden bleken. Tanden bleken zorgt ervoor dat iemand mooie, witte tanden heeft. Hierdoor kan men op elke foto mooi lachen. De tandarts in Bennebroek verwelkomt graag iedereen met tandproblemen of die controle willen.

 

https://www.tpfloriande.com/

De geschillencommissie; zekerheid voor uw cliënt en voor u

Bent u een zorgverlener en valt uw zorg onder de eerstelijns gezondheidszorg. Bent u directeur van een ziekenhuis of kliniek, ZZP’er in de verpleging of verzorging, begeleiding of geestelijke gezondheidszorg? Volgens de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg, is het dan verplicht om u bij een erkende geschillencommissie aan te sluiten. Om een boete te voorkomen, is het verstandig om u snel aan te sluiten bij een dergelijke commissie. Dat kan door een formulier in te vullen. Dit formulier vindt u op de website van de Stichting Zorggeschil. Het is afhankelijk van het aantal medewerkers van uw zorginstelling welk tarief u betaalt voor het lidmaatschap. 

Waarom een geschillencommissie?

Waarschijnlijk heeft u er niet vaak mee te maken. Gelukkig maar. Echter kan het een keer voorkomen dat een cliënt niet tevreden is over de door u verleende zorg. Dat is uiteraard erg vervelend, zowel voor de cliënt als voor u. De cliënt kan dan een klacht indienen bij de geschillencommissie. Natuurlijk gebeurt dit pas op het moment dat de klacht niet door u kan worden opgelost. Het gaat dus om klachten die door een onafhankelijke commissie moeten worden beoordeeld en waar een bindende uitspraak over moet worden gedaan. Overigens kan uw cliënt kosteloos gebruik maken van de klachtenfunctionaris van deze geschillencommissie. 

Waar bestaat de geschillencommissie uit?

Allereerst heeft de commissie een voorzitter en een vicevoorzitter. Daarnaast bestaat de commissie uit een aantal voorgedragen leden. Zij zijn via aangesloten organisaties (zorgaanbieders en cliëntenorganisaties) voorgesteld en behartigen de belangen van cliënten. Verder heeft de commissie een ambtelijk secretaris. Zodra er een geschil is, wijst de voorzitter een aantal leden aan die dit geschil zullen behandelen. Een klacht wordt altijd door de cliënt bij de geschillencommissie voorgelegd en deze zijn verplicht om binnen zes maanden met een uitspraak te komen. Wanneer de geschillencommissie een uitspraak doet, is deze altijd onpartijdig en bindend.

https://zorggeschil.nl/

Artrose Zelf Behandelen

De reumatische aandoening artrose: waar kunt u last van hebben?

Wat is precies artrose? Het is een misvatting dat artrose enkel een ouderdomsziekte is. Artrose is een van de meest voorkomende reumatische aandoeningen. De aandoening komt vaak voor na gewrichtsontstekingen of zwakke gewrichtsbanden. Het gaat om achteruitgang van het kraakbeen. Het kraakbeen wordt dunner, en er komen knobbeltjes. Dit levert flinke pijnklachten op aan het bewegingsapparaat. Doordat er zelfs zenuwen bekneld kunnen raken, kan dit ook gevoelsstoornissen en krachtverlies veroorzaken. Bekijk de website van t-therapie voor de juiste thuis behandeling om uw artrose te verlichten.

De artrose behandeling van T-Therapie.nl

werkt goed tegen de klachten en symptomen Maar wat nu te doen? Vaak is artrose niet meer volledig te genezen. Gelukkig zijn er veel behandelingen die de klachten kunnen verminderen. De artrose behandeling van T-Therapie.nl is er zo een. Door een behandeling van magnetische velden wordt doorbloeding verbetert en de zuurstofopname van cellen gestimuleerd. Dit kan leiden tot vermindering van de pijnklachten en stijfheid.

Wilt u artrose zelf behandelen met PEMF Apparatuur van T-Therapie.nl? Neem dan zeker contact op. Is uw interesse gewekt in deze artrose behandeling van T-Therapie.nl? Dan is het zeker een goed idee om eens te kijken naar verdere informatie op de website. Ook kunt u altijd contact zoeken met een van de ervaren medewerkers van T-Therapie.nl. Dit bijvoorbeeld door te mailen naar:info@t-therapie.nl.

FUE haarimplantatie methode

Een FUE haarimplantatie methode toepassen is erg verstandig als u een natuurlijk effect wilt creëren om haarverlies tegen te gaan. Global Hair kan u alles uitleggen over deze professionele FUE methode voor haartransplantatie. U kunt er uw kaalheid mee wegwerken, maar het is onder andere mogelijk om uw baardharen in aantal doen toenemen. En zo geldt dat ook voor uw wenkbrauwharen. Deze techniek kan in Belgische en Turkse haarklinieken worden toegepast door een gekwalificeerd haarchirurg die u een PRP plasmabehandeling na geeft.

Deze klinieken in Turkije en België kunnen dus enerzijds voor wenkbrauwtransplantatie zorgen en anderzijds voor baardhaartransplantatie. Iedereen kan daarom bij Globalhair.nl terecht om haren te laten transplanteren. Twijfelt u of wenst u meer te weten over het laten implanteren van haren? Dan kunt u contact opnemen met een consulent.

Professionele haartransplantatie

Als u graag een professionele haartransplantatie wilt laten uitvoeren dan raadt Globalhair.nl aan om dat te doen bij een erkend FUE haarkliniek in Turkije of België. De kwaliteit is vele malen hoger dan in andere landen en is daarom ten zeerste aan te raden. Kies voor FUE haarimplantatie door een Belgische of Turkse haarchirurg en u kunt de baard krijgen die u wilt, de wenkbrauwen naar wens voller laten maken en uw kaal wordende hoofd veranderen in een wilde haardos. Waar u ook een haarspecialist voor nodig hebt bij Global Hair vindt u de kliniek die u FUE haarimplantatie kan aanbieden die u wenst.

PRP plasmabehandeling

Nadat de FUE haarimplantatie methode is toegepast zal men een PRP plasmabehandeling geven. Deze behandeling bestaat uit een injectie met plasma uit uw eigen bloed. Hierdoor kan het haar dat is getransplanteerd naar uw wenkbrauwen of uw baard sneller groeien. Wilt u ook professionele FUE haartransplantatie laten doen in een Turkse of Belgische haarkliniek dan is het zaak dat u een consult aanvraagt bij Globalhair.nl. Hierna kunt u dan een haarimplantatie laten doen met een PRP nabehandeling.

 

https://www.globalhair.nl/

IPL apparaat voor ontharen kopen voor in uw salon?

IPL apparaat voor ontharen kopen

Nooit meer scheren, waxen of epileren: definitief ontharen is helemaal in! Er zijn steeds meer mensen die hier geïnteresseerd in zijn en daarom is het als salonhouder slim om hierop in te spelen. Merkt u als salonhouder ook dat hier steeds meer vraag naar is? En wilt u daarom een IPL apparaat voor ontharen kopen voor in uw salon? In deze blog vertellen we u alles wat moet weten over het kopen van dit innovatieve apparaat.

Wat doet een IPL apparaat voor ontharen?

Met een IPL apparaat voor ontharen wordt in de haarfollikel de lichtenergie omgezet in warmte-energie waardoor de haarwortel pijnloos en veilig wordt vernietigd. Als u op zoek bent naar zo’n apparaat dan raden we u aan om dit te kopen bij MedCos Skinsolutions. Dit bedrijf is de specialist in het ontwikkelen van hoogwaardige apparatuur voor in de schoonheidssalon. Bij MedCos koopt u een IPL apparaat wat uitermate geschikt is voor definitief ontharen. Gemiddeld zijn 5 tot 8 behandelingen nodig voor een goed eindresultaat. Om het resultaat optimaal te houden wordt ieder jaar een vervolgbehandeling geadviseerd.

Andere mogelijkheden

Het grote voordeel van het kopen van het IPL apparaat van MedCos Skinsolutions is dat u dit apparaat ook kunt gebruiken voor andere doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan de behandeling van couperose, huidverjonging en acne. Kortom: dit apparaat is een echte investering voor in uw salon, want u kunt hier erg veel mee doen.

IPL trainingen

Wilt u ook graag een IPL apparaat voor ontharen kopen? Dan raden we u aan om contact op te nemen met de specialisten van MedCos Skinsolutions. Als u een aankoop verricht dan kunt u via MedCos ook trainingen volgen zodat u als salonhouder precies weet hoe u het apparaat het beste kunt gebruiken. Heeft u nog vragen? Of heeft u advies op maat nodig? Dan staan de specialisten van dit bedrijf voor u klaar om u te helpen.

http://medcosskinsolutions.nl/

Definitief ontharen

Definitief ontharen voor een definitief glad resultaat

Voor zowel mannen als vrouwen is haargroei op plekken waar ze dit niet willen een veelvoorkomend probleem. Scheren, waxen, harsen, epileren, het kost niet alleen veel tijd, het is ook nog eens pijnlijk en je huid heeft er behoorlijk onder te lijden. Gelukkig is er een oplossing waardoor een geïrriteerde huid en ingegroeide haartjes voorgoed verleden tijd zijn, dat is: Definitieve ontharing door laserbehandelingen.

Hoe werkt het definitief ontharen?

Door middel van laserbehandelingen worden de haarzakjes die in de groeifase zitten, vernietigd. Al na een aantal behandelingen is de huid stralend, gezond en haarloos. Het definitief ontharen van lichaamsdelen is een professionele aangelegenheid en moet door hiervoor opgeleide specialisten uitgevoerd worden. Ook is het gebruik van de juiste medische apparatuur van groot belang. Je wilt ervan verzekerd zijn dat er goed met jouw huid wordt omgegaan.

Geschikt voor vrouwen én mannen

Laserbehandelingen kunnen op elk lichaamsdeel worden toegepast. Dit maakt permanent ontharen daarom geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Een gladde buik, een stralend gezicht, een haarloze rug en/of benen: definitief ontharen is pijnloos en geeft snel een definitief, glad resultaat. Meer informatie over de laserbehandelingen vind je op www.sensitif.nl. Hier kun je ook direct een gratis consult boeken.

http://www.sensitif.nl/definitief-ontharen/

Wietzaden in grotere aantallen kopen

Wanneer je van plan bent om meerdere plantjes te kweken, dan is het een goed idee om meerdere zaadjes in je bezit te hebben. Sommige mensen bestellen nog steeds stekjes, maar het is veel gemakkelijker en sneller om met zaadjes te werken.

Het kopen en bewaren van zaadjes is helemaal legaal. Dat alleen is reden genoeg om liever voor zaadjes te kiezen. Het is tegenwoordig ook mogelijk om ze online te kopen. Gemakkelijker kan dus niet. Er zijn genoeg webwinkels die wietzaadjes te koop aanbieden. Tinyseeds.nl is daar één van.

Tiny Seeds heeft bijna 45 verschillende soorten zaadjes te koop. Allemaal komen ze met een foto, beschrijving en informatie over de HTC gehalte en het effect dat het creëert. Je weet dus precies wat je van elk plant kunt verwachten. Je kunt ook meteen lezen wat de HTC gehalte van elk plant is, na hoe lang ze bloeien en of je ze binnen of juist buiten moet plaatsen. Je kunt ook in bulk de zaadjes kopen. Zo ben je dan een tijdje zoet en hoef je niet telkens online te gaan om zaadjes te bestellen. Je kunt dan planten wanneer je maar wilt.

Tiny Seeds heeft jarenlang ervaring kunnen opdoen in de cannabisindustrie. Bij hun kun je dus niets anders dan kwaliteitsproducten verwachten. Als je vragen hebt, dan kun je die gerust via de chatbox stellen.

Een tandarts voor de hele familie

Vroeger was het een ver-van-mijn-bedshow en zagen we enkel BV’s met verzorgde witte tanden. Maar tegenwoordig willen er steeds meer en meer mensen een stralende witte tandkleur. Er zijn verschillende redenen die zorgen voor een verkleurd laagje op het glazuur. Denk maar eens aan: frisdrank, koffie, thee, rode wijn, bessen, citrusvruchten en sigaretten.

Sommige van deze zijn zo’n dagelijkse rituelen geworden dat we er niet bij stilstaan hoeveel effect deze hebben op onze tandkleur.

Dentius is een gespecialiseerde tandarts groep met onder meer praktijken in Antwerpen, Gent en overige belangrijke gebieden in Vlaanderen. Bij de gespecialiseerde praktijk van Dentius kan u terecht voor het bleken van de tanden in Antwerpen. Met de nodige moderne apparaten en een tandartsenteam met een lange ervaring helpt Dentius  u het beste resultaat te bekomen met een op maat gemaakte behandeling zodat u weer vol zelfvertrouwen kan lachen!

Dentius, ook een kinderarts

Bij Dentius kunnen ook uw kinderen terecht voor een tandartsbezoekje want hier zijn vanaf heden ook ervaren kindertandarts. Dentius raadt ouders aan om met uw kind al vanaf jonge leeftijd naar de tandarts te gaan. Zo raken zij al wat vertrouwd met een tandarts omgeving. “Vroeg begonnen is half gewonnen!” Als de kinderen goed meewerken, krijgen zij van ons een klein cadeautje. Dit kan hen op een positieve manier stimuleren om nog eens een bezoekje te brengen aan de tandarts.

Vergeet niet dat het belangrijk is om -bij de doorbraak van de eerste melktandjes- ze 2 maal grondig te poetsen!

Naar een nieuwe tandarts overschakelen?

Tijdens een eerste bezoek brengt men steeds de mondgezondheid in kaart en tracht de tandarts in de mate van het mogelijke de meest dringende problemen te verhelpen. Bij meer omvangrijke problemen stelt de tandarts een stapsgewijze behandelplanning voor.Om u als patiënt zo goed mogelijk te kunnen behandelen is het belangrijk dat de tandartspraktijk op de hoogte is van uw gezondheidssituatie. Er wordt dan ook tijdens het eerste bezoek meestal gevraagd om ons in te lichten over eventuele medische problemen en de voorgeschreven medicatie.

Tandartsen adviseren één tot tweemaal per jaar het gebit te laten controleren, 90% van de urgenties kunnen immers voorkomen worden, indien de patiënt een strikte mondgezondheid aanhoudt.


http://dentius.be/nieuwzuid

Androgel, wat is het?

Androgelis een mannelijk geslachtshormoon. Het bevat Testosteron en dit hormoon zorgt voor geslachtskenmerken bij mannen. Behalve dat het voor spiermassa, baardgroei en een lage stem zorgt, kan het ook een grote invloed uitoefenen op de prestaties en het libido.

Het wordt gebruikt door mannen die een tekort hebben aan Testosteron. Vooral na de leeftijd van 40 jaar kunnen mannen last krijgen ervan. Ze kunnen dan minder zin krijgen in seks, kunnen ze niet goed slapen, krijgen ze last van lusteloos- en vermoeidheid, krijgen ze erectieproblemen en kunnen ze depressief raken. Ook kan hun buikvet toenemen en vermindert hun spierkracht.

Dit medicijn komt in de vorm van een gel en deze moet aan de schouders, bovenarmen en buik gesmeerd worden. Wacht ongeveer 5 minuten voordat je je kleren weer aantrekt. Het is beter om de gel telkens op een ander plek aan te brengen. Zo kun je huidirritatie voorkomen. De gel moet eenmaal aangebracht worden en het liefst in de ochtenduren.

Androgel kan voor bepaalde bijwerkingen zorgen. Zoals eerder vermeld kan er huidirritatie optreden en kan men ook last krijgen van een vettige huid en puistjes.

Vrouwen en kinderen mogen niet in contact komen met deze gel. Vooral zwangere vrouwen niet, omdat het zeer schadelijk kan zijn voor de groeiende baby. Zorg er dus voor dat de plekken bedekt zijn met kleren. Was je handen ook goed nadat je jezelf ingesmeerd hebt ermee.

Mannen die jonger zijn dan 18 jaar mogen het ook niet gebruiken. Als men in het verleden last heeft gekregen van borst- en prostaatkanker moet men ook geen gebruik maken van Androgel.

De gel beïnvloedt het reactievermogen niet, dus men mag gewoon autorijden en alcohol gebruiken.

Op jezelf gaan wonen

Wanneer je uit het uit het huis van je ouders gaat en je eigen stulpje betrekt, brengt dat veel veranderingen met zich mee. Dat geldt voor wanneer je zowel studeert als wanneer je al werkt. Je gaat namelijk van vrij goedkoop leven bij je ouders, naar deels of volledig zelfstandig. Veel studenten krijgen nog wel steun van hun ouders, door middel van een financiële bijdrage of doordat ze regelmatig een bakje eten mee krijgen van huis. Maar je gaat het verschil echt merken wanneer je het ouderlijk huis verlaat. In financieel opzicht, je moet nu opeens huur gaan betalen en allerlei soorten verzekeringen. Bijvoorbeeld je zorgverzekering en inboedelverzekering, maar ook de verzekering tegen diefstal en eventueel een aanvullende verzekering. Kijk ook even na of je eventueel huur subsidie kan aanvragen, dat scheelt een heleboel geld. Daarnaast is het ook belangrijk dat je nog geld over houdt voor leuke dingen. Het is namelijk ook van heel groot belang dat je je thuis gaat voelen in je eigen woning en het helpt als jouw vrienden daarmee helpen. Dus door lekker bij jouw thuis te gaan koken en daarna te eten met vrienden, gaat jouw huis al snel voelen als jouw thuis. Aangezien het dus best wel duur is wanneer je net op jezelf gaat, is het slim om op de kosten te blijven letten. Dus niet ieder weekend heel veel geld uit geven, maar proberen te sparen. Probeer ook niet meteen alles nieuw te kopen. Dus wanneer je een houtdraadbout of een splitpen nodig hebt voor een klus in huis, probeer dan eerst te kijken of een van je vrienden of een familielid dit soort gereedschap voor je heeft. Dan kan je die lenen in plaats van het gereedschap meteen zelf aan te schaffen. Probeer ook een beetje rond te zoeken naar meubels. Misschien heeft je oma nog wel een leuk bankje staan wat je mag overnemen.

https://moerenbout.nl

Het proces van scheiden

Er dienen heel veel afspraken gemaakt te worden wanneer u en uw partner besluiten om te gaan scheiden. Sowieso is de beslissing om niet samen verder te gaan, een zeer lastige en emotionele beslissing. Meestal hebben u en uw partner al jaren samen gewoond en alles gedeeld. Jullie levens zijn eigenlijk helemaal met elkaar verbonden en vervlochten. Wanneer u uit elkaar besluit te gaan, heeft u daar waarschijnlijk al een hele lang periode over na gedacht. Zo’n soort beslissing maakt u namelijk niet zo maar. Maar wanneer dit dan toch het geval is, wilt u het proces van het scheiden natuurlijk zo goed en zo soepel mogelijk laten gebeuren. Dus zonder ruzie zodat het geen vechtscheiding wordt, want dan bent u nog veel verder van huis. Voor een scheiding waar bij u en uw ex partner beide klaar voor zijn, kunt u hulp in schakelen van een speciale mediator. Dit kan alleen als u en uw ex partner nog goed met elkaar over weg kunnen. Wanneer er sprake is van onenigheid of ruzie, dan is het zeer verstandig om een advocaat in te schakelen. Een advocaat voor u zelf en een advocaat voor uw ex partner. Een advocaat heeft veel verstand van zaken, terwijl u waarschijnlijk weinig kennis heeft van de informatie waar u tijdens een scheiding mee te maken krijgt. Hetzelfde geldt ook zeer waarschijnlijk voor uw ex partner. Tenzij een van u natuurlijk een advocaat is. Of u en uw ex partner allebei advocaat zijn. Maar dan nog kan scheiden lastig zijn, aangezien u er niet objectief naar kunt kijken. U bent er aan verbonden en er gaan emoties gepaard met de scheiding. Een scheidingsbemiddelaar kan u wel veel helpen. Vooral als u te maken krijgt met familierecht wanneer u en uw ex partner samen kinderen hebben. Wanneer u hulp nodig heeft bij emotionele verwerking kunt u terecht bij een psycholoog.

http://ebhlegal.nl/

De kwaliteit van leven opwaarderen door mindfulness

Je bent moe, uitgeput, je levenslust kwijt. Of je vraagt je af of dit het nu is; altijd maar hard werken en nergens meer lol aan beleven. Misschien ontwikkel je onverklaarbare angsten of lichamelijk ongemakken. Stress is uitermate slecht voor onze gezondheid. Kortdurende stress hoort bij het leven, het houdt ons alert en het stelt ons in staat om te excelleren wanneer dat nodig is. Maar aanhoudende stress veroorzaakt ziektes, met name auto-immuunziektes en die zijn naar om te hebben. Dus heb je het gevoel dat spanning of voortdurende werkdruk zijn tol begint te eisen? Zorg dan dat je iets doet om dat te keren. Te laat is te laat dus je er maar beter bijtijds bij zijn. 

Breng verandering in je leven

Er zijn natuurlijk vele mogelijkheden om ervoor te zorgen dat je een verandering brengt in het vaste stramien dat averechts werkt. Een van de mogelijkheden wil ik in deze blog bespreken. Het is laagdrempelig en heeft zijn effectiviteit ruimschoots bewezen, namelijk mindfulness. Met mindfulness leer je weer terug te gaan naar het moment. Leven in het nu door je aandacht te richten. Met je aandacht zijn bij datgene wat je op dat moment doet. Niet meer vooruit denken aan je volgende taak, niet bezig zijn met morgen of volgende week op momenten dat dat absoluut niet nodig is.

De training mindfulness in vogelvlucht

Mindfulness volg je over het algemeen in 8 weken met een trainingsgroep. Je leert dus niet alleen van jezelf maar ook van je medecursisten. Training mindfulness Deventer werkt met diverse groepen. Na een intakegesprek wordt bekeken waar jij in past. En waanneer er iets anders nodig is zal je dat ook eerlijk verteld worden. Mindfulness Deventer weet uit ervaring dat veel mensen enorm geholpen zijn met een training. Ben je geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op met mindfulness Deventer.

https://www.tanneverhulst.nl

Wat zijn de effecten van de WMCZ voor zorginstellingen?

Nu na veel veldwerk, jaren vertraging, oeverloos discussiëren en een uitgebreide internetconsultatie de nieuwe Wmcz 2018 is ingediend bij de Tweede Kamer spreekt het voor zich dat er veel vragen gesteld worden. Wat houdt de nieuwe wet medezeggenschap cliënten zorginstellingen nu exact in? Wat staat er te veranderen? En natuurlijk voornamelijk: wat zijn de effecten van de nieuwe wet voor zorginstellingen?

Van verzwaard adviesrecht naar instemmingrecht

Het hoofddoel van de nieuwe wet medezeggenschap cliënten zorginstellingen is om de cliëntenraden beter te ondersteunen en hun positie te verbeteren. Misschien wel het grootste effect als zorginstelling is dan ook het feit dat er van de huidige situatie met verzwaard adviesrecht richting instemmingsrecht wordt gegaan op enkele domeinen. In de praktijk betekent dit simpelweg dat de cliëntenraden een grotere mate van invloed verkrijgen. Bovendien is toegevoegd dat als zorginstelling de advies- en instemmingsaanvragen alsook het aanleveren van informatie aan de cliëntenraden tijdig dienen te gebeuren en in klare taal.

Een grotere reikwijdte van de wet

De nieuwe Wmcz 2018 heeft een veel grotere reikwijdte dan de oude wet medezeggenschap cliëntenraden zorginstellingen. Zowel de private als de eerstelijnszorg waar minimaal tien medewerkers de zorg verlenen vallen onder het bereik van de wet. Daarnaast regelt het nieuwe wetsvoorstel ook de cliëntenraden die onder de Jeugdwet vallen.

Opties tot maatwerk en betere facilitering

Kleine zorgaanbieders met niet meer dan tien medewerkers zijn niet langer verplicht om een cliëntenraad in te stellen. Naast deze opvallende wijziging zijn er veel meer opties tot maatwerk binnen het wettelijk kader. Er zijn meer mogelijkheden om afspraken te maken tussen de cliëntenraden en de zorginstellingen. Om het met andere woorden te zeggen: er kunnen tussen de zorgaanbieders en de cliëntenraden voor het eerst echt afspraken op maat gemaakt worden over de manier van medezeggenschap die afwijken van de wettelijke regeling. Nog een grote wijziging voor zorginstellingen is de extra aandacht voor de ondersteuning van de cliëntenraad. Zo is het recht van enquête toegekend aan cliëntenraden en dienen aan de cliëntenraden ook de nodige voorzieningen en financiële middelen ter beschikking worden gesteld om hun taak uit te voeren.

Koffieaccessoires

Elk kantoor, elke Albert Heijn en de meeste huishoudens hebben een koffieapparaat. Nederlanders drinken nou eenmaal enorm veel koffie; zoveel dat koffie drinken een soort sociaal ritueel is geworden. Koffie kunt u niet zomaar drinken, daar heeft u koffiebonen, een koffieapparaat, en een koffiebeker voor nodig. Daarnaast zijn andere accessoires als roerstaafjes, creamer, suiker en deksels ook heel handig.

Koffieapparaat

Zonder koffieapparaat kan men geen koffie maken. Er bestaan verschillende soorten koffieapparaten, waaronder de French Press. Dit is een glazen pot met een metalen filter waarin koffie en heet water gedaan wordt. Na ongeveer vier minuten is dan koffie ontstaan. Een ander soort koffieapparaat is de snelfilter. Hierbij wordt water over koffie gegoten die op een papieren koffiefilter ligt. Ook de espressomethode, waarbij heel fijn vermalen koffie in een filterbakje wordt aangedrukt. Espressokoffie is tegenwoordig heel populair.

 

Moderne koffieapparaten

Naast de bovenstaande ‘ouderwetse’ koffieapparaten zijn er moderne koffieapparaten die andere technieken gebruiken voor het brouwen van ons favoriete warme drankje. Bijvoorbeeld het coffeepad apparaat. Deze lijkt erg op de filterkoffie maar het belangrijkste verschil is dat de pads voorverpakt zijn. Hierdoor heeft een kop koffie altijd ongeveer dezelfde smaak en sterkte. Ook capsule-apparaten zijn tegenwoordig heel populair. Het voordeel van deze apparaten is dat de capsules heel lang houdbaar zijn. Ook zijn capsule-apparaten heel gebruiksvriendelijk. Cold brew is een hele moderne manier van koffie zetten waarbij geen warm water wordt gebruikt maar de koffiebonen gedurende een uur of 12 in water gedoopt worden. Het water verandert dan langzaamaan in koffie. Dit maakt de smaak volledig anders dan andere methodes van koffiezetten.

 

Naast moderne koffieapparaten is er ook een ontwikkeling in koffieaccessoires. Denk aan een plastic koffiebeker met deksel.

 

http://www.koffiebekerbestellen.nl/

Waarom je je gewenste lichaam niet krijgt

Een sportschool abonnement van een jaar, eiwit shakes, vitaminen en mineralen en aminozuren. Je zorgt ervoor dat je het allemaal binnen krijgt maar het lijkt gewoon moeilijk om in gewicht aan te komen. Hoe komt dat? Waarom is het voor sommige mensen makkelijker om gespierd en slank te worden dan voor anderen? Het lijkt niet eerlijk en misschien is het dat ook niet. In dit artikel ga ik met jullie kijken wat de oorzaken en oplossingen kunnen zijn. 

Als eerst kan het liggen aan je lichaamsbouw. We onderscheiden drie soorten lichamen: Mesomorphen, endomorphen en ectomorpen. De endomorphen zijn mensen die het moeilijk vinden om af te vallen omdat ze een grof lichaam hebben. Het lichaam is vaak vetter en niet gedefinieerd, maar daar in tegen ontzettend sterk.

Je hormonale stelsel kan in de war zijn. Dit komt bij vrouwen vaker voor dan bij mannen. Dit komt omdat veel vrouwen aan de anticonceptie pil zitten. Deze pil zorgt ervoor dat je hormonale stelsel veranderd en dit brengt gevolgen met zich mee. Je ziet vaak dat vrouwen aankomen en een milde of ernstige vorm krijgen als ze beginnen met de anticonceptie pil. 

Hiernaast kan het zijn dat je toch niet de juiste voedingsstoffen binnen krijgt. Een dieet is de sleutel. Kijk of je genoeg stoffen binnen krijgt en je niet perongeluk toch teveel suikers binnenkrijgt. Mocht dit allemaal niet lukken dan kan je een waist trainer kopen. Deze band zorgt ervoor dat je afvalt. Nu is niet het afvallen bij iedere vrouw het probleem. Sommigen willen juist aankomen en een vollere kont krijgen. Dit kan ook een reden zijn om naar de sportschool te gaan en in dat geval moet je een heleboel squats en lunshes doen. Om het te versterken kan je een booty lifter gebruiken. Dit broekje geeft jou de kont die je altijd al gewild hebt.

https://www.latexwaisttrainer.com/nl/

Argrarisch advies geven

De laatste jaren zijn er veel innovaties op het gebeid van de verzorging van je koe. Als boer kun je niet altijd op de hoogte blijven van alle innovaties die zich ontwikkelingen. Je kunt ook niet aan alles meedoen, want als je blijft innoveren dan moet je ook steeds investeren. En dat kan waarschijnlijk je budget niet aan. Gelukkig zijn er wel bedrijven die gespecialiseerd zijn in de ontwikkelingen die zich voordoen op het gebied in de agrarische sector. Je kunt bijvoorbeeld terecht bij een bedrijf die agrarisch advies geeft zoals wijsman. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de stal inrichting van de koeien. Zij houden precies bij wat die nieuwe ontwikkelingen zijn, en in welke je het beste kunt investeren en ik welke niet. Ze helpen met het verbeteren van de verblijfplaats van je koeien. Ze hebben allerlei apparaten tot hun beschikking die het leven van de koe kunnen verbeteren. Het betekent dat ze ook de verzorging van de koe gemakkelijker kunnen maken. Op deze manier kun je als boer dus weer besparen in tijd, en uiteindelijk ook in geld als het meezit. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een voorkoeler. Dit zorgt ervoor dat de melk van de koeien gekoeld wordt met het veewater. En het veewater is van zichzelf al koud. Dit water kan dan gebruikt worden om de warme melk van de koe weer koud te maken. Dit is ideaal voor de boer. Er komen iedere keer weer nieuwe innovaties bij en wijsman houdt de boeren op de hoogte hiervan. De laatste jaren bijvoorbeeld is de koeborstel erg populair geworden in de stallen van koeien. Deze koeborstel werkt automatisch en doet naast reinigen de koe ook masseren. Doordat het automatisch gebeurd heeft de boer hier geen omkijk naar en kan hij zich bezighouden met andere dingen. De koe gaat hierdoor ook meer melk produceren dus de boer gaat ook nog is meer verdienen.

http://www.wijsmanhandelenadvies.nl

Longemfyseem – Chronisch benauwd en vermoeid

Longemfyseem is een chronische longziekte die wordt veroorzaakt door de beschadiging van longblaasjes in de longen. Na verloop van tijd kan de beschadiging van de blaasjes alleen maar verergeren zonder dat dit hersteld kan worden en raken de blaasjes met elkaar vergroeid. Door het longemfyseem wordt het moeilijker voor de longen om zuurstof op te nemen in het lichaam. Hierdoor raak je al snel benauwd en ben je door het constante gebrek aan zuurstof sneller vermoeid. Het kan dus een beperking op jouw dagelijkse leven vormen. Maar er zijn verschillende manieren om ermee om te gaan.

 

Roken

De meest voorkomende oorzaak van longemfyseem is roken. Door te roken kunnen de longblaasjes permanente beschadiging oplopen. De dampen die de longen binnenkomen, kunnen niet alleen de beschadigingen veroorzaken maar ook zelfs versnellen. Daarnaast kan het inademen van chemische dampen ook een oorzaak zijn voor longemfyseem. Dit komt met name voor in bepaalde beroepsgroepen die veel met chemische materialen werken. Soms kan het ook een erfelijke ziekte zijn die binnen een familie wordt overgedragen, maar dit is echter niet iets dat vaak voorkomt. Met longemfyseem valt wel te leven ondanks de beperkingen. Het is alleen niet te genezen.

 

 

Behandeling

De schade die de longblaasjes hebben opgelopen bij longemfyseem valt niet te herstellen. Wel zijn er behandelingen die de verschijnselen van longemfyseem kunnen verminderen. Medicatie richt zich dan met name op het legen van de luchtwegen en het remmen van ontstekingen in de longblaasjes. Het voorkomt kortademigheid en kan dus lichte infecties tegengaan. Voor zwaardere infecties die veroorzaakt worden door longemfyseem kan een huisarts antibiotica voorschrijven. Daarnaast zijn er ook methoden die patiënten met longemfyseem kunnen gebruiken om hun energie te kunnen balanceren. Zo kun je, ondanks dat het nooit zal genezen, toch leren leven met longemfyseem en bepaalde beperkingen indammen.

Een goed hulpmiddel

Heb jij last van een Erectiele dysfunctie en wil je daar zo snel mogelijk van af? Dit kan lastig zijn maar er zijn genoeg gezonde en lekkere producten die kunnen helpen. Er zijn Libidopillen die helpen. Deze zijn gemaakt van Chinese kruiden die in een capsule zijn gedaan. De capsule is van gelatine dus dat is ook natuurlijk en niet slecht voor je. Libidopil kopen? Daar zijn veel aanbieders voor dus kijk goed naar wat jouw wensen zijn.

Er zijn ook groente en fruit wat kan helpen bij een laag libido. Ze zijn bovendien nog gezond dus als je aan het afvallen bent is dit een win win situatie. Ik heb een aantal producten op een rijtje gezet dus proberen kan geen kwaad. Deze producten hebben allemaal vitaminen, zuren en andere stofjes in zich wat het libido aanzienlijk kan verhogen.

Koffie neem je vast wel. In de ochtend of in de avond. Neem een aantal kopjes en het libido zal stijgen. Als je echt gezond wilt zijn kun je voor avocado gaan. Het is heerlijk en je kunt er veel kanten mee op. Neem het op brood met wat peper en zout bijvoorbeeld. Heel lekker, gezond en je hebt er meer zin in! Zeewier is ook erg gezond en net als bij avocado, zorgt er voor dat je er meer zin in krijgt. Het is dus lustopwekkend. Wil je een keer luxe doen? Wat dacht je van oesters. Oesters zijn rijk aan zink wat nodig is om testosteron aan te maken. Drink er een glaasje champagne bij en de avond kan niet meer stuk. Als het de tijd van het jaar is kun je je ook wagen aan asperges. Je moet het wel lusten maar de lust wordt er ook hoger door. De producten in dit lijstje zijn allemaal gezond voor je. Ook al heb je geen last van een laag libido, probeer het eens uit!

https://www.libidoforte.com/

De ATP World Tour

Voor mensen die wel eens een tenniswedstrijd op televisie volgen of de sport zelf uitoefenen is de afkorting ATP welbekend. ATP staat voor Association of Tennis Professionals. Het doel van de ATP was om de belangen van mannelijke tennissers te beschermen. De ATP werd opgericht in 1972 en in 1990 werd het ook een wereldwijde tennistour waar alleen de beste mannelijke tennissers aan mee doen. Amateur tennissers met head rackets kunnen niet zo maar mee doen. Tennisrackets hebben daar sowieso geen invloed op. Het gaat er om of je goed bent of niet. Sinds 2009 wordt deze tour de ATP World Tour genoemd. Voor de vrouwen is er ook een organisatie die een jaar na oprichting van de ATP werd opgericht, namelijk de WTA: Women’s Tennis Association.

Vroeg konden professionele tennissers niet zo maar mee doen aan grote toernooien. Door commercie werd dit omgegooid en nu kunnen alleen de beste tennissers mee doen met deze grote toernooien. Ook werd de ranglijst opgesteld. Deze ranglijst wordt nog steeds gebruikt om aan te tonen hoe goed een tennisser is. In toernooien zie je overigens niet dezefde rangverdeling. Daar zie je een lijst van de deelnemende tennissers op dat specifieke toernooi op rank aangegeven.

Grote tennis toernooien over de hele wereld kunnen bij de tour van de ATP horen. In Nederland heb je het ABN AMRO tennis toernooi wat ook een onderdeel is van deze tour. Ondanks dat het een tour is, is het niet verplicht voor elke tennisser om mee te doen. Dit omdat het veel toernooien zijn en dan is het lichamelijk zwaar overal aan mee te doen. Sommige toernooien hebben ook minder prijzengeld wat voor veel spelers een reden is niet te gaan. Toch proberen toernooidirecteuren grote spelers te strikken voor hun toernooi omdat het het aantal bezoekers flink kan verhogen. Zo ook bij het toernooi in Rotterdam.

 

https://www.kctennis.nl/

Een zorgchalet toen mijn vader overleed

Het zorgchalet kopen bij Wernsen kwam ter sprake toen mijn vader overleed en mijn moeder alleen kwam te staan. En tegelijkertijd de gedachte dat mijn man en ik het huis van mijn moeder zouden kopen. Het is mijn ouderlijk huis. Het huis waar ik ben geboren en opgegroeid. Gelukkig vond mijn man het prima. We zaten zelf gehuurd. Nog voor het overlijden van mijn vader, speelden we al met de gedachte om een huisje te kopen. Ik had in die tijd niet kunnen bedenken dat ik op zo’n korte tijd mijn vader zou verliezen, mijn ouderlijk huis zou kopen en een zorgchalet voor mijn moeder in de achtertuin zou hebben. Mijn moeder was ontroerd toen we haar vertelden van ons plan. Natuurlijk omdat ik dan toch dicht bij haar zou zijn als ze me nodig had. Maar dat ze dan niet zo op ons lip zou zitten. Met ons vijven, mijn man en ik en onze twee kinderen en mijn moeder, samen in één huis. Dat zou betekenen dat mijn moeder een klein slaapkamertje zou betrekken en de hele dag in ons gezin zou vertoeven. Voor haar niet fijn dat ze haar eigen dingen niet kan doen, zolang als dat kan. Voor ons niet fijn om nooit met ons gezin alleen te kunnen zijn.

Zo werd de gedachte van een zorgchalet geboren. Onze zoektocht naar een goede bouwer van ons zorgchalet werd al snel beloond. Na diverse gesprekken met uiteenlopende bouwers hebben mijn man en ik samen met mijn moeder besloten om met Mantelzorg Wernsen in zee te gaan.

Waarom wij kozen voor een zorgchalet van Mantelzorg Wernsen?

Het zorgchalet kon volledig op maat worden gemaakt. Mantelzorg Wernsen is erg flexibel ingesteld. Ze begrepen heel goed dat er tijdens de montage nog aanpassingen kunnen worden gewenst. Dat was nooit een probleem voor ze. De laatste jaren wil ik voor mijn moeder zo aangenaam mogelijk maken. Zo kozen wij voor haar bijvoorbeeld voor een airco in de woonruimte maar ook op haar slaapkamer, goede buitenverlichting in de tuin, extra stopcontacten. De zorgchalets die Mantelzorg Wernsen ons kon laten zien, zagen er stuk voor stuk heel mooi uit. Kwalitatief een hoogstandje. Tijdens onze eerste gesprekken over het eventueel laten bouwen van een zorgchalet werd er al uitstekend met ons meegedacht. Ze luisterden goed naar onze wensen.

Het zorgchalet bevalt uitstekend

Het zorgchalet is sinds twee weken helemaal af. We zijn allemaal uiterst tevreden over de gang van zaken en natuurlijk over het zorgchalet. Mantelzorg Wernsen zullen wij iedereen van harte aanraden voor het bouwen én plaatsen van een zorgchalet.

Je eigen waterpijp kopen, hoe begin je eraan?

Je rookt graag een waterpijp bij vrienden of je gaat al eens naar een shisha café, dan is het misschien iets voor jou om je eigen waterpijp te kopen? Maar een waterpijp bestellen, hoe begin je er dan aan?

De eerste stap is op zoek gaan naar een goede verkoopplaats. Je kan een winkel zoeken of ze online bestellen. Online bestellen is een slimme keuze, als beginner vindt je er makkelijk alles wat je nodig hebt voor je eerste waterpijp en de ervaren liefhebbers kunnen er nieuwtjes en speciaalheden vinden.

De tweede stap, uitzoeken welke waterpijp bij je past. Zo zijn er traditionele Egyptische en Turkse waterpijpen, maar ook moderne. Meestal kan je zelf de kleur, de kop en de slang kiezen en of je twee of vier slangen wil. Hier is het belangrijk zelf wat opzoekwerk te doen want er is veel variatie. Enkele voorbeelden van merken zijn: El Nefes (wereldberoemd merk en echte verzamelattributen, specialisten vinden het één van de beste kwaliteit van waterpijpen ter wereld) en Aladin (goede prijs/kwaliteit verhouding, machinaal gemaakt in Egypte).

Als derde stap kies je welke tabak je wil bestellen. Waterpijp tabak bestaat in verschillende soorten met een grote variatie van smaken. Zo is er fruittabak, die bestaat in een groot assortiment aan fruitsmaken waar iedereen zijn favoriet in kan vinden. Er zijn klassiekers als appel, aardbei en bosbes, maar ook cola en kauwgom. Daarnaast is er ook herbal tabak, deze geeft dikke rookwolken en extra veel smaak. Ook hier zijn er veel verschillende smaken verkrijgbaar en ook “ice cold” versies die je een verfrissende wolk laten inhaleren.

De vierde en laatste stap: benodigdheden en extra accesoires. Vergeet zeker niet om kolen te bestellen om je waterpijp aan te maken, deze zijn nog essentieel om te kunnen roken. Ook is het aangeraden meerdere slangen te hebben voor verschillende smaaksoorten, de smaak blijft namelijk wat in de slang hangen. Dan zijn er ook extra accessoires, zo kan je extra mondstukjes, een prikker voor je aluminiumfolie en een kolentangetje bestellen.

https://premium-hookahs.nl

Een ooglidcorrectie om niet bang voor te zijn

Een ooglidcorrectie vond ik in eerste instantie als een erg grote stap klinken. Ik wist niet goed wat me nu echt te wachten stond, maar wel dat een ooglidcorrectie echt noodzakelijk was voor mij. Toen ik een beetje op internet ben gaan kijken naar informatie over ooglidcorrecties, kwam ik al snel terecht op de site van Ooglift. Hun site stond echt bomvol allerlei handige informatie over de ooglidcorrectie. Daarnaast was ik ook op zoek naar een aanbieder van ooglidcorrecties waarbij ik de ingreep kon ondergaan. Ik las op de site van Ooglift dat zij een van de meest ervaren chirurgen van Nederland hadden. Dit vond ik een erg fijn idee, omdat deze chirurg hierdoor precies wist wat hij moest doen. Daarnaast was de kliniek van Ooglift erg makkelijk te bereiken. Zij zijn namelijk gevestigd in Maarssen, een erg centrale plek in ons land. Ga naar de website www.ooglift.nl voor meer informatie over een ooglidcorrectie.

 

Geen enge ooglidcorrectie

De ooglidcorrectie zelf was echt helemaal niet eng. Ik was natuurlijk wel een beetje zenuwachtig maar dat hoort erbij. Ooglift heeft mij zeer goed voorbereid op de ingreep door steeds precies te vertellen wat er zou gebeuren. Zo wist ik precies waar ik aan toe was en hoefde ik niet bang te zijn dat het ergens mis zou gaan. Ik heb geen moment spijt gehad van de correctie en ben erg te spreken over het resultaat. Mijn hangende oogleden zijn op een goede manier weggewerkt en het enige dat ik kan zeggen, is dat ik veel eerder een ooglidcorrectie bij Ooglift had moeten ondergaan. Ik heb eigenlijk helemaal geen last gehad van bijwerkingen na de operatie, hier heb ik wel voorlichting over gekregen. Sommige mensen ervaren namelijk wel bijwerkingen en zo wist je dan precies wat je moest doen.

 

Erg te spreken over de goede service

De correctie duurde ongeveer 45 minuten, ik vond dit erg meevallen en had verwacht dat het langer zou duren. Al met al ben ik zeer te spreken over de goede service van Ooglift. Ik heb absoluut geen spijt van mijn behandeling en had deze echt eerder gewild. Dankzij Ooglift ben ik een stuk minder onzeker en zit ik veel beter in mijn vel!

Afvallen door meer beweging en koolhydraatarme voeding

De beste methode van afvallen betreft de combinatie van meer beweging (hoe intensiever, hoe beter) en koolhydraatarme gerechten. Deze gerechten helpen je om spiermassa ruimte te geven en ruimen vetmassa op.

Door meer te bewegen verbrand je energie (lees: calorieën, lees: koolhydraten) en kom je in spiermassa aan. De energie zal steeds meer van je lichaam vergen, waardoor je vanzelf afvalt.

 

Calorieën verbruiken

Hoe weet je of je met een bepaalde activiteit serieus calorieën verbruikt? Het ligt voor de hand dat te relateren aan hijgen; hijgen wijst op hoog zuurstofverbruik en dus op veel verbranding.

Ik deed een tijd lang op een sportschool mee aan een groepsles gewichtheffen (`pumpen’). Daar gingen mensen flink van hijgen en dan riep de trainer: ‘Je voelt de calorieen eraf vliegen.’ Hoeveel energie verbruik je extra bij het gewichtheffen? Daar staat in een grote tabel met het energieverbruik bij allerlei activiteiten, die door wetenschappers in de hele wereld wordt gebruikt. Schapen scheren, een inbreker arresteren, bidden, boogschieten, alles staat erin, dus ook gewichtheffen. Het energieverbruik daarbij valt tegen.

 

Doodmoe na het pumpen

Na een uur pumpen ben je doodmoe, maar je verbruikt er evenveel calorieën mee als er zitten in één Mars. Hijgen is dus geen betrouwbare aanwijzing voor hoeveel calorieën je verbruikt. Dan kun je beter gaan fietsen naar je werk. Met 20 minuten heen en 20 minuten teruG fietsen verbruik je meer dan met een uur pumpen en fietsen kun je elke dag doen. Dat zet meer zoden aan de dijk dan één keer per week naar de sportschool.

Als je tijdens dat pumpen niet zoveel verbruikt, verbrand je dan niet extra door de spieren die je krijgt van krachtsport? Een mens verbrandt 24 uur per dag calorieën, ook als hij/zij slaapt, en hoe meer spieren je hebt, hoe meer verbranding.

 

Kilo’s spieren kweken?

Maar je krijgt door gewichtheffen niet veel extra spieren. Een man die een paar keer per week serieus traint in het krachthonk krijgt er in de loop van de tijd twee kilo spieren bij en een vrouw nog minder. Op de 20 tot 30 kilo spieren die je al hebt, maakt een tot twee kilo weinig uit. Bovendien verbruiken spieren in rust niet veel calorieën. Het zijn vooral de hersenen en de lever die tijdens de slaap calorieën verbruiken.

 

Slapend afvallen

Ook de nieren werken ‘s nachts door, vandaar dat je ‘s ochtends moet plassen, maar je hersenen en nieren worden niet groter van gewichtheffen. Vandaar dat het effect van krachtsport op je calorieverbruik tijdens de uren dat je niet pumpt klein is. Het is ongeveer het equivalent van een blikje cola per week. Je zou nog kunnen denken dat je van die extra spieren plus de stimulerende omgeving van de sportschool meer zin krijgt in bewegen — en dus meer gaat lopen of sporten. Maar ook dat is niet aangetoond. Er zijn zelfs studies waarin het deelnemen aan krachttraining ertoe leidde dat mensen minder gingen bewegen. Kennelijk waren ze moe, of vonden ze het wel mooi zo.

 

Het gaat om de combinatie

Teveel van sporten is dus niet goed. Maar de combinatie van meer sporten en meer koolhydraatarme gerechten, gaat je zeker een stuk verder brengen.

http://koolhydraatarmegerechten.jouwweb.nl/

Tandartspraktijk Staalwijk te Utrecht

Op zoek naar een goede tandarts in Utrecht? Bij Staalwijk Tandartspraktijk bent u aan het juiste adres. Hier wordt iedere cliënt behandelt naar zijn of haar speciale wensen.

Tandartsenpraktijk te Utrecht

Staalwijk Tandarts is een tandartsenpraktijk gevestigd aan de Jutfaseweg te Utrecht. Staalwijk Tandarts is voor iedereen gemakkelijke te bereiken gezien de centrale ligging. Omdat de reguliere openingstijden niet praktisch zijn voor mensen die overdag werken, is Staalwijk Tandarts op vier dagen tot 21:00 geopend. Vrij vragen van je werk is daardoor niet nodig. Deze ruime openingstijden ziet de cliënt niet terug in de prijs. Door de inzet van specialistische tandartsen is Staalwijk in staat behandelingen op maat aan te bieden tegen een schappelijk tarief.

Implantaten & Endodontologie

Tandartspraktijk Staalwijk is gespecialiseerd in implantaten en endodontologie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze website en maak online een afspraak. Het is tevens mogelijk om u online in te schreven.

https://www.staalwijktandarts.nl/

Gaat u binnenkort naar de tropen?

We zien steeds vaker de trend waarbij meer Nederlanders graag lang en ver op vakantie gaan. De vliegtickets zijn niet meer zo duur als dat ze zijn geweest en wie ook nog eens buiten het seizoen op vakantie gaat, kan al voor een kleine prijs lekker naar de zon. Wat let je? Vele gingen u daarom al voor; gepensioneerden, studenten met een tussenjaar of gezinnen die toch in de vakantie periode op vakantie gaan. Vaak is het leuk zo’n vakantie, maar er moeten allerlei praktische zaken geregeld worden. Wanneer u buiten Europa op vakantie gaat, zult u dit moeten melden bij de reisverzekering. Wanneer je deze niet doorlopend hebt, is het raadzaam er zeker eentje aan te schaffen. U weet nooit wat voor onaangename verrassingen u nog gaat meemaken. Mocht zo’n vervelend voorval u treffen, wilt u uiteraard wel dat u op een verzekering kunt terugvallen. Daarnaast is het ook handig om uw bankgegevens te controleren. Veel passen zijn voor uw eigen veiligheid, automatisch buiten Europa geblokkeerd. Het laatste aandachtspuntje is een hele belangrijke! U moet zich goed inlezen in de informatie van een land en tijdig naar eventuele reisvaccinaties kijken. In veel gebieden buiten Europa heerst een ander klimaat wat ook andere insecten, muggen en/ of ziekten met zich meebrengt. Het tijdig plannen van een consult is van belang, omdat sommige vaccinaties meerdere malen gegeven moeten worden voordat u volledig ‘veilig’ op reis kunt gaan.

Veel ziekten worden verspreid door muggen en andere insecten. Om de kans op een beet te verkleinen kunt u ook op vakantie nog de nodige maatregelen nemen. Het word aangeraden om dieet te gebruiken tegen insecten en muggenbeten. Ga je echt de tropen in, dan kan een geïmpregneerde klamboe goed van pas komen. Deze klamboe is bewerkt met speciale insectenwerende en insectendodende stof. Deze stof is uiteraard niet gevaarlijk voor mensen. Gaat u binnenkort op reis en bent u benieuwd of zo’n klamboe wat voor u zou kunnen zijn? Kijk dan even bij shop voor gezondheid, zij bieden een ruim assortiment aan geïmpregneerde klamboes.

https://shopvoorgezondheid.nl

Veiligheid op trampolines

Vinden uw kinderen spelen in de achtertuin ook zo leuk? Zijn ze hele dagen bezig met hutten bouwen, zandkastelen maken en/ of schommelen. Veel kinderen vinden het samen buiten spelen het leukste. Met vriendjes en vriendinnetjes kunnen afspreken, dat is het aller gezelligste. Toch is niet iedere tuin groot genoeg voor veel kinderen die uit school bij uw zoon of dochter komen spelen. Er bestaat daarom vaak de regel bij ouders dat zij maximaal 1 of 2 vrienden of vriendinnetjes mee mogen nemen. Vooral wanneer een gezin uit meerdere kinderen bestaat, kan anders de chaos niet meer te overzien zijn en je wilt als ouder toch ook zeker goed op de kinderen van een ander letten. Je verwacht immers dat men dat bij jouw kinderen ook doet. Toch zijn er veel manieren waarop een kind zich kan blesseren. Waar meerdere kinderen spelen, gebeuren nou eenmaal ongelukken. Echter helpt het wel wanneer u uw tuin zo kindvriendelijk mogelijk maakt. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door een zachte ondergrond te creëren. Wanneer u gras of eventuele rubberen tegels in de tuin legt, kunnen kinderen wanneer zij vallen, minder hard vallen. Wanneer uw tuin namelijk bestraat is, zullen kinderen sneller een gat in hun knie vallen of schaafwonden hebben. Daarnaast is het ook verstandig om te zorgen voor voldoende speelruimte en beweegruimte. Heeft u bijvoorbeeld een schommel in de tuin dan moet u bijvoorbeeld ook zorgen voor voldoende zwaairuimte. Als kinderen fanatiek gaan schommelen, wilt u natuurlijk niet dat uw kind zich bezeerd aan de schutting kort achter de schommel.   Tot slot zijn de trampolines weer helemaal in. Echter wanneer kinderen enthousiast springen gaat er wel eens iets mis, hierbij is het verstandig als kinderen een beetje oppassen. Echter kan het ook gebeuren dat kinderen soms van de trampoline afvallen. Meestal gebeuren er geen grote ongelukken, maar wanneer een kind fout terecht komt, kan dit toch erg vervelend zijn. Veel ouders willen daarom een trampoline met veiligheidsnet of een ingraaf trampoline. De veiligheid van uw kinderen is immers het belangrijkste.

https://www.trampolines.nl/

Bodytec Club | EMS Training

Waarom EMS-training?

Veel mensen weten nog niet precies wat een EMS-training is op het gebied van fitness. In dit artikel wordt er dieper op deze informatie ingegaan. Wat is een EMS-training, wat zijn de voordelen van deze training en waarom het investeren in deze vorm van training u niet zal tegenvallen. Wilt u weten wat een EMS-training is, lees dan verder! 

Wat is EMS?

EMS-training is een innovatieve vorm van trainen. EMS staat voor Electrical Muscle Stimulation, ook wel electrische spierstimulatie genoemd. Deze vorm van elektrostimulatie is afkomstig vanuit de fysiotherapie. EMS-training is een full body workout dat uit 20 minuten bestaat. Tijdens een training stuurt het lichaam miljoenen elektrische signalen via het zenuwstelsel naar de spieren om fysieke inspanningen te leveren. Via onze Miha-bodytec apparatuur worden dezelfde aantal elektrische signalen gestuurd naar spieren, maar dan met meer effect. De spieren spannen zich sneller en sterker aan dan normaal. U kunt daardoor efficiënter trainen, waardoor u sneller resultaat te zien krijgt. Dit komt, omdat de stofwisseling in het lichaam gestimuleerd wordt. Met een bodytec training worden bij u 90% van de spiervezels belast. Normaal is dit 40 tot 50%.

 

Voordelen van EMS-training

EMS-training geeft de mensen veel voordelen. De full body workout zal bestaan uit 20 minuten. Dit is heel weinig met wat u er uiteindelijk voor terug krijgt. Het stimuleert de bloedsomloop en metabolisme. Deze vorm van training is ook bestemd voor mensen met belastbare gewrichten, voor ouderen en mensen die klampen met rugklachten. Voor mensen die willen afvallen is dit ook een ideale manier. Het is niet alleen voor de mensen die willen trainen of afvallen, maar dit proces kan ook gebruikt worden voor mensen die willen revalideren of helpen bij uw blessures.

EMS-training een goede investering

EMS-training scheelt veel tijd en u krijgt er meer voor terug. Het is daardoor een win-win situatie voor u. Het wordt daarom gezien als een goede investering om tot een snel resultaat te komen voor uw lichaam met de juiste middelen. 

Bodytec workout in Den Haag

Wilt u dit een keer uitproberen, kom dan gerust lang bij bodytecclub. 

http://www.bodytecclub.eu/bodytec-training/

Riet soorten

Riet is op veel plekken in Nederland te vinden, toch weten we er eigenlijk maar weinig vanaf. De meeste mensen weten dat riet langs de waterkant groeit en dat je hiervoor moet oppassen, omdat je je hier gemakkelijk aan kunt snijden. Toch is er meer dat we zouden kunnen weten, want waarvoor wordt riet eigenlijk allemaal gebruikt en hoeveel verschillende riet soorten zijn er?

Riet is eigenlijk een overkoepelende naam voor alle grote, grasachtige planten die langs de waterkant groeien. Er zijn verschillende soorten riet families die allemaal hun eigen specialisme hebben en daarmee deel uitmaken van een familie. De meest bekende grasfamilie is de Poaceae familie. De Phragmites zijn een onderdeel van deze familie en zijn vooral te herkennen aan de ‘haarachtige’ knoppen aan de top van het riet. Deze rietsoort is de meest bekende van de familie. Een andere rietsoort binnen deze familie is het Pijlriet. Deze rietsoort is erg veel voorkomend en kan vaak erg hoog groeien, tot wel zes meter hoog. Voor veel muziekinstrumenten wordt deze rietsoort gebruikt, maar ook voor bijvoorbeeld hengels of papier. Een andere familie binnen de rietsoorten is de Cyperaceae. Onder deze familie hoort de wereld beroemde papyrus. Papyrus werd vroeger vooral gebruikt om op te schrijven en hierdoor zijn we veel dingen te weten gekomen over de oude Grieken en Romeinen. Daarnaast wordt deze rietsoort vandaag de dag veel gebruikt om in Azië boten van te maken. Andere rietsoorten die groeien in Nederland zijn: de Sparganiaceae, de Typhaceae en de Restionaceae families. Deze zijn minder bekend, maar niet minder goed. Je kunt daarom ook deze rietsoorten gebruiken voor verschillende doeleinden. Bovendien is het ook mogelijk om rietsoorten te mengen. Wanneer je bijvoorbeeld aan een rietdekker en/ of rietdekkersbedrijf vraagt welke rietsoort het beste is voor een rietendak, dan zal hij je vertellen dat in principe ieder riet bruikbaar is. Wel is er meestal een betere kwaliteit wanneer het riet jong en droog is. Hierdoor is het riet sterker en flexibeler, waardoor het geschikter is.

http://www.rietwerk.nl

Spelen

Kinderen willen graag spelen en we zien dat het speelgoed tegenwoordig verschillende functies kan hebben. Speelgoed met doeleinden om het kind te amuseren zien we het vaakst terug in de verschillende speelgoedwinkels. Toch is er ook speelgoed dat aanzet tot activiteiten of juist meer gericht is op ontwikkeling en educatie. Alle drie de aspecten zijn belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Kinderen hebben het recht kind te kunnen zijn en moeten onbezorgd kunnen genieten en spelen. Wanneer kinderen opgroeien krijgen zij namelijk vaak met meer verantwoordelijkheden te maken en zolang dit nog niet ‘nodig’ is, moeten kinderen dus lekker kunnen spelen. Toch zien we ook steeds vaker dat kinderen moeten helpen met kleine huishoudelijke klusjes. Op deze manier word kinderen bijgebracht dat niet alles voor niets komt en dat je elkaar soms best even kunt helpen, terwijl tegelijkertijd de ouders een beetje ontzien worden. Je kunt bijvoorbeeld je kinderen laten helpen bij het ophalen of afruimen van de tafel. Wanneer kinderen dan vervolgens weer een paar jaar ouder zijn, krijgen zij ook vaak een beetje zakgeld. Op deze manier leren ook veel kinderen omgaan met geld en merken ze dus dat werken en genieten hand in hand gaan. Soms moet je even iets voor een ander doen of je werkzaamheden afmaken, voordat je iets leuks kunt doen en het geld hebt om iets leuks te gaan doen. Toch zien we wanneer kinderen kleiner zijn, dat het vaak kleine klusjes betreft waarbij zij vaak papa of mama helpen. Als ze elkaar namelijk helpen, blijft er daarna nog even tijd over om samen te spelen. Dit samen dingen ondernemen en spelen verbetert de band tussen ouders en kind. In de zomermaanden is het vaak na het avondeten nog aangenaam buiten, waardoor het spelen op buiten speeltoestellen vaker voorkomt. Dit heeft natuurlijk meerdere voordelen, want het buitenspeelgoed hoeft meestal niet opgeruimd te worden en houten schommels en dergelijke blijven een heel jaar op hun plek. Ook biedt buitenspelen verschillende voordelen zoals meer aanmaak van vitamine d (dankzij daglicht), frisse lucht, meer lichamelijke beweging en een betere ontwikkeling van verschillende basis aspecten zoals empathie en creativiteit voor de kinderen.

https://www.buitenspeelgoed.nl/

Motivatie van medewerkers

Hoe belangrijk is motivatie onder je medewerkers? Dit is uiteraard heel belangrijk. Wanneer de motivatie onder medewerkers afneemt, zal je dit herkennen in de kwaliteit en de kwantiteit van de werkzaamheden. Daarnaast kan ook de snelheid waarmee de werknemer zijn zaken uitvoert, afnemen. Maar niet alleen zijn of haar werkzaamheden gaan er op achteruit, ook andere medewerkers kunnen in de negatieve spiraal mee gezogen worden. Het is daarom belangrijk om te achterhalen waarom een medewerker minder gemotiveerd is. Dit kan komen door persoonlijke omstandigheden of doordat de medewerker de uitdaging in het werk mist. Wanneer een werknemer meer uitdaging in zijn of haar werk wil, kan een werknemer een gesprek aangaan met een outplacementbureau. Zij kunnen je adviseren hoe je de motivatie terug kunt vinden in je werkzaamheden. Wanneer zij denken dat hier geen uitweg meer is, zouden ze ook met jou naar een nieuwe werkgever kunnen kijken. Goed gemotiveerd personeel is namelijk de sleutel tot succes voor bedrijven. Het kan ook blijken dat de werkomstandigheden zijn veranderd ten opzichte van hoe deze eerst waren. Wanneer een werknemer ervaart dat de werkomstandigheden achteruit gaan, kan hierdoor ook de motivatie verminderen. Het is dus daarom belangrijk dat een werkgever zorgt dat de werkomstandigheden gewaarborgd blijven. Hierbij kan een bedrijf de hulp inschakelen van de arbodienst. Deze gaan dan kijken of alles goed geregeld is binnen het bedrijf. Ze helpen bij het opstellen en uitvoeren van goede arbeidsomstandigheden en bij het verzuim binnen een organisatie. Wanneer een bedrijf toch liever geen hulp van buitenaf inschakelt en dit liever op eigen houtje regelt, kan dit erg risicovol zijn. Wanneer dit goed gaat, is dit natuurlijk fijn voor het bedrijf, want hiermee zijn kosten bespaart. Maar blijkt het later toch mis te gaan, kan dit nare gevolgen hebben voor de gehele onderneming. Eventuele gevolgen kunnen dan hogere kosten met zich meebrengen dan dat een externe hulp in eerste instantie had gekost.

 

 

https://loopbaannederland.nl/

Vitamine te kort kan gevaarlijk zijn

Vitamines zijn belangrijk voor ons lichaam, dat weten wet allemaal. Maar we weten bij lang en na niet allemaal waar de desbetreffende vitamine in zitten, hoeveel we ervan moeten nemen en of we überhaupt een te kort eraan hebben. De symptomen van vitamine te kort weet lang niet iedereen. Het is niet heel erg om eventjes een kort te kort te hebben aan vitamine. Op den duur kunnen er wel vele klachten ontstaan zoals vermoeidheid, slapeloosheid, lusteloosheid en een slechte concentratie. Wanneer dit echt lang aan houdt kan het zelf zo zijn dat er specifieke ziektes kunnen ontstaan hierdoor. Het is daarom van belang om te weten wat er onder de symptomen vallen van de belangrijkste vitaminetekorten.

Vitamine A te kort, dit kan een droge en doffe huid en haar veroorzaken. Daarnaast zal er een verminderde weerstand zijn wat als gevolg heeft dat je sneller ziek kan worden. Wanneer het vitamine te kort langdurig zal aanhouden kan dit nachtblindheid veroorzaken en uiteindelijk leiden tot totale blindheid.

Vitamine B1 te kort, dit kan als gevolg hebben dat er afwijkingen aan het hart- en zenuwstelsel ontstaan. Bijkomend zijn ook dat er geheugenverlies, slechte concentratie of depressie. Daarnaast wordt de eetlust verminderd of verminderd reflexen net als gewichtsverlies of spierzwakte.

Vitamine C te kort, kan uiteindelijk leiden tot een verminderde weerstand, wondgenezing, slapeloosheid, vermoeidheid, reumatische klachten en bloedend tandvlees. Deze symptomen werden vroeger ook wel scheurbuik genoemd.

Vitamine D te kort, kan op verschillende leeftijden verschillende gevolgen hebben. Wanneer kinderen kampen met vitamine D te kort kunnen zij de Engelse ziekte krijgen. Bij ouderen geeft het een grotere kans op botontkalking. Een ernstig te kort aan deze vitamine kan uiteindelijk spierkrampen of zwakte als gevolg hebben.

Vitamine E te kort, dit te kort komt niet zo vaak voor echter en alleen bij een stoornis van de voedselopname in het lichaam. Uiteindelijk bestaan de klachten uit bloedarmoede en schade aan de hersenen. Vitamine E te kort kan voorkomen bij baby’s die bijvoorbeeld te vroeg worden geboren. Dit komt door het feit dat het spijsverteringskanaal nog niet voldoende is ontwikkeld.

https://www.topvitamins.nl

Printen in code, hoe werkt dat?

Vandaag de dag is iedereen bekend met barcodes. Deze worden over het algemeen in de supermarkt of in een winkel gebruikt op producten. Tegenwoordig zijn er echter meerdere codeersystemen. Een van deze codeersystemen probeert het vandaag de dag op te nemen tegen de barcode. Deze nieuwe code is pas (relatief) kort beschikbaar en toch groeit deze code enorm in populariteit en gebruik. Deze code staat ook wel bekend als de QR-code. De QR-code is een speciaal type streepjescode die ook tweedimensionaal is, maar geen gebruik maakt van strepen en/ of cijfers. De afkorting QR staat voor Quick Response. Maar waarom is deze code ontwikkeld en waar wordt het precies voor gebruikt?

De QR-code is in 1994 door Denso Wave (dochteronderneming van het Japanse bedrijf Denso) ontwikkeld. De code werd ontwikkeld om snel decodeerbaar te zijn. Oorspronkelijk was de code bedoeld voor het verbeteren van de identificatie van auto-onderdelen, maar inmiddels wordt de code ook voor veel andere doeleinden gebruikt. Zo worden de codes vandaag de dag ook gebruikt in tijdschriften, op bushaltes (voor de actuele reistijden), in sommige musea (voor uitgebreide achtergrondinformatie over het kunstwerk en de kunstenaar), op visitekaartjes en voor reclame (d.m.v. een billboard, poster of flyer).

Maar hoe werkt een QR-code precies? Een QR-code is een code die wordt geherbergd in de vorm van een vierkant. In dit vierkant staan vele andere vierkantjes die de code opstellen. Door het feit dat er zoveel vierkanten gebruikt worden om de code op te stellen, kan een beschadigde code in de meeste gevallen toch nog foutloos gescand en gelezen worden. Dit staat ook wel bekend als een ingebouwd foutcorrectie. In sommige gevallen wordt er slim gebruik gemaakt van de ingebouwde foutcorrectie en laten marketeers een stuk(je) van de code vervangen door het logo van het desbetreffende bedrijf. Echter is het bij deze actie enorm oppassen dat er niet te veel van de oorspronkelijke code wordt vervangen, aangezien de code dan niet meer leesbaar is voor de speciaal ontworpen scanners. Een QR-code wordt overigens ten allen tijden gemaakt door middel van een special printer, genaamd een QR code printer.

http://www.kba-metronic.com/nl/

Relaxt door vakantie

Als je veel en lang werkt is het heerlijk als je een aantal dagen vrij hebt, en helemaal om op vakantie te kunnen gaan. Vaak gaan we daarom dan ook op vakantie als we er lang genoeg de tijd voor hebben, dit is daarom ook vaak of in de zomer of in de winter. Het is goed voor je om op vakantie te gaan, niet alleen om even aan de dagelijkse sleur te ontsnappen maar ook meer bewegen en lekker eten komt standaard bij vakantie vieren.

Het vakantie hebben is heerlijk, maar waar wil je naar toe. Ga je voor een actieve vakantie of juist voor een luie vakantie om helemaal bij te tanken. Beiden is heerlijk en zorgt voor meer rust ook al kies je voor een actieve vakantie. Maar nu de bestemming nog, ga je op vakantie naar Spanje, of wil je toch wat verder weg en ga je naar bijvoorbeeld Zuid-Amerika. Het maakt in principe vaak voor de Nederlanders niet zo veel uit als het er maar warmer is dan in Nederland met minder regen. Toch is het aan te raden om van tevoren een klein vooronderzoekje te doen, zo ga je niet geheel onvoorbereid op reis en weet je wat er te zien is en wat je wil zien. Wat er te doen is, en waar je rekening mee moet houden. Wat zijn tradities en wat zijn de do’s and don’ts. Bijvoorbeeld hoe kan je uitgaan Mallorca.

Wat voornamelijk de voornaamste reden is om op vakantie te gaan is dat je mooie herinneringen maakt. Je bent met je naasten of in ieder geval een gedeelte ervan, je bent in een ander land en je bent even helemaal weg van de dagelijkse werkzaamheden en je denkt er daarom ook minder aan. Op deze manier ben je in je lichaam al meer ontspannen, ook al ga je op een actieve vakantie. Als je in de zomer weg gaat krijg je ook een vitamine D boost, wat ervoor zorgt dat je je een stuk gelukkiger en vrolijker voelt. Mensen die namelijk veel op kantoor werken, komen weinig in aanraking met zonlicht waardoor ze sneller depressief kunnen worden. Ook al ga je op een relax vakantie, je zal ongetwijfeld meer bewegen, ongemerkt dat wel. Je gaat een dagje shoppen, lopen door de stad of langs de boulevard, maar daarnaast ben je ook eerder geneigd om te gaan zwemmen en door zwemmen verbrand je meer calorieën. Dat niet alleen je gaat je ook een stuk fitter voelen en je humeur krijgt een oppepper hierdoor, waardoor je ook na je lichamelijke inspanning uitgeruste voelt.

http://vakantiespanje.nl/

Het uiterlijk van het gezicht

Het uiterlijk is voor iedereen wel belangrijk vandaag de dag. De één besteed er weer wat meer tijd aan dan de andere maar iedereen hecht er wel waarde aan. Dit is ook logisch aangezien je eerste indruk bij iemand word bepaald door je uiterlijk. Er zijn verschillende dingen die belangrijk zijn aan het uiterlijk voor mensen. Er zijn verschillende dingen die mensen doen om deze aspecten van het uiterlijk te optimaliseren in hun ogen.

Het gezicht is een onderdeel van het lichaam waar veel indrukken mee worden gegeven. veel mensen vinden het daarom ook belangrijk om er goed uit te zien in het gezicht. Dit kan op verschillende manieren worden gedaan. Veel mensen maken gebruik van dag en nacht crèmes om zo een mooie en gezonde huid te hebben in het gezicht. Rimpels en andere oneffenheden worden hierdoor minder waardoor ze jonger lijken. Een andere manier van het verbeteren van het uiterlijk in het gezicht is het gebruiken van plastische chirurgie. Je gezicht wordt dan zo bewerkt waardoor het weer een jongere uitstraling krijgt en minder oneffenheden heeft. Dit wordt vaak gedaan door mensen die ouder worden en vinden dat ze er te oud uit gaan zien.

Het gebit is ook een onderdeel van het uiterlijk wat een grote rol speelt in de eerste indruk die een persoon geeft. Als een gebit er niet verzocht uitziet of je uit je mond stinkt door eventuele ontstekingen kan dit een grote afknapper zijn voor mensen om met jou om te gaan. Een beugel volwassene is daarom een aanrader als je dit in het verleden nooit hebt gehad. Zo kan je iemand met een mooie lach begroeten en een goede eerste indruk achterlaten. Dit geld ook voor de kaak. Als je kaak vervormd is in de loop der jaren door bijvoorbeeld een ongeluk kan dit als vervelend worden ervaren. Tegenwoordig kan dit door middel van een simpele kaakcorrectie worden verholpen.

http://www.orfeokliniek.nl/

Manieren om te verjongen

Tijdens het ouder worden veranderd het lichaam, dit is voor mensen de tijd om hier iets aan te doen. Veel mensen hebben moeite met zichtbaar ouder worden. Waardoor zij gaan nadenken over eventuele behandelingen die helpen dit proces te vertragen of te stoppen. Zo zijn er tal van verschillende behandelingen met allerlei verschillende doeleinden. Denk hierbij aan de huid, het gezicht of het haar. Deze kunnen in verloop van tijd minder er uit gaan zien.

Voor het dunner wordend haar bijvoorbeeld zijn er een aantal ingrepen. Een haargroei behandeling kan bijvoorbeeld worden uitgevoerd door middel van injectables. De behandeling wordt als volgt uitgevoerd, er wordt hyarluronzuur in het voorhoofd geïnjecteerd met een dunne naald. Dit moet er voor zorgen dat de hoofdhuid verbeterd. Waardoor de haren, steviger blijven, dikker worden en langer blijven zitten. De behandeling kan er voor zorgen dat er haren in het haarzakje geactiveerd worden. Als deze tenminste nog aanwezig zijn. De behandeling duurt ongeveer 20 minuten, voor het beste resultaat dient de behandeling 6 tot 8 keer uitgevoerd te worden. Vrouwen hebben gemiddeld 8 behandelingen nodig en mannen 6. Voor vrouwen geld dat in de eerste 4 weken de behandeling elke week herhaald dient te worden, vervolgens 4 keer om de week. Voor mannen ligt dit iets anders namelijk 1 keer per week in de eerste 4 weken en daarna 2 keer om de week.

Om de huid in het gezicht te verbeteren zijn er een aantal behandelingen, een dergelijke behandeling is de TCA peeling. Dit is een peeling waarbij de huid wordt behandeld met trichloorazijnzuur. Dit is een chemische peeling, dit heeft tot gevolg dat de huid na de herstel periode weer mooi is, maar in de behandelperiode kan de huid wat geïrriteerd en rood worden. Naast dat de behandeling de huid verjongt, is pigmentvlekken verwijderen ook goed mogelijk. Voordat u kiest voor een dergelijke operatie is het verstandig om eerst een gesprek aan te gaan met een gespecialiseerd arts.

http://www.clinic63.nl/

Een reorganisatie

Het kan door economische omstandigheden met elk bedrijf of onderneming gebeuren: een reorganisatie. Vaak zijn dit soort reorganisaties van tijdelijke aard. Dit maakt dat expertise en ervaring op deze gebieden vaak mist in de organisatie. Het is dan een beter plan om een expert in te huren die jou hierbij kan helpen en begeleiden. Slecht uitgevoerde reorganisaties kunnen voor veel kosten zorgen, al zijn deze misschien niet direct zichtbaar. Zo kan het gebeuren dat werknemers gedemotiveerd raken en zo dus ook minder productie draaien. Dit soort effecten zorgt er op lange maar ook korte termijn voordat je minder betrokkenheid hebt van je werknemers, en ook meer ziekteverzuim krijgt. De gevolgen hiervan zullen onder andere zijn dat de winst van het bedrijf zal kelderen. Deze negatieve effecten kunnen tot wel 2 jaar aanhouden en dat kan genoeg zijn om je bedrijf over de kop te laten gaan. Wanneer je een expert hebt voor de reorganisatie, kan deze periode wel gehalveerd worden. Klik hier voor meer informatie

Ook ontzettend belangrijk voor betere resultaten in je onderneming, is vitaliteitsapk. Door vitaliteit zullen je werknemers meer energie hebben en zo dus ook minder klachten ervaren, zowel fysiek als mentaal. Mede daarom is het heel belangrijk om goed in gesprek te blijven met je werknemers. Kijk goed hoe zij zich ontwikkelen en kom er zo achter welke misschien tot dan toe verborgen talenten, kwaliteiten en creatieve kwaliteiten zij hebben. En, natuurlijk is het ook altijd goed om als werkgever het juist voorbeeld te geven en om te zorgen voor genoeg verandering en variatie in het werk. Lees hier meer over hoe dit in zijn werking gaat. 

Wat ook altijd zeer bevorderlijk is voor de werksfeer, is het aanbrengen van natuurlijke aspecten op de werkplek. Zorg bijvoorbeeld voor mooie planten, of bloemen. Ook gewoon eens wat vaker het raam opzetten of in de pauze even lekker een rondje gaan lopen voor buitenlucht.

 

 

 

http://carrierepoort.nl

De liquids en esmokers van Vaporlinq

Vaporlinq is een nieuwe producent van hardware en e-liquids op het gebied van elektronisch roken. Zowel beginnende als ervaren e-rokers kunnen kiezen uit diverse soorten e-sigaretten van dit merk. Zowel de hardware als liquids zijn in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. Vaporlinq wordt als ‘Vaporlink’ uitgesproken en dit Nederlandse merk zet met innovatieve en vooral hoogwaardige e-sigaretten Nederland als ‘e-smokeland’ op de kaart in het buitenland.

 

Vapen is goedkoop en minder ongezond dan roken

Vapen is hetzelfde als dampen en is veel minder ongezond dan echt roken. Bovendien is vapen ook nog eens vele malen goedkoper. Als rookverslaafde doe je er dus goed aan om over te stappen op elektrisch roken met een Vaporlinq e-sigaret, ook wel vaporizer genoemd. Bij het vapen inhaleer je damp met een smaakje en nicotine. Omdat er geen verbranding plaatsvindt krijg je ook veel minder ongezonde stoffen binnen.

 

Meerdere soorten Vaporlinq vaporizers

Dit Nederlandse merk biedt zowel beginnende dampers als ervaren dampers voldoende keuze uit verschillende soorten sigaretten, vaporizers. Mensen die willen overstappen op elektrisch roken kunnen beginnen met een e-sigaret die ze niet zelf hoeven bij te vullen met e-liquid. Deze sigaretten zijn wat goedkoper in aanschaf en daarmee kan men eerst uitproberen of elektrisch roken bevalt. Zo ja, dan raden we aan om over te stappen op een e-sigaret van Vaporlinq waarbij je zelf het tankje met vloeistof kan bijvullen en de accu kan opladen. In aanschaf is een dergelijke e-sigaret misschien iets duurder maar op de langere termijn ben je veel goedkoper uit. Eens in de zoveel tijd moet je wel de coil vervangen voor een nieuwe. Een coil zorgt ervoor dat de vloeistof verhit en verdampt. Met elektrisch roken ben je in totaal meer dan de helft goedkoper uit dan wanneer je traditionele sigaretten zou roken!

 

E-liquids van het merk Vaporlinq

Niet alleen is de hardware van Vaporlinq meer dan geschikt voor vrijwel iedere soort damper/vaper, ook de e-liquids zijn een genot. Je kan kiezen uit een tiental heerlijke smaken en alle liquids produceren veel damp en zorgen voor een goede gier in de keel. Alle producten van Vaporlinq kan je online bestellen.

De hulp van een loonbureau

Een loonbureau kan voor vele organisaties een handige service zijn, omdat het uitkeren van de salaris een moeilijke opgaven kan zijn. Een loonbureau verzorgt de loonadministratie voor een bedrijf. Zij helpen hun klanten en hebben kennis van de regels die de CEO heeft in verschillende branches.

Het loonbureau van CBBS kan verschillende dingen doen voor bedrijven, hierbij kan men denken aan de salarisadministratie. De salarisadministratie kan vaak een moeilijke opgaven zijn omdat er vaak regels worden veranderd en bij sommige branches is de cao regeling ook lastig. Het bedrijf bied een salarisservice aan en kunnen deze online bekijken. Binnen 24 uur sturen zij u alle relevante output en salarisstroken. Zo is het bedrijf op de hoogte van de nieuwste informatie en ontwikkelingen binnen de organisatie. Ook kunnen werknemers gemakkelijk het portaal bekijken en vinden hun gegevens hierin terug. Het portaal is 24 uur toegankelijk via telefoon, pc, of tablet. Het bedrijf CBBS is al meer dan 45 jaar actief is op het gebied van Salarisverwerking en Emloyee Benefit.

Het is belangrijk dat de salarisadministratie goed verloopt binnen een organisatie. Medewerkers horen en verwachten hun salaris op tijd te krijgen, als bedrijven hier geen speciale afdeling voor hebben kan dit vaak fout gaan. Dit komt omdat ze hier geen gespeculeerde mensen hebben of de medewerkers hier simpelweg geen tijd voor heeft. Een salarisservice heeft verstand van het uitkeren van de betalingen en zijn hier gespecialiseerd in. Een salarisservice zorgt er dus voor dat de uitbetaling goed en op de juiste datum wordt uitgekeerd. Ook zorgen zij voor de salarisstroken, loonstaten en  journaalposten. De verwerking van de salaris wordt binnen 24 uur gedaan. En ze doen de jaar aangifte van een werknemer. Dit is natuurlijk ideaal en overzichtelijk voor het bedrijf en voor de werknemers in een bedrijf. Meer informatie hierover kunt u op de volgende website vinden: www.cbbs.nl

http://www.cbbs.nl/

Vollere lippen door een fillerbehandeling

Tegenwoordig zijn volle lippen niet meer weg te denken, veel vrouwen gebruiken verschillende tips en tricks om vollere lippen te krijgen. De trend is vooral uit Amerika overgewaaid, waar veel celebraties een plastische ingreep hebben gehad voor vollere lippen, hierbij kunnen we denken aan Kylie jenner. Wetenschappelijk is bewezen dat vollere lippen meer sensualiteit uitstralen en aantrekkelijker wordt bevonden door de andere sekse.

Niet iedereen is gezegend met volle en grote lippen, daarom zijn er tegenwoordig veel verschillende trucjes op het internet verschenen. Vrouwen gebruiken tegenwoordig heel vaak lipgloss omdat de glans ervoor zorgt dat de lippen er voller en groter uitzien. Ook wordt Tintelende lipgloss gebruikt, dit heeft het zelfde effect als pepermuntolie op je lippen. Het zwelt tijdelijk op waardoor je lippen dikker worden. Er zijn dus veel verschillende trucjes om je lippen te vergoten. Maar deze trucs zorgen er niet voor dat de lippen voller blijven. Zodra de lipproducten er van af zijn, zijn de lippen weer op eigen grote. Veel mensen zijn onzeker door hun kleine lippen. Maar gelukkig zijn er genoeg manieren om vollere lippen te krijgen.

Het is mogelijk om vollere lippen te krijgen door een botox of filler behandeling. Dit is ook een ingreep die bij de 30 plussers populair is. Dit is omdat hun huid verslapt en zo kunnen de lippen er anders uit zien. Een filler kan plaatselijk worden toegediend en daardoor bijvoorbeeld je mondhoeken weer rechter trekken, de rimpeltjes in en rond je lippen verzachten.

Er zijn verschillende soorten fillers om volle lippen te krijgen. Met de juiste filler kan je de gewenste resultaat krijgen. Bij de kliniek van Faceland krijg je een chirurg aangewezen die je hierbij kan adviseren en informeren. Er wordt samen gekeken wat het beste staat bij je eigen gezichtsvorm. Meer informatie over vollere lippen en de ingreep hiervan? Bekijk dan eens de website www.faceland.nl

http://www.faceland.nl/

Structuur in een bedrijf door een telefoonservice

Beschikt u niet over een eigen receptie of heeft u niet de tijd om alle telefoontjes op te nemen? Maak dan gebruik van een telefoonservice. Een telefoonservice zorgt er voor dat bedrijven beschikbaar zijn voor hun klanten gedurende de dag. Dit voorkomt dat klanten het antwoordapparaat moeten inspreken en dat er achterliggend werk ontstaat.

Veel kleine bedrijven beschikken nog niet over een telefoniste binnen hun organisatie. Een telefoonservice  kan dan goed van pas komen. Zij zorgen ervoor dat de telefoon worden opgenomen en afgehandeld. Het bedrijf Bizziphone kan bedrijven helpen hiermee. Zij wijzen een externe telefoniste aan voor bedrijven, dit zorgt voor een vertrouwd gevoel. De telefoniste zorgt ervoor dat ze voldoende informatie over het bedrijf beschikt, zodat zij de klanten goed ter woord kan staan. De telefonistes van Bizziphone hebben minimaal 4 jaar ervaring in soortgelijke functie. Een telefoonservice kan er voor zorgen dat bedrijven meer rust en structuur in het bedrijf hebben. Werknemers hebben tijd voor hun taken en worden niet elke keer gestoord door telefoontjes.

 De klanten worden op een professionele en respectvolle manier geholpen. Het professioneel openen van de telefoon is zeer belangrijk binnen een organisatie. Vaak is dit ook de eerste indruk van de klanten, ook al zien ze de telefoniste niet persoonlijk. Het correct opnemen van de telefoon kan dus ook bijdragen aan de imago van het bedrijf. Als werknemers haastig en onprofessioneel opnemen kan dit voor veel irritatie en onduidelijkheid zorgen bij een klant. Dit willen bedrijven natuurlijk voorkomen.

Een telefoonservice hoeft niet alleen maar ingeschakeld te worden als een bedrijf niet over een receptie beschikt. Het kan ook gebruikt worden voor bedrijven die wel over een receptie beschikken maar het vaak gewoon te druk hebben. Een telefoonservice kan er voor zorgen dat zij de receptionistes een handje helpen en kunnen telefoontjes ook doorverbinden naar de juiste afdeling. Meer informatie over een telefoonservice kunt u bekijken op de website van Bizziphone: www.bizziphone.com

http://www.bizziphone.com/

Een blik op de verkeersveiligheid

Er is steeds meer aandacht voor de verkeersveiligheid. Vooral kwetsbare verkeersdeelnemers als fietsers en voetgangers krijgen meer aandacht. Maar het vergroten van de veiligheid voor deze verkeersdeelnemers kan alleen als er door de auto-industrie ook aanpassingen worden gedaan.

Gelukkig worden de meeste moderne auto’s vandaag de dag van een radar en een camera van www.vanzwitserland.nl voorzien. Dit scheelt al aanzienlijk in het aantal ongelukken. Maar tegenwoordig zijn er zelfs auto’s die delen van een route zelfstandig kunnen rijden. Dit klinkt misschien eng, maar aangezien 90% van de ongelukken door menselijke fouten worden veroorzaakt, is geautomatiseerd rijden een stuk veiliger. Tesla, een automerk van voornamelijk elektrische en hybride auto’s heeft nu al voertuigen op de markt die met 120 km/u rijden op de snelweg, waarbij de auto constant een gelijke afstand tot de volgende auto behoudt. Ook past hij zich automatisch aan als er invoegend verkeer is en indien nodig zelfstandig van rijstrook wisselt. Hier zijn nog geen ongelukken mee gebeurd, dus toekomst in deze manier van rijden is er zeker.

Ook de directe communicatie tussen voertuigen onderling en tussen voertuigen en infrastructuur zit in een groeiende fase. Dankzij deze communicatie kunnen auto’s hun snelheid precies goed afstemmen op snelheidsaanpassingen van het verkeer. Dit is veiliger, maar het zal ook de files ten goede komen. Voor schoolgaande kinderen zou deze manier van communiceren tussen voertuigen en infrastructuur de veiligheid aanzienlijk omhoog brengen. Door op drukke kruispunten sensoren te plaatsen die de bewegingen van de voetgangers volgen en aankomende auto’s waarschuwen voor gevaarlijke situaties wordt de veiligheid verbeterd.

Het enige ‘nadeel’ van deze nieuwe manier van rijden is dat je als automobilist bijna niks meer zelf hoeft te doen en dat is toch wat veel mensen jammer vinden. Voordat het zover is dat alle auto’s deze mogelijkheden hebben zijn we waarschijnlijk toch weer 20 jaar verder. Tot die tijd kan je je artikelen betreffende verkeersveiligheid aanschaffen op vanzwitserland.nl.

http://vanzwitserland.nl

Help een ongeluk, wat nu?

Het kan zo maar voorkomen dat er een ongelukje gebeurt, je snijdt in je vinger, je valt van de trap of laat iets op je voet vallen. Het pakken van een pleister uit een verbandkoffer is echter niet altijd de beste oplossing. Schoens-safety.nl heeft een lijst samengesteld met de meest onmisbare EHBO tips, voor het geval je alleen in een benauwde situatie beland.

Stikken: Mocht er onverhoopt iets vast zitten in je keel zal waarschijnlijk de eerste reactie een flinke hoestbui zijn. In de meeste gevallen is dit ook voldoende, soms echter niet. Je kan je eigen leven redden door met een gebalde vuist op je buik te slaan. Probeer net boven je navel te mikken en eventueel kan je ook extra kracht zetten door je andere hand plat bovenop je vuist te leggen.

Bloeden: Meestal als je een wondje hebt komt er een klein beetje bloed uit, echter soms zit de wond op de verkeerde plek of is zeer diep. Bij een slagaderlijke bloeding kan je binnen een paar minuten leeggebloed zijn. Probeer het bloed tegen te houden door een stuk stof (bijvoorbeeld een handdoek of trui op de wond te drukken. Zorg dat je het bloedende ledemaat indien mogelijk boven je hart houd. Door verminderde zwaartekracht zal het bloeden ook minderen. Blijf wel druk op de wond uitoefenen.

Afgesneden vinger: Het afsnijden van een vinger kan behoorlijk vervelende gevolgen hebben. Ga weer zoals hierboven beschreven te werk. Beperk het bloeden door een doek op de wond te drukken. Hou het getroffen ledemaat boven je hoofd en ga op zoek naar het verloren lichaamsdeel. Maak het schoon wikkel het in een schoon papiertje en doe in een boterhamzakje met ijs. Ga daarna zo snel mogelijk naar het hospitaal!

Uiteraard is het belangrijkste van alles om snel hulp te regelen. Indien mogelijk loop naar buiten of een plek waar veel mensen zijn. Ook is het in alle bovenvermelde gevallen raadzaam om 112 te bellen zodat professionele hulp eventuele schade beter kan voorkomen.

https://www.schoens-safety.nl/

Borstvergroting zonder operatie

Als men praat over een borstvergroting heeft men het vaak over de operationele variant, waarbij implantaten worden aangebracht in de borst. Hierdoor houden veel vrouwen die ontevreden zijn met de grootte van hun borsten op met lezen als ze het woord überhaupt tegenkomen. Dit is erg jammer, want het is wel degelijk mogelijk om je borsten te vergroten zonder dat hier een operatie aan te pas komt. Veel vrouwen weten hier echter helemaal niet van af, terwijl het in een aantal gevallen zeker de moeite waard is om te kijken of het wellicht een oplossing is. Dit is zeker het geval voor diegene die wel een graag een borstvergroting willen maar terughoudend zijn omdat een operationele borstvergroting kosten met zich meebrengt en omdat een hele operatie voor veel vrouwen toch wat te veel van het goede is.

Er zijn een aantal mogelijkheden tot een borstvergroting, zoals bepaalde tabletten met hormonen, borst vergrotende crèmes en oefeningen die de borsten zouden vergroten. Van deze methodes is de werking echter niet in alle gevallen bewezen. Een niet-operationele ingreep waarvan de werking echter wel bewezen is, is lipofilling. Lipofilling is daarom een veelgehoord alternatief voor een operationele ingreep waarbij implantaten in de borsten geplaatst worden, omdat het een natuurlijk en mooi resultaat heeft en de ingreep beduidend minder aangrijpend is dan haar operationele variant.

Bij een lipofilling behandeling wordt lichaamseigen vetcellen van elders uit het lichaam gebruikt om een subtiele borstvergroting te bewerkstelligen. Dit heeft als groot voordeel dat het zeer veilig is en er geen kans is op een reactie van het afweersysteem. Bovendien levert het een natuurlijk en langdurig resultaat op.

Overigens behoort lipofilling niet in alle gevallen tot de mogelijkheden en is het soms sowieso aangeraden om een operationele borstvergroting uit te laten voeren bij een erkende kliniek met veel ervaring, zoals bij Faceland.

http://faceland.nl/

Maak uw administratie gemakkelijk en overzichtelijk

Een bedrijf runnen is altijd een enorm gedoe. Als ondernemer zijn er veel verschillende werkzaamheden die je moet doen en dingen waar je altijd rekening mee moet houden. Eigenlijk moet je dus als ondernemer een bepaalde kennis hebben van elk vakgebied. Zo moet je weten hoe je kunt verkopen, inkopen, financiële dingen moet regelen en hoe je het beste om kunt gaan met je personeel. De laatste twee dingen worden een stuk ingewikkelder als je (veel) personeelsleden hebt. Met een groep personeelsleden komt er namelijk een hoop financiële administratie bij kijken. Deze administratie kost vaak enorm veel tijd. Personeelsleden moeten namelijk maandelijks of wekelijks betaald worden. Daarnaast zijn er vaak veel regelgevingen die bij deze administratie komen kijken. Binnen veel bedrijven is de administratie een enorm rommel. Veel papieren die allemaal slecht georganiseerd zijn. Wanneer u of uw administratie bepaalde taken moet uitvoeren is deze papieren rompslomp enorm onhandig. Wat voor u veel handiger werkt is een online salarisadministratie. U kunt een online software aanschaffen waarin u bepaalde gegevens zeer gemakkelijk kunt opslaan. Daarnaast kunt u ook makkelijker dingen zoals het salaris betalen. Binnen deze software ontvangt u ook zeer relevante informatie die bij uw bedrijf passen. Zo zijn er bijvoorbeeld in de horeca of schilders branche lastige cao’s waar u mee te maken krijgt. Het is dan makkelijk om dagelijks op de hoogte te blijven. U kunt op deze software heel de dag inloggen. Dus zelfs als u al thuis bent kunt u gemakkelijk de administratie nog even aanpassen of wat gegevens checken. Daarnaast is het voor werknemers ook enorm makkelijk. Zij kunnen namelijk ook zelf inloggen in deze administratie. Zo kunnen ze makkelijk hun jaaropgaven en loonstroken downloaden. Wilt u meer informatie over deze online administratie? Dan kunt u een kijkje nemen op cbbs.nl, maak uw administratie makkelijk voor u en voor uw werknemers.

De vlek verwijderen voor het feestje

Je hebt vanavond een feestje en speciaal hiervoor een mooie jurk gekocht. Een jurk waar je erg blij mee bent, maar dag mag ook wel want hij was aardig prijzig. Het is voor een speciale gelegenheid en je wou hier een mooie jurk voor hebben. Je bent thuis alvast even aan het klaarmaken voor een leuk avondje. Na dat je make up er op zit zie je opeens een grote vlek op je gloed nieuwe jurk. Je zit in een situatie waarvan je niet weet wat je er mee aan moet. Wat ga je hier tegen doen en hoe kan je dit gaan oplossen, want snel een andere outfit kopen heeft geen zin. De jurk was er duur, en met zo’n vlek kan je hem niet meer terug brengen. Je zit met je hoofd bij een stomerij, want daar gaan de meeste vlekken wel van weg zonder dat de jurk erg beschadigd. Maar het is vrijdag avond dus deze zal vast al dicht zijn, voor de zekerheid zoek je even op het internet. En ja hoor er is nog een stomerij open bij jou in de buurt.

Tegenwoordig heb je stomerijen met een 24 uur service en dat is natuurlijk erg fijn voor de mensen die last minute een vlek er uit moeten hebben. Als de vlek niet al te agressief is dan is hij binnen een uur klaar. Dit is natuurlijk een erg fijne service die je bijvoorbeeld vind bij stomerij Voorburg. Het is ook belangrijk dat de jurk goed schoon wordt gemaakt met de juiste middelen. Stomerij panda doet aan een clean earth cleaning, dit betekend dat er gewerkt wordt met biologische wasmiddelen. Dit is beter voor de jurk, voor jezelf en voor het milieu. Je kan altijd even een kijkje nemen op hun site voor meer informatie, hier hebben ze een hele uitleg over deze procedure.

http://www.stomerijpanda.nl

Het belang van vitaminen

De zomermaanden zijn weer voorbij en dat betekend meestal dat het weer minder wordt. Het zomerweer vinden we heerlijk, we worden er vrolijk van en we krijgen een mooi bruin kleurtje. De zon is erg goed voor onze gezondheid. Dit komt omdat het zonlicht zorgt voor de aanmaak van vitamine D. Vitamine D zit in onze voeding, maar vaak niet met grote mate. De zon zorgt er dus voor dat we genoeg vitamine D aanmaken. In de wintermaanden is de aanmaak van vitamine D dus aanzienlijk minder. We moeten in deze maanden zorgen dus zorgen dat we meer vitamine D binnenkrijgen door onze voeding.

In onze voeding zit soms vitamine D, maar het is lastig om al je vitamines binnen te krijgen door je voeding. Een aanvulling voor de vitamines is daarom de vitamine pil. Deze pillen geven ons alle extra vitamine die we nodig hebben. Een aanvullen van vitamines is vooral in de wintermaanden erg belangrijk. In deze maanden heeft ons lichaam het zwaarder om zich vitaal te houden. We krijgen namelijk veel te maken met koud weer en veel ziektekiemen.

Om een bepaalde structuur aan te brengen in het slikken van vitamine is er een handigheidje. Dit is namelijk de ‘R’ in de maand. In de maanden met de ‘R’ in de naam is het belangrijk om vitamine te slikken.

Een voorbeeld van een vitamine om te slikken is Vitamine C. Deze vitamine zorgt voor een goede weerstand. Een goede weerstand is natuurlijk erg belangrijk in deze wintermaanden.

Er zijn een hoop verschillende vitamine, om te zorgen dat u de juiste slikt kunt u om advies vragen. Het is natuurlijk onzin om tien pillen op een dag te slikken waarvan u er maar één of twee echt nodig hebt.

Een andere oplossing is om topvitamins te slikken. In deze pillen zitten alle handige vitaminen.

http://topvitamins.nl

VOETREFLEXOLOGIE TURNHOUT is de term voor allen die relaxen in Turnhout

VOETREFLEXOLOGIE TURNHOUT

Wanneer mensen in Turnhout zich willen ontspannen typen zij in Google:”Voetreflexologie Turnhout, Acupunctuur Turnhout, Chinese Nek en Schoudermassage Turnhout”. Dit lijkt logisch, maar dat is het niet. Veel mensen weten niet eens wat voetreflexologie is. Door de jarenlange manier van werken op het gebied van ontstressen in de jachtige wereld, door IK ONTSTRESS.NU is het de inwoners van Turnhout duidelijk geworden. Als je niets doet aan je stress, dan komt het op de lange termijn niet goed. Stress leidt tot vervelende verschijnselen die men doorgaans met een ‘pilletje of medicatie’ zou willen oplossen.

Voorbeelden:

Hoofdpijn kan worden veroorzaakt door diverse factoren, waarvan stress een veel voorkomende is. Zo hevig zelfs dat we kunnen spreken over migraine. Dan nemen we een pijnstiller en het is kortstondig opgelost om op een later moment weer terug te komen. Door middel van voetreflexologie kunnen de stresspunten op de voeten worden behandeld waardoor de stress zal verminderen en de hoofdpijnen minder vaak of niet meer terugkomen. Uiteindelijk moet je het probleem ook aanpakken, maar door voetreflexologie gaat een mens zich ‘relaxter’ voelen. Dus minder stress of in ieder geval een betere omgang met stress.

Slapeloosheid is nog een mooi voorbeeld. Veel mensen liggen te piekeren, slapen daardoor slecht of weinig en dit verlaagd de algehele weerstand. Hierdoor ben je meer vatbaar voor stress, waardoor er naast de slapeloosheid nog meer lichamelijke en geestelijke problemen ontstaan. Feitelijk is het een vicieuze cirkel. Door naar een voetreflexoloog te gaan wordt dit aangepakt. Alternatief voor acupunctuur Bij Ik Ontstress heeft men zich toegelegd op een alternatief voor acupunctuur. Veel mensen zijn bang voor de ‘naaldjes’. Sommige omdat ze een mindere ‘naaldsensatie’ hebben ondergaan en anderen omdat ze helemaal niet durven. Het alternatief is Chinese Nek en Schoudermassage. Hier komen geen naalden aan te pas.

 

Onrustige voeten is ook een veel voorkomend stressprobleem. En wat denkt u van niet zwanger kunnen geraken en in het achterhoofd zit de Biologische klok…

Nu kent u het geheim van de mensen in Turnhout. Wilt u zelf ook een ontspannende behandeling ondergaan, dan moet u tijdig een afspraak maken. Er zijn nog vele wachtende voor u. Het succes van IK Ontstress is de specialisatie. In de regio Turnhout heb je mensen die voetreflexologie die pedicure of schoonheidspecialiste zijn. Echter als je een topbehandeling wilt geven, waarbij de klant zich optimaal ontspant, dan kun je als voetreflexoloog niet anders dan specialiseren. Deze dienstverlening vergt een groot empatisch vermogen wat er voor zorgt dat mensen zich goed voelen. Een ruimte die hier op is ingericht is een tweede voorwaarde. Er is in de regio geen mooiere en warmere praktijkruimte dan die van IK Ontstress.

Waarom zou ik chiazaden moeten eten?

Chiazaad is een superfood, dat betekent dat het wordt gezien als zeer gezond voedsel voor het menselijk lichaam. Er zijn soms negatieve verhalen te horen over superfood maar als we de resultaten van verschillende studies naast elkaar leggen dan kan er niet anders geconcludeerd worden dan dat Chiazaad daadwerkelijk zeer goed is voor het lichaam.

Wat zijn de voordelen van Chiazaad?

Ten eerste is het gemakkelijk te eten, u kunt chiazaad op een boterham met brood doen, als topping op de sla of toe te voegen aan pasta, noodles, rijst en eigenlijk al het voedsel wat u eet. Door alleen al 2 theelepels aan Chiazaad per dag te nuttigen zult u de vele lichamelijke voordelen opmerken. Enkele voordelen die genoemd worden zijn dat u zich fitter voelt, u zult meer energie krijgen door de goede voedingsstoffen die er in Chiazaad verwerkt zit. Daarnaast zit er omega 3 vetzuren in Chiazaad die zorgen ervoor dat u een verminderde kans op hart en vaatziekten aanzienlijk verminderd. Bent u bezig met afvallen? Als u Chiazaad in water weekt dan zorgt dit voor een voller gevoel waardoor u minder zin heeft om te eten.

Zijn er ook nadelen aan Chiazaad?

Het mag dan superfood heten, elk voordeel heeft zijn nadeel. Het kan namelijk zijn dat u een allergische reactie krijgt, waardoor u darmklachten of problemen met uw bloeddruk krijgt. Als u een langere geschiedenis met allergieën heeft dan doet u er goed aan om eerst contact op te nemen met uw huisarts. Bent u zwanger? Ook dan is het verstandig om eerst een arts te raadplegen. Toch hebben de meeste mensen nergens last van en gebruiken Chiazaden als een gezonde aanvulling op hun maaltijd. Bent u op zoek naar een gezonde aanvulling op uw maaltijden? Met 2 theelepels Chiazaad bent u al goed op weg!

http://www.chiazaden.org/

Je lippen mooi laten opvullen

Het is niet iets waar iedereen mee gezegend is: een volle mond met mooie lippen. Gelukkig is dit dus wel iets waar we de natuur zeker een handje mee kunnen helpen. En het fijne is dat daarvoor ook nog eens geen enorme ingrepen voor nodig zijn. Zo heb je wel de resultaten maar niet de enorme ingrepen waar je weken van bij moet komen.

Een voorbeeld van die ingrepen is bijvoorbeeld het lippen opspuiten. Dit is een behandeling die wordt uitgevoerd met behulp van fillers. Waarschijnlijk heb je weleens van die term gehoord, want het is tegenwoordig een de meest uitgevoerde ingrepen die bij de cosmetisch arts worden uitgevoerd. Eigenlijk is fillers lippen een soort verzamelende term die wordt gebruikt voor het aanduiden van allerlei soorten fillers die worden ingezet om deze ingreep uit te voeren. Het verschilt namelijk ook welke ingreep er wordt uitgevoerd, welke fillers er worden gebruikt. Zelfs voor eenzelfde ingreep, worden soms andere fillers gebruikt. Bij het vullen van de lippen wordt er bijvoorbeeld ook gekeken naar wat de wensen van de patiënt zijn om zo het gewenste resultaat te bereiken. De een zal bijvoorbeeld een dramatischer resultaat willen dan de andere en met zoveel verschillende soorten fillers is dat gelukkig allemaal goed mogelijk.

Ook voor andere delen van het gezicht kunnen fillers worden ingezet. De neuslippenplooi, de plooi die van de neus naar de lippen loopt, kan bijvoorbeeld ook heel goed worden behandeld met fillers. Ook deuken en andere imperfecties in de kin kunnen goed worden behandeld met fillers. Het resultaat van fillers is niet permanent maar voor veel mensen is dat juist een voordeel. Het geeft mensen ook bedenktijd en bovendien is het een weinig ingrijpende en veilige ingreep die voor veel mensen en voor veel wensen erg geschikt is. Het resultaat houdt ongeveer een jaar.

http://injectableklinieken.nl

Migraine op een effectieve manier behandelen

Migraine is zo’n term die iedereen wel van naam kent en waar veel mensen ook wel iemand van kennen die er last van heeft, of dat misschien zelf wel hebben. Migraine is een nare mix aan klachten die degene die eraan lijdt tot nog maar weinig in staat stellen. Vaak liggen zij dagen plat en voelen zij zich te rot om ook maar iets te doen. Migraine is namelijk meer dan de hoofdpijn waar de meeste mensen het enkel mee associëren. Hoewel sommige mensen inderdaad alleen erg vervelende hoofdpijn ervaren, hebben veel mensen ook last van klachten zoals misselijkheid en overgevoeligheid voor licht. Dat maakt dat zij niet goed kunnen functioneren tijdens die aanvallen maar ook dat de hersteltijd daarna vrij lang en intensief kan zijn.

Daarom is een goede behandeling migraine van het grootste belang. Vaak worden pijnstillers ingezet, maar deze helpen vaker dan eens eigenlijk niet afdoende, zeker niet bij de mensen die chronisch last hebben van migraine. Vooral in dat soort gevallen kan botox tegen migraine een oplossing zijn die wel echt werkt. Het is namelijk bij een migraine aanval vaak het probleem dat men de spieren in het hoofd teveel aanspant, wat dus ook onbewust gebeurt. Dit gebeurt bij heftige spanning, of moeheid, of juist na een intensieve ervaring. Ook het dragen van de foute bril of het aanbreken van een bril waar men die eigenlijk wel nodig heeft, kunnen ook oorzaken zijn van een migraine aanval.

Uiteraard is het altijd belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Hiermee bedoelen we genoeg ontspanning en slaap en het zoveel mogelijk uitsluiten van (extreme) stress. Helaas is dat natuurlijk niet altijd even zeer mogelijk en dan is het fijn om te weten dat er in ieder geval een behandeling mogelijk is waarmee klachten worden verminderd en vaak ook voorkomen.

http://www.faceland.nl

Lekker gezond met wat hulp

Gezond eten, we weten allemaal wel dat het belangrijk is maar we komen er soms niet zo aan toe. Soms komen we om wat voor reden dan ook toch nog bepaalde voedingsstoffen in ons eten tekort. Vaak zijn dit voedingsstoffen die we wel nodig hebben om gezond te blijven, en daarom is het goed om deze wel aan te vullen. Dat kan gelukkig heel goed met bijvoorbeeld voedingssupplementen nederland. Met de juiste voedingssupplementen online kun je je dieet op een verantwoorde manier aanvullen en ervoor zorgen dat je alles binnenkrijgt wat je nodig hebt.

De bekendste voedingssupplementen zijn waarschijnlijk wel multivitaminen. Dit is dan ook een zeer compleet product waarmee je eigenlijk altijd wel goed zit. Het kan echter ook zo zijn dat je lijf wat meer specifieke vitaminen tekort heeft en dat deze moeten worden aangevuld. De belangrijkste vitamine waar veel mensen een tekort aan hebben, is vitamine D. Vitamine D is een ontzettend belangrijke vitamine voor je lijf. Het hangt namelijk samen met je immuunsysteem en zorgt er daarom dus ook voor dat je minder snel ziek wordt. Het hangt ook samen met de opbouw van je botten en daarom is het ook ontzettend belangrijk dat kinderen en ouderen geen tekort hebben van deze vitamine.

Onze lichamen kunnen deze vitamine ook zelf aanmaken, maar hiervoor is wel ten minste 20 minuten zonlicht per dag nodig en dat op een lichte huid. Mensen met een donkerdere huid zullen nog meer tijd in de zon nodig hebben om voldoende vitamine D aan te kunnen maken. Helaas schijnt de zon niet altijd in Nederland en is dit soms dus een probleem.

Vitamine D kunnen we ook halen uit ons eten, en wel uit dierlijke producten. Wanneer je die om welke reden dan ook niet binnenkrijgt, is het ook belangrijk om dit tekort aan te vullen.

http://www.oligo-pharma.nl/