De juiste oplossing voor het schoonmaken

Laatst kwam ik een artikel tegen waardoor ik direct motivatie kreeg om het hele huis te ontsmetten. Zo blijkt een gemiddelde snijplank in de keuken 200 keer meer bacteriën dan een toiletbril te bevatten. Bizar… Hygiëne is enorm belangrijk, zo zal schoonmaken het verspreiden van ziekteverwekkers tegengaan. Fayon beschikt over een breed assortiment schoonmaakartikelen, hierdoor vinden klanten altijd waar zij naar zoeken en is er voor iedere situatie een oplossing,

Schoonmaakmiddelen

Fayon verkoopt professionele schoonmaakproducten van bekende merken, waaronder Jontec, Pramol en Cleanstar. Op de site zijn ook ecologische schoonmaakmiddelen verkrijgbaar.

Vloer

Voor het onderhouden van de vloer biedt het bedrijf meerdere soorten vloerreinigers en vloerbeschermers, maar ook voor een tapijtreiniger  bent u aan het juiste adres. De site geeft de mogelijkheid verfijnd te zoeken, om het juiste reinigingsmiddel te vinden voor iedere vloer.

Keuken

In de keuken is hygiëne uiterst belangrijk, hier wordt immers het eten bereid. Desinfectie of ontvetters, die tenslotte enkel geschikt zijn voor keukens, zijn verkrijgbaar in een spray, doekjes of literflessen. Door het gebruik van bekende merken garandeert Fayon u dat de producten geheel voedselveilig zijn. De groothandel voldoet namelijk aan de eisen die het Hygiëne Consult Nederland (HCN) BV heeft opgesteld.

Sanitair

Het reinigen van het sanitair, waaronder de badkamer, toiletten en de douchecabine, zullen zowel sanitair reinigers als ontkalkers dienst kunnen doen. De dagelijkse sanitair reinigers worden aangeraden voor het verwijderen voor vet, vuil en lichte kalkaanslag. De periodieke sanitair reinigers zijn bedoeld hardnekkige vlekken en bestrijding van vuil en schimmels. Om de badkamer ook lekker te laten ruiken, zijn ook interieursprays te vinden in het assortiment.

Auto

Niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant van de auto heeft weleens een schoonmaakbeurt nodig. Het rijden in een schone auto voelt bovendien net iets prettiger. Het interieur van de auto kan gereinigd worden met de ‘cockpit spray’ of met de ‘tapijtreiniger tapi wash’.

http://fayon.nl

Ontspannen tijdens Corona

In het corona tijdperk zit je heel de dag thuis achter je beeldscherm. Dit is onvermijdelijk omdat je nou eenmaal moet kunnen communiceren met je collega’s en anderen mensen.  Daarnaast moet je natuurlijk ook aan het werk en voor veel mensen is dat ook achter de computer of laptop. Als je dan eindelijk klaar bent met je werkzaamheden kan je gaan ontspannen, helaas is het ontspannen van tegenwoordig ook anders. Door ontwikkelde technologie is het ontspannen ook anders geworden voor velen, vroeger las je een boek of ging je wandelen. Niet dat dit nu niet gebeurt tuurlijk gebeurt dit wel maar nu zitten ook veel mensen op Instagram, facebook, snapchat, WhatsApp, TikTok en andere platformen. Veel mensen ontspannen nu door op hun telefoon te zitten en te scrollen en te liken. Naast Social media zijn er ook streaming platformen zoals Netflix en Disney + die het lezen van een boek vervangen.  

 

Dus je werkt achter een scherm voor een lange tijd en daarna als je klaar bent ga je ontspannen achter een beeldscherm. Dit is een slechte gewoonte die we aan het aanleren zijn omdat het heel slecht voor onze ogen is en voor onze hersenen. Ze krijgen geen rust van het beeldscherm, maar door corona kan je ook nergens heen om iets te gaan doen je kan alleen maar thuisblijven. Gelukkig is daar een oplossing voor namelijk een intex jacuzzi. Dit is een opblaasbaar jacuzzi die je zo in je tuin kan zetten. Door een jacuzzi kan je heel goed ontspannen zonder een apart en je ogen wat rust geven. Omdat het opblaasbaar is kan je het heel makkelijk neerzetten in je tuin of zelfs binnen. Omdat het opblaasbaar is, is de prijs dus ook best voordelig, waardoor je niet een heel vermogen hieraan kwijt bent. Wat ook handig is dat hij bij je thuis staat want als je nergens heen gaat kan je er lekker elke dag in.

 

http://www.opblaasbare-bubbelbaden.nl/

Kinderen enthousiasmeren voor vissen

De jeugd van tegenwoordig groeit op met de lusten en lasten van elektronische apparaten. De beschikbaarheid van een tabblad, telefoon, laptop of PC is vaak makkelijk geregeld. De onbekende kinderen waarmee ze een multi-player spel spelen, wordt al snel als vrienden bestempeld. Het verschil tussen een echte vriend en een digitale medespeler lijkt steeds lastiger gemaakt te worden. Buitenspelen en vriendjes maken zien we op straat steeds minder. Het spelen in de buitenlucht en deze echt ontdekken is echter ook heel belangrijk voor de (sociale) ontwikkeling van een kind. Maar hoe kunnen we de kinderen nu makkelijk in contact brengen met de natuur? Wellicht is vissen een goede bezigheid om deze stap te maken. Hieronder enkele tips om rekening mee te houden als je deze stap wilt ondernemen. 

 

Start van de visdag 

Een groot deel van het plezier zit al in de voorbereiding. Zorg voor goed en geschikte visspullen. Voor de startende jeugdige vissen is het vaak lastig om meteen aan de slag te gaan met een werphengel en vismolen. Het vissen met een dergelijke hengel vraagt meer kunde door de technische elementen. Voor de wat oudere jeugd is het vaak al een must. Technische snufjes worden vaak als interessant gezien en maakt het mogelijk om makkelijk verder uit de kant te vissen. Ga je hier eventueel bij de (online) hengelsportwinkel te rade wat een goed alternatief is. 

 

Liever eerst eens proberen zonder het aanschaffen van hengels en verder? Er zijn in Nederland steeds meer commerciële visvijvers waarvoor je voor een bedrag kunt vissen. Op deze wateren zit veel vis, wat de vangkans enorm hoog maakt. Op deze vijvers kan je vishengels huren, schepnetten en aas kopen. Hierdoor hoef je misschien enkel een viskoffer mee te nemen, voor wat klein spul, snoep, drinken en eten. Hier is het wel aan te raden om vroeg in de ochtend te starten. Zeker in de eerste uren van het vissen is de kans op vis een stuk groter dan later op de dag.

https://www.sportvisgigant.nl/

Voordelen van een HR platform

Als eigenaar van je eigen bedrijf ben jij waarschijnlijk dagelijks bezig met het managen van al je personeel. En dat doe je dan naast alle andere taken, naast dat je je focust op het product of de service die jouw bedrijf levert. Alle zaken rondom het personeel nemen aardig veel tijd in beslag, tijd die je eigenlijk beter zou kunnen steken in het verder ontwikkelen van jouw product of service. Enerzijds heb je de procedures van sollicitatie, promotie en ontslag en anderzijds moet je ook nog denken aan de salarissen, de personeelsadministratie en de salarisadministratie. Wanneer je bedrijf de laatste tijd hard gegroeid is, is het misschien nu wel eens tijd om na te gaan denken over het inhuren van een HR adviesbureau, dat is echt een grote aanrader.

 

Als je een HR bureau inhuurt, dan zijn er een aantal HR adviseurs die jouw bedrijf gaan helpen, maar je krijgt ook toegang tot alle software van dat HR bureau. Die software kan een heel groot voordeel en gemak zijn. Met die software krijg jij je eigen HR platform en daarmee kan je al je gebruikersbeheer op slechts één plek beheren. Zo krijg je een beter overzicht van al je medewerkers, je financiën en nog veel meer. Een veel gekozen HR platform is de Raet Youforce, dit is eigenlijk het complete pakket.

 

Er zitten heel veel voordelen verbonden aan het systeem van Youforce. Ten eerste zorgt het er voor dat je je HR-taken allemaal centraal kan bekijken en regelen. Niks verschillende platforms en verschillende wachtwoorden, gewoon alles op één plaats! Daarnaast kan je ook financiële pakketten aan de HR software van Youforce koppelen, op leehnavasor die manier kan je op Youforce ook alle salarisadministratie Raet zien en beheren. Tot slot heb je altijd en overal toegang tot het HR platform Youforce, als je thuis werkt dan kan je er via thuis in en als je op kantoor werkt bekijk je alles vanuit kantoor.

https://www.cbbs.nl/

Opslagruimte in Amsterdam huren

Bij Opslagman kunt u makkelijk een opslagruimte in Amsterdam huren, maar ook in andere delen van het land. Het gaat heel eenvoudig online, zonder afspraak en u heeft direct toegang tot de opslagruimte.

Opslagruimte in Amsterdam en Utrecht

Opslagman is een verhuurbedrijf die opslagruimtes in Amsterdam en omstreken verhuurt. Opslagman is in het bezit van 5 vestigingen. Namelijk in Diemen, Utrecht, Veenendaal en Amerongen. Van oorsprong zijn we een vastgoedbedrijf. Maar door het succes van het verhuren van particuliere opslagruimtes ligt hier nu de focus op. Wanneer de behoefte aan een tijdelijke opslagruimte ontstaat bij mensen, biedt Opslagman de oplossing. Namelijk een vertrouwd adres waar u opslagruimtes kunt huren en er de mogelijk is om de opslag van spullen online te regelen. Dit kan allemaal ook nog tegen een scherpe prijs en persoonlijke service.

Online huren

Opslagman kiest er bewust voor om opslagruimtes alleen online te verhuren. Zo kan de klant op het moment dat er een opslagruimte nodig is gelijk een ruimte huren. Alle informatie wordt dan gelijk naar de klant toegestuurd of is te vinden via het klantenportaal van Opslagman. Het klantenportaal kunt u vinden op de website en hier kunt u inloggen. Persoonlijke service hechten wij veel waarde aan. Daarom kunt u ons ook dagelijks bereiken via de telefoon.

Verhuizen van opslagruimte

Stel u heeft uw opslagruimte in Amsterdam. En u wilt hem zo snel mogelijk verhuizen naar Utrecht. Dan kan dat zonder zorgen en voor maar €45 per uur en €0,20 per kilometer! Met de service van Opslagman bieden wij een chauffeur die uw spullen vervoert. Het enige wat u nog hoeft te regelen is mensen die u helpen bij het laden en het lossen. Gemiddeld neemt dit maar een paar uur in beslag. Zo kunt u zonder zorgen en veel extra kosten snel verhuizen van opslagruimte. Alle opslagruimtes zijn droog, verwarmd en constante beveiliging. Ook kunt u door middel van een toegangscode altijd bij uw spullen in de opslagruimte. Interne vervoersmiddelen zijn helemaal gratis voor u. Wat het makkelijke is van Opslagman is dat u elke dag de opslagruimte op kan zeggen. Zo zit u nergens aan vast zonder dat u het wilt.

Kwalitatieve bouwmaterialen voor de handige Harry

Het is weer eens zaterdag en dat betekent dat we weer aan een nieuwe klus kunnen beginnen. Na een week hard werken, duik jij in het weekend het liefst nog even de schuur in om met duizenden schroefjes en planken een gaaf tuinmeubel in elkaar te flansen of een hor te creëren met alles wat je nog hebt. Inmiddels loopt de schuur haast over door alle Woodies schroeven en stukken hout, waar je vast en zeker nog wel iets mee kan maken. Echter, in de meeste gevallen kun je toch niet helemaal vinden wat je nodig hebt, waardoor je alsnog naar de bouwmarkt moet rijden om het goede schroefje te kopen. Wanneer je teleurgesteld terugkomt, omdat het schroefje niet meer op voorraad was, stuit je ineens op de website van BNV Tools. Ineens gaat er een wereld voor je open.

BNV Tools is jouw specialist in bouwmaterialen, bij wie je alles kan vinden voor elke klus. Zoek niet langer uren naar dat ene schroefje in de schuur en laat je ook niet meer teleurstellen door het beperkte assortiment bij de bouwmarkt. Niet alleen hebben wij veel verschillende schroeven voor de doe-het-zelver, maar ook hebben wij handige meetmaterialen voor de ware professional. Wij begrijpen waar klussers tegenaan lopen en wat ze nodig hebben om een klus te kunnen klaren. Om die reden bieden wij alleen maar materialen en gereedschappen van de hoogste kwaliteit. Laat je verrassen door de gereedschappen, zoals boren en schroevendraaiers, en bouwmaterialen, zoals hoekijzers en Balkdragers.

Of je nu een handige Harry bent, die graag gaat thuisklussen op de vrije zaterdag, of dat jij als ware professional de klussen aanpakt, BNV Tools helpt graag een handje. Wij steken onze handen uit de mouwen om jou te kunnen voorzien van professionele gereedschappen en kwalitatieve bouwmaterialen.

https://www.bnvtools.nl/

Hairtrends van 2020

 

Nu we toch in een quarantaine periode zitten en nauwelijks meer echt contact hebben met onze vrienden, familie en collega’s, is dit de uitgelezen kans om eens een keer iets geks met ons haar te doen. We zitten bijna de hele dat binnen dus als het niet leuk staat, ziet niemand ons en als het wel leuk staat weet je dat alvast voor als we weer samen mogen komen. Er zit dus geen risico aan verbonden en het is een guilty-pleasure van veel van ons. In dit artikel ga ik een aantal haar trends uit de afgelopen jaren bespreken, zodat je wat inspiratie kan opdoen.

 

Elk jaar zijn er weer een paar kapsels die helemaal hip worden, sommige waren maken een comeback omdat ze een aantal jaar geleden ook al trendy waren en weer anderen zijn helemaal nieuw. In de huidige maatschappij begint een nieuwe rage vaak op social media, waar influencers de trendzetters zijn voor nieuwe leehnavasor kapsels.

 

De eerste trend die we weer zien is de strakke bob, een heel professioneel en zakelijk kapsel waarbij je haar tot net iets onder je kaak. Dit kapsel is geschikt voor elke gezichtsvorm, omdat de lengte van het haar de lengte van het gezicht complimenteert en de dikte van het haar de breedte van het gezicht complimenteert.

Een andere haartrend is geverfd grijs haar. Vaak wordt dat dan licht krullend gestyled of juist helemaal stijl. Meestal wordt dan licht grijs haar gekozen dat ook nog eens mooi glimt.

Een nog andere trend is de ‘messy look’, hierbij wordt er om veel textuur en beweging gevraagd. Dit krijg je door te knippen met korte, ruige haarsnitten.

 

De kapper die van alle hairtrends delft iets afweet, is ONE kappers delft. Deze kapsalon in Delft heeft vele jaren expertise en wordt daarom niet voor niets vaak de beste kapper in Delft genoemd.

https://www.onekappers.nl/

Het leren van een instrument tijdens de quarantaine

Door de coronacrisis moet iedereen zoveel mogelijk binnen blijven om het virus in te dammen. Het kabinet raad de bevolking aan om zo veel mogelijk binnen te blijven en het te beperken van sociale contacten. Omdat de crisis nu al aardig wat weken duurt kan het zo maar zijn dat je goed begint te vervelen. Je hebt ondertussen wel alles uitgekeken op netflix en je bent er ondertussen ook wel klaar met het gamen. Je vindt dat het tijd is om wat nieuws te leren namelijk het bespelen van een instrument. Nu klinkt het lastig om een instrument te leren zonder leraar maar weest maar gerust. Dankzij de technologie uit 2020 kan je gemakkelijk een online muziekles volgen. Er zijn veel online aanbieders die je via online lessen uitleggen hoe je een instrument bespeeld. Hoe je dit precies doet gaan we je verder uitleggen in deze blog.

Het leren van een instrument is vaak een lange bezigheid maar wel een leuke bezigheid. Het bespelen van een instrument heft tientallen voordelen voor beide hersenhelften. Zo zorgt het ervoor dat je je beter kan concentreren en zorgt het ervoor dat je beide hersenhelften beter samen werken wat uiteindelijk leidt tot een beter geheugen.

Dankzij de mogelijkheid van de cloud en de online ontwikkelingen is het erg gemakkelijk om een online drumles aan te bieden verschillenden leraren spelen hier al op in door een les op te nemen en deze aan te bieden via een online website. Ook zijn er heel wat andere manieren om toch op een gratis manier een muziekles te starten. Heel YouTube staat vol met verschillende tutorials. Zo staan er lessen voor liefhebbers voor de piano op. Deze lessen variëren van makkelijk tot moeilijk. De online lessen op YouTube zijn dus gratis en ook nog eens afgestemd op niveau.

https://onlinedrumles.nl

Hovenier in Rhenen gezocht?

Bent u op zoek naar een hovenier in Rhenen? Dan staan Exalto Hoveniers in Veenendaal en omgeving voor u klaar. U kunt bij Exalto Hoveniers een tuinontwerp laten maken. Wij vinden het belangrijk om op creatieve wijze aan de slag te gaan zodat wij een perfect ontwerp kunnen maken voor uw droomtuin. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om de achtertuin of een voortuin of wat voor woning hierbij hoort. Naast een tuinontwerp kunt u ook bij ons terecht voor het aanleggen van een tuin. Wij vinden het belangrijk om hier tot in de puntjes alles te verzorgen. Tot slot kunt u ook Exalto Hoveniers inschakelen voor het onderhouden van uw (huidige) tuin. 

Tuinontwerp laten maken door een hovenier in Rhenen

Exalto Hoveniers als hovenier in Rhenen maakt graag een tuinontwerp voor u. Dit doen wij om eerst naar uw wensen en ideeën te luisteren en wij meten de oppervlakte om te kijken naar wat er mogelijk is. Ook bespreken we uiteraard uw budget. Vervolgens schetsen wij deze ideeën altijd op papier en werken deze later uit op de computer. Als het ontwerp eenmaal klaar is dan gaan wij over op het bespreken van de planning en het plan wat betreft de beplanting van de tuin zodat uw tuin binnen no time in volle bloei staat. 

Aanleggen van de tuin

Ook kunt u bij Exalto Hoveniers terecht voor het aanleggen van de tuin. Hierbij hoort ook het verwijderen van bijvoorbeeld de huidige planten of eventueel de bestrating die op de plek van uw toekomstige tuin ligt. Wij kijken naar uw grondwaarden zodat uw beplanting zo optimaal mogelijk kunnen groeien en bloeien. Als we hiernaar kijken, kunnen wij bepalen of er eventuele meststoffen nodig zijn om uw tuin optimaal te kunnen laten bloeien. 

Tuinonderhoud

Tot slot kunt u ook bij Exalto Hoveniers terecht voor het laten onderhouden van uw tuin. Dit is een zeer belangrijk onderdeel om uw tuin optimaal in zijn werk te laten gaan. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan het snoeien van bepaalde struiken of het bemesten van de grond. Bel ons gerust op voor advies. 

 

Tips om het huis te beveiligen

Je huis is een plek waarbij je thuis en veilig moet voelen. Het buiten laten van onbevoegde is dan ook een belangrijke taak. Het beveiligen van je huis is belangrijk om het de inbrekers zo lastig mogelijk te maken. Veel inbrekers schikken niet van een moeilijk slot en vaak hebben ze kennis van velen soorten sloten. In Nederland zijn er gemiddeld z’n 100 inbraken per dag. Dat betekent dat er jaarlijks meer dan 36.000 inbraken zijn. De politie probeert meer dan 10 procent op te lossen, maar helaas lukt dit ze niet. In dit artikel geven je een paar tips hoe jij je huis goed kan beveiligen.

Alles op slot

Dit is misschien de meest vanzelfsprekende tip, maar niet iedereen houdt zich hieraan. Zorgt dat alles in huis op slot zit voordat je naar bed gaat. Dus ook de raamsloten. Het kost een klein beetje extra tijd, maar je maakt het de inbrekers wel een stuk lastiger. Zorg er ook voor dat het tuinhek op slot zit.

Alarmsysteem

Een alarmsysteem is een systeem dat 24/7 je huis beschermd tegen inbrekers. Via je inboedelverzekering kan je vaak een alarmsysteem aanschaffen met korting. Een alarmsysteem zorgt ervoor dat er een derde partij wordt ingeschakeld als er iemand inbreekt. Houd inbrekers buiten.

Camera

Een camerainstallatie is een manier om inbrekers gemakkelijk buiten te houden. Een inbreker is een gelegenheidsdief en hij zal dus binnen enkele minuten bepalen of hij zal inbreken. Het laatste wat een inbreker wilt is dat hij gezien wordt op een camera. Een camera schikt daarom af en zorgt ervoor dat inbreker niet eens in de buurt van je huis komt. Wordt er toch ingebroken? Dan heb je altijd bewijs wat je aan de politie kan leveren. Voor hen wordt het dan ook gemakkelijker om de zaak op te lossen en je spullen terug te keren. 

https://www.groenewegendelft.nl/