Hoe houdt u uw geest en lichaam gezond?

Alle oude scripts uit de hele wereld bieden begeleiding en suggesties om ons lichaam gezond te houden. Geluk wordt geopenbaard als een natuurlijke staat van zijn in reactie op gezond leven. We weten al dat ons lichaam een geavanceerd apparaat is; laten we onderzoeken wat het vol energie en leven houdt.

Wat zijn de niveaus van zielen en lichaam voor uw gezondheid?

Ons “zielenniveau of lichaam” wordt versterkt door alles wat we positief ervaren – van het wonder van een pasgeboren leven tot de heerlijke waarneming van een prachtige bloem. De focus op de schoonheid van het leven, op de verbazingwekkende wonderen van de natuur geeft ons het hoogste gevoel van bewondering. Het realiseren en deel uitmaken van de universele harmonie en perfectie vult onze wezens met liefde en dankbaarheid.

Ons “bewuste niveau of lichaam” wordt in stand gehouden door onze creativiteit en ons constructieve doel. Volgens Carl Jung zijn mensen in staat om het “collectieve onbewustzijn” of de onbewuste geest aan te boren. Hij geloofde dat dit de bron van de kunst is en het is de diepe herinnering van de mensheid. Transpersoonlijke psychologen zien een direct verband tussen de persoonlijke ontwikkeling en de evolutie van de mensheid. De foetus evolueert via een eencellig organisme naar een meercellig organisme, vis, amfibie, dier, en neemt uiteindelijk de menselijke vorm aan. De volgelingen van de transpersoonlijke psychologie vinden antwoorden die verder gaan dan de individuele herinneringen na de geboortegebeurtenis. Experimenten wijzen erop dat er op een diep niveau ongetwijfeld een verband bestaat tussen mensen, een verband dat niet verklaard kan worden als het beperkt blijft tot de kennis van de individuele nabestaandenbiografie.

Dit bewustzijnsniveau is niet alleen een diepe bron van herinneringen en levenspaden, het is een motor die onze ambities kracht geeft en onze doelen waarmaakt. De rol van de omgeving op dit niveau is enorm. De wetenschapper weet dat het kikkerei dat op de algen valt, zich zal ontwikkelen tot kikker, maar degene die op de bodem valt, zal leven geven aan de algen. De omgeving bepaalt de disfuncties in het bewuste niveau. Wonderbaarlijke genezingen van dodelijke ziekten tonen de onbegrensde mogelijkheden van ons bewuste niveau, wanneer we ons concentreren en ons richten op de Universele balans.

De beinvloeding van gedachte en lichaamsniveau 

Ons “gedachtenniveau of lichaam” wordt versterkt door de afwezigheid van sterke emoties en stress. Ontspanning, meditatie, slaap, tijd doorbrengen met vrienden en geliefden, mooie plekken bezoeken en gezonde voeding ondersteunen dit niveau.

Ons “subtiel lichaams- of plasma-niveau” is verbonden met onze ademhaling, energie en biofields. Actieve levensstijl – outdoor activiteiten, (energie-uitwisseling met de aarde en alle levenden), bewegen is directe interactie met de energie, die ons oplaadt. Consistentie en het systematisch verhogen van de intensiteit van de oefeningen zorgen voor een sterk subtiel lichaam. Het moet een levensstijl worden, want het verdrijft snel als het niet geladen is.

Ons “fysieke lichaam of niveau” wordt in stand gehouden door alles wat de rest van de niveaus sterk maakt. Voedsel heeft een cruciaal onderdeel – de kwaliteit van het eten – dat de fysiologische mechanismen van de spijsvertering en de absorptie volgt.

Dit is een simplistische kijk op het gesofisticeerde mechanisme, dat het fysieke lichaam is. Het bestaat voor 99 % uit de volgende biogene elementen: zuurstof, koolstof, waterstof, calcium, stikstof, kalium, fosfor, magnesium, zwavel, chloor, natrium. De geringste verandering (vooral zuurstof) in hun onderlinge verwevenheid leidt tot onevenwichtigheden in het lichaam en vatbaarheid voor ziekte.

Wat is de ideale balans die u langdurig gezondhouden?

Het is duidelijk dat om absolute gezondheid te hebben, alle niveaus van het menselijk lichaam goed moeten blijven functioneren. Een van de redenen waarom middeltjes niet werken is omdat ze alleen gericht zijn op het fysieke lichaam en residu’s achterlaten in de organen, waardoor het natuurlijke evenwicht van het lichaam nog verder wordt verstoord, waardoor de ziekten zich ontwikkelen tot een chronische ziekte. Daarom is Verantwoordelijk afvallen een belangrijke die u verder helpt bij het proces. Daarnaast is een positieve levenshouding is niet alleen iets wat we kunnen accepteren of niet – het is nodig voor een lang gezond leven. Eerlijke, zuivere gedachten, gecombineerd met een nobel doel en aspiraties, dicht bij onze natuurlijke omgeving – de natuur en alle levende wezens, zal ons het kostbaarste geschenk geven – een gezond, bevredigend leven.

 

https://www.snelafvallentopper.nl/

Kom van uw klachten af met professionele fysiotherapie in Capelle aan den IJssel

Wanneer u klachten heeft bij bepaalde bewegingen of als u altijd last heeft bij het bewegen, dan is dit erg vervelend. Het is logisch dat u hier zo snel mogelijk vanaf wilt zijn. Door naar een professionele fysiotherapeut te gaan, bent u binnen de kortste keren van uw klachten af en kunt u weer vrij bewegen. Voor goede fysiotherapie in de omgeving van Capelle aan den IJssel kunt u terecht bij Fysio-2-Go. De fysiotherapeuten die hier werken, kunnen u helpen om uw normale leven weer op te pakken. Zij geven u deskundig advies, behandelen uw klachten en begeleiden u om zo snel mogelijk weer pijnvrij te leven.

Een goede begeleiding om weer pijnvrij te kunnen leven

Wanneer u begint met fysiotherapie in Capelle aan den IJssel dan wilt u natuurlijk goed begeleid worden om snel pijnvrij te zijn. Door goed aan te geven waar u de pijn voelt of waar u last van heeft, kunnen deze therapeuten u goed helpen. Bij Fysio-2-Go gaat er een professionele fysiotherapeut met u aan de slag. Een belangrijk aspect van de behandelingen is oefentherapie. U kunt met deze therapie thuis oefeningen doen om het proces soepeler te laten verlopen. Deze oefeningen worden afgestemd op uw persoonlijke situatie, klachten en uw mogelijkheden.

Een afspraak maken zonder een doorverwijzing van een specialist

Bij veel fysiotherapeuten kunt u alleen terecht met een verwijzing van uw dokter. Bij Fysio-2-Go in Capelle aan den IJssel kunt u uzelf meteen inschrijven voor professionele fysiotherapie. Hier heeft u geen verwijzing van een specialist voor nodig. U kunt zelf eenvoudig een afspraak maken met een van de fysiotherapeuten bij deze specialist door contact op te nemen. Wanneer u twijfelt of uw klachten ook behandeld kunnen worden, kunt u ook altijd contact opnemen met een van de medewerkers van Fysio-2-Go. Zij kunnen u voorzien van de juiste informatie en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

https://www.fysio-2-go.nl/

Een aangepaste autostoel biedt optimale ondersteuning en meer zitcomfort

Gaat uw mobiliteit achteruit, maar wilt u graag blijven autorijden? Dan kan het zo zijn dat uw huidige autostoel niet langer voldoende ondersteuning biedt. Gelukkig heeft Anders Autotechniek hier een oplossing voor. De experts van dit bedrijf kunnen een aangepaste autostoel voor u maken, waardoor u weer ongehinderd auto kunt rijden. Denk daarbij aan kleine aanpassingen zoals een stoel met een extra steun of met meer zitcomfort. Deze zijn vaak al genoeg om uw mobiliteit te vergroten. Maar ook wanneer u een grotere ingreep nodig heeft, bent u bij deze specialist aan het juiste adres. Ze kunnen namelijk ook een compleet aangepaste autostoel voor u ontwerpen die u optimaal ondersteunt tijdens het autorijden. Het is ook mogelijk om andere delen van de auto ook om te laten bouwen, zodat u zelfs wanneer u in een rolstoel zit nog auto kunt rijden en uw vrijheid behoudt.

Deze experts kunnen verschillende aanpassingen aan uw auto uitvoeren

Naast een aangepaste autostoel kunt u ook het bedieningspaneel laten aanpassen en eventuele liften laten monteren. Zelfs een verlaagde instapdrempel behoort tot de mogelijkheden. Heeft u het vaak koud of verkrampen uw spieren snel, dan kunt u een verwarming laten inbouwen. Stoelverwarming zorgt voor een heerlijk verwarmde zitting, waardoor u met warmte uw spierpijn of -kramp wat kunt verlichten. Bovendien zorgt dit ervoor dat u het in de winter niet koud heeft.

Laat uw auto naar wens en behoefte aanpassen

Of u nu een op maat gemaakte autostoel wilt laten plaatsen of de originele stoelen wilt laten aanpassen, de experts van Anders Autotechniek doen het graag voor u. Geef uw wensen aan hen door, dan zorgen zij ervoor dat u weer ongehinderd auto kunt rijden. Zo behoudt u uw mobiliteit en vrijheid. Vaak maken kleine aanpassingen al het verschil, maar ook grote ingrepen worden door dit bedrijf zorgvuldig uitgevoerd. Ze maken de aanpassingen die nodig zijn, zodat u weer veilig en comfortabel op weg kunt.

Ga voor goede fysiotherapie langs bij deze praktijk in Roosendaal

Heeft u last van bepaalde spieren en gewrichten? Of heeft u een blessure opgelopen die niet weggaat door rust te nemen? Wellicht is het dan verstandig om een behandeling aan te vragen bij een fysiotherapeut. Voer veranderingen door samen met uw therapeut zodat u terug vrijer kunt bewegen, meer energie heeft en zoveel mogelijk pijnvrij door het leven gaat. Bij ouderen wordt fysiotherapie ook vaak preventief ingezet, bijvoorbeeld om rugklachten te voorkomen en om vitaal te blijven. Ook dit is een belangrijk aspect bij fysiotherapie en de behandelingen die gegeven worden.

Een diversiteit aan behandelingen en specialisaties onder één dak

Als u op zoek bent naar een praktijk in Roosendaal waar u goede fysiotherapie of andere behandelingen kunt krijgen, dan is Fysiotherapie de Molenbeek geschikt voor u. De therapeuten hebben verschillende specialisaties, waaronder reguliere fysiotherapie, manuele therapie en oedeemtherapie. Hier volgt u dus fysiotherapie dichtbij uw woning in de buurt van Roosendaal die een diversiteit aan klachten behandelt. Ideaal wanneer u overlappende klachten heeft, die misschien niet snel met elkaar in verband worden gebracht. Bij Fysiotherapie de Molenbeek uit Roosendaal bent u bovendien gegarandeerd van een goede behandeling die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en -eisen. Het personeel wordt voortdurend bijgeschoold om de nieuwste technieken aan te leren en nieuwe inzichten op te doen.

Plan een intakegesprek in zónder wachtlijst

Bij Fysiotherapie de Molenbeek in Roosendaal kunt u zowel advies krijgen en ook een behandeling volgen om uw klachten te verminderen. U kunt met deze praktijk bellen om een eerste intake in te plannen om de klachten en diens oorzaak te bespreken. Daarna wordt in overleg met u een behandelplan opgesteld met dezelfde fysiotherapeut. Dit betekent dat u altijd hetzelfde aanspreekpunt heeft, wat de meeste patiënten als erg prettig ervaren. Bovendien wordt er geen wachtlijst gehanteerd, zodat u altijd snel de hulp krijgt waar u nood aan heeft.

Een opticien nabij Eindhoven die uw wensen centraal stelt

Zoekt u een goede opticien in de buurt van Eindhoven? Een waar u terechtkunt voor brillen, zonnebrillen en lenzen? Dan gaat u het best naar Foudraine Optiek in Best. Bij deze opticien staat u als klant centraal en wordt er echt de tijd genomen om uw wensen te bespreken. Heeft u het liefst lenzen? Dan kijken ze of dat in uw situatie mogelijk is. Gaat uw voorkeur uit naar een onopvallende bril of juist eentje waarmee u een statement maakt? Dan gaan ze met u op zoek naar de bril die het best bij uw stijl en gezichtsvorm past. In alle gevallen loopt u de deur uit met een optimale zichtoplossing die perfect op uw wensen aansluit.

Ga langs voor een nauwkeurige oogmeting of extra testen

Foudraine Optiek biedt meer dan een uitstekende klantenservice. Ze maken namelijk ook uiterst nauwkeurige oogmetingen. Daarbij heeft u de keuze uit een standaard meting of een meting met extra testen. In sommige gevallen worden de extra metingen geadviseerd omdat u bijvoorbeeld ondanks de correctie alsnog niet scherp ziet of een ander probleem ervaart dat nader onderzoek vereist. Natuurlijk kunt u ook extra metingen uit laten voeren wanneer u een probleem vermoedt of de gezondheid van uw ogen wilt laten controleren. Deze extra metingen bestaan bijvoorbeeld uit een oogdrukmeting of een netvliesfoto. Bij deze opticien in de buurt van Eindhoven doen ze er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat uw ogen optimaal functioneren.

Vind de bril die perfect bij u past

Bij Foudraine Optiek hoeft u uw huis niet eens uit om te kijken of een bepaalde bril bij u past. Deze opticien nabij Eindhoven doet er namelijk alles aan om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo beschikken ze over een online tool waarmee u kunt kijken of een bril bij u past aan de hand van een foto. Zo weet u van tevoren al of een bepaald montuur goed bij u past. Natuurlijk kunt u hiervoor ook gewoon langsgaan in de winkel. Daar adviseren de experts u graag over het montuur dat het best bij uw gezichtsvorm past. Bovendien kijken ze dan meteen welke brillen het best op uw wensen aansluiten. Niet elk type glas past namelijk in elk soort montuur. Om een goed werkende multifocale bril te hebben, zijn bijvoorbeeld wat grotere glazen ideaal.

https://foudraineoptiek.nl/

Fysiotherapie in Loosduinen bij angst om te vallen

Heeft u angst om te vallen en bent u op zoek naar een effectieve fysiotherapie in Loosduinen om dit probleem te kunnen verhelpen? De specialisten van Fysio Centrum Den Haag kunnen u hierbij van dienst zijn. Valangst is een probleem dat bij veel ouderen speelt, maar waarover ook regelmatig schaamte bestaat. Schaamte die nergens voor nodig is. De eerste stap die men in het geval van valangst vaak neemt, is het aanpassen van de leefomgeving. Wellicht heeft u uw bad al verruild voor een inloopdouche en heeft u de drempels in uw woning al verwijderd. Is dit niet voldoende gebleken? Dan kan fysiotherapie in Loosduinen u effectief op weg helpen.

De definitie en de consequenties van valangst

Valangst is de benaming voor de situatie waarin een persoon blijvend bang is om te vallen en angst heeft voor de gevolgen die een eventuele val heeft voor de gezondheid en de toekomst. De angst is dermate sterk dat veel mensen met deze klachten dagelijkse activiteiten gaan vermijden. Iets wat u wellicht ook bij uzelf of iemand uit uw omgeving herkent. Valangst komt het vaakst voor onder de oudere bevolking. De meeste cliënten die zich met dit probleem voor fysiotherapie in Loosduinen aanmelden, zijn zeventig jaar of ouder. Het paradoxale aan deze angst is dat hij de kans op daadwerkelijk vallen juist groter maakt. Dit komt door de invloed van onzekerheid op de bewegingen van de persoon.

Stukje bij beetje actiever worden

In veel gevallen worden er ook hulpmiddelen zoals wandelstokken gebruikt, terwijl deze helemaal niet nodig zijn. Ook deze belemmeren uw natuurlijke manier van bewegen en maken de kans op vallen hierdoor juist groter. Ook bent u vanwege uw angst een stuk minder in beweging, waardoor uw lichaam daadwerkelijk zwakker wordt. Fysiotherapie in Loosduinen die zich op deze problematiek concentreert, heeft als doel u weer op een normale manier en met de juiste dosis zelfvertrouwen te laten lopen. Dankzij de oefeningen die u tijdens het traject fysiotherapie in Loosduinen uitoefent en de ondersteuning van de specialist op dit gebied, raakt u stukje bij beetje weer actiever.

https://www.fysiocentrumdenhaag.nl/

Voor goede fysiotherapie in Den Haag gaat u naar dé specialist

Loopt u al weken, maanden of zelf al een paar jaar met rugklachten en komt u er maar niet vanaf? Of heeft u sinds een aantal dagen heel veel pijn in uw rug? Wanneer u rugklachten heeft, is het verstandig om een afspraak te maken voor fysiotherapie in Den Haag. Bij De Rugschool zijn ze gespecialiseerd op het gebied van rugklachten. Omdat de rug een complex onderdeel van uw lichaam is, is het verstandig om een fysiotherapeut in te schakelen met de juiste kennis en specialisme. Met meer dan 15 jaar ervaring staan de medewerkers van deze fysiotherapeut voor u klaar om uw van uw rugklachten af te helpen. Ook wanneer u last heeft van andere gewrichten, kunt u hier terecht.

Persoonlijke benadering en individuele behandeling

Rugklachten zijn nooit fijn, helemaal niet wanneer u er al een lange tijd mee loopt. Door goede fysiotherapie in Den Haag in te schakelen, kan het snel verholpen zijn. Bij De Rugschool wordt er door middel van een intake besproken waar u last van heeft en wat de problemen zijn. De fysiotherapeut onderzoekt dan meteen waar de pijn vandaag komt en wat de vervolgstappen zijn. Het fijne is dat u voor een intake voor fysiotherapie bij deze specialist in Den Haag geen doorverwijzing van uw dokter nodig heeft. Na de intake maakt de fysiotherapeut een behandelplan om zo snel mogelijk van de klachten af te komen.

Diverse behandelingen om van uw rugklachten af te komen

Dankzij de jarenlange ervaring die deze specialist heeft opgebouwd, is er ook de nodige kennis vergaard. Deze combinatie zorgt ervoor dat u op een effectieve, snelle en ook correcte manier van uw rugklachten wordt verlost. De Rugschool heeft hier diverse behandelingen voor. Tijdens de intake zal duidelijk worden welke behandeling het beste past bij uw klachten. U kunt bij deze specialist onder andere terecht voor de volgende behandelingen:

  • Sportfysiotherapie
  • Bekkenfysiotherapie
  • Schroth Therapie
  • Manueel therapie
  • Claudicatio therapie

Artrose behandeling bij Carpus Veldhoven

Artrose is een serieuze aandoening dat uw leven erg kan beïnvloeden als u geen goede artrose behandeling vindt. Veel mensen met artrose hebben al talloze behandelingen geprobeerd, met wisselend succes. Denkt u bijvoorbeeld aan geneesmiddelen, operaties of oefentherapie. Voor de een werkt het prima en voor de ander lijkt niks te werken. Artrose is pijnlijk, en daarom is het van groot belang dat er iets gedaan wordt aan uw klachten. Heeft al het bovenstaande u niet geholpen en bent u op zoek naar een behandeling die wel werkt? Dan doet u er goed aan om bij Carpus te vragen naar de nieuwe Laser en PEMF behandeling. Deze behandeling is nieuw in het land en is beperkt beschikbaar. Bij Carpus wordt deze nieuwe artrose behandeling beoefend en bent u welkom om een afspraak te maken om over uw opties en behandelmethode te praten.

Waarom is Laser en PEMF anders dan andere behandelingen?

Door middel van elektromagnetische velden die op gecontroleerde en pulserende manier op uw lichaam worden toegepast, wordt met de artrose behandeling ‘Laser en PEMF’ uw defecte cellen als het ware nieuw leven ingeblazen. De bloedtoevoer wordt beter en de uitwisseling tussen cellen zal ook opknappen. Uw artrose zal verminderen omdat het kraakbeen zich langzamerhand zal versterken waardoor andere symptomen zoals botvergroeiing zullen verminderen. Uw pijnklachten zullen afnemen en misschien zelfs verdwijnen. Deze nieuwe Laser en PEMF behandeling werkt dus effectief op de plaats waar het probleem ontstaat, namelijk in het gewricht bij het kraakbeen. De pijnklachten nemen af en u kunt weer opgelucht uw dagelijkse leven oppakken zonder pijn te voelen.

Traumabehandelingen

De nieuwe artrose behandeling van Carpus behoort tot een grotere categorie van traumabehandelingen dat de praktijk aanbiedt. Reuma en artrose zijn namelijk niet de enige aandoeningen die uw leven overhoop kunnen gooien. Serieuze sportblessures zoals een tenniselleboog zijn ook goed te behandelen bij Carpus. Of wat dacht u van een hernia? Helaas krijgen veel mensen dit gedurende hun leven en misschien kan u ook beamen dat het geen pretje is. Voor knie- of heupproblemen bent u ook welkom om uw opties te bespreken en de juiste behandeling voor uw klachten te vinden. Kortom, Carpus is een ervaren massage- en fysiotherapiepraktijk dat veel specialistische (trauma) behandelingen in het behandelpakket heeft. Als u lichamelijke klachten heeft, ook in het kader van voorkomen, doet u er goed aan contact op te nemen met dit bedrijf.

https://www.carpus.nl/

De allerlaatste mode in brillen bij de opticien van Eindhoven

Bent u een brillendrager en wilt u gebruikmaken van de allerlaatste mode in brillen, dan bent u bij de opticien in Eindhoven op de juiste plek. Brillen zijn niet alleen een noodzaak, maar kunnen ook een stijlproduct zijn. Maak daarom kennis met de veelzijdige mogelijkheden van een bril in uitstraling, montuur, comfort en gemak. Of u nu kiest voor een sportbril, leesbril, computerbril of zonnebril; u komt het tegen in de brillenwinkel te Eindhoven; Optiek Verhoeven. Laat u adviseren over alles wat een moderne bril voor u kan betekenen.

Uw eigen stijl bij de opticien in Eindhoven

De stijl van een bril, in welke vorm dan ook, is steeds belangrijker. Bij de brillenwinkel in Eindhoven krijgt u advies én service op maat bij de keuze voor uw nieuwe bril. Maatwerk is belangrijk en daarom wordt de keuze voor een bril in principe altijd voorafgegaan aan een vrijblijvende oogmeting. Zo weet u ook zeker dat u niet alleen kiest voor een geschikte stijl, maar ook voor een functionele bril die voldoet aan alle eisen. De scherpte van ons zicht kan door de jaren heen verminderen of al van jongs af aan iets minder zijn. Daarom is het belangrijk om ook in de jaren nadat u een bril voor het eerst heeft aangeschaft oogmetingen te blijven doen. Dit geeft een blijvende verzekering dat u een bril draagt die in alle aspecten bij u past.

Maatwerk en grote merken bij de brillenwinkel in Eindhoven

Brillen op maat gemaakt en gekozen uit een ruime collectie van de beste merken. Bij de brillenwinkel van Eindhoven krijgt u zelf de keuze om een bril te zoeken die past bij uw wensen. Wilt u een iets groter montuur of juist een multifocale bril zodat u zowel vooraf als dichtbij de juiste scherpte ervaart? De brillen worden bij de opticien in Eindhoven in maatwerk aangeboden. Laat u adviseren en ondersteunen bij de keuze voor uw nieuwe bril.

Fysio Lelystad: de specialist voor fysio- en manuele therapie

Met Fysio Lelystad zullen uw klachten als sneeuw voor de zon verdwijnen. Lichamelijke klachten kunnen een grote invloed hebben op uw leven wanneer u hierdoor niet meer goed kunt functioneren. Ook wanneer de normale activiteiten zoals lopen, liggen en zitten moeilijk gaan, kunt u het beste snel ingrijpen. Met Fysio Lelystad helpen we u graag verder bij het oplossen van uw problemen en zullen we met ons gespecialiseerde team er alles aan doen om de klachten te verhelpen. Maak vandaag dus nog een afspraak met onze specialisten.

Met Fysio Lelystad kunt u voor al uw klachten bij ons terecht

Doordat ons team van fysio- en manueeltherapeuten de nodige ervaring en specialisaties heeft, kunnen we u met veel lichamelijk klachten helpen. Zo kunnen we u helpen wanneer u last heeft van uw hoofd, hals en kaak. Of wanneer handtherapie, manuele therapie en fysiotherapie nodig is. Maar ook andere specialisten zoals Claudicatio Intermittens, Echografie, Orofaciale fysiotherapie, Dry Needling, Medical Taping en Shockwave therapie. Ook kunnen we u helpen wanneer u last heeft van onbegrepen tandklachten, oorsuizen en kaakklachten.

Wij hebben een contract met alle zorgverzekeraars waardoor u dus niet hoeft te vrezen dat Fysio Lelystad veel geld gaat kosten. Vaak zit fysiotherapie er wel bij inbegrepen en is het in de meeste gevallen dus ook gratis. Vraag voor meer info uw zorgverzekeraar hierna. Wij helpen u daartegen graag verder met een passend en persoonlijk advies voor uw klachten. Dit kunnen wij eenvoudig via de telefoon doen, maar is het ook mogelijk om bij u aan huis te komen om uw of dat u bij ons in de praktijk komt.

De openingstijden van de Fysio Lelystad zijn erg ruim waardoor u dit goed kunt combineren met uw drukke leven. We helpen u graag verder om weer een normaal leven te krijgen zonder vervelende klachten en pijn.