Glutenvrije haver en havermout zonder toegevoegde geur-, smaak- en kleurstoffen

Als je glutenvrije haver of havermout wilt aanschaffen, wil je het liefst dat deze vrij is van geur-, smaak- en kleurstoffen. Gelukkig kiezen steeds meer bedrijven voor een natuurlijk productieproces. Zo ook Rosies B.V., aanbieder van diverse glutenvrije ontbijtproducten, zoals glutenvrije havermout en haver. Kies je voor de producten van de specialist, dan weet je allereerst zeker dat ze geen gluten, tarwe of zuivel bevatten. Daarnaast zijn de producten vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen, van gehydrogeneerde vetten en van GMO-ingrediënten. Zo ontstaat er een natuurlijk product dat goed is voor het lichaam en dat iedereen kan eten. Glutenvrije haver of havermout is dan ook een heerlijk begin van de dag!

Glutenvrij dieet? Probeer de glutenvrije haver of havermout van de specialist eens!

Je wilt op je eetpatroon letten of je hebt een glutenallergie. Dan wil je natuurlijk alsnog variëren met je dagelijks ontbijt. Hier horen natuurlijk ook de juiste ontbijtproducten bij. Deze producten moeten echter niet alleen glutenvrij zijn: dat ze lekker zijn is minstens zo belangrijk! Bij Rosies B.V., een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van glutenvrije ontbijtproducten, vind je een zeer ruim assortiment aan glutenvrije producten. Zo kun je bijvoorbeeld glutenvrije haver en glutenvrije havermout kopen. Tijdens het maken van deze glutenvrije haver en glutenvrije havermout is niet alleen rekening gehouden met het ontbreken van gluten, tarwe en zuivel, maar ook met de smaak. En dat proef je!

Glutenvrije haver of havermout uitstekend geschikt voor kinderen

Je bent verzekerd van topkwaliteit ontbijtproducten bij Rosies B.V. Dit is dan ook dé leverancier als je op zoek bent naar glutenvrije haver of havermout voor jezelf en voor je kind. Deze producten zijn niet alleen geschikt voor volwassenen, de producten zijn ook uitstekend geschikt voor kinderen. Door de heerlijke, zoete smaak zijn ze bij kinderen vaak echt een favoriet. Daarbij komen ze ook nog eens in een zeer leuke en kleurrijke verpakking. Zo breng je meteen wat extra kleur op jouw ontbijttafel! Bij een specialist als Rosies B.V. kun je allerlei glutenvrije ontbijtproducten, zoals glutenvrije haver of havermout, aanschaffen.