De allerlaatste mode in brillen bij de opticien van Eindhoven

Bent u een brillendrager en wilt u gebruikmaken van de allerlaatste mode in brillen, dan bent u bij de opticien in Eindhoven op de juiste plek. Brillen zijn niet alleen een noodzaak, maar kunnen ook een stijlproduct zijn. Maak daarom kennis met de veelzijdige mogelijkheden van een bril in uitstraling, montuur, comfort en gemak. Of u nu kiest voor een sportbril, leesbril, computerbril of zonnebril; u komt het tegen in de brillenwinkel te Eindhoven; Optiek Verhoeven. Laat u adviseren over alles wat een moderne bril voor u kan betekenen.

Uw eigen stijl bij de opticien in Eindhoven

De stijl van een bril, in welke vorm dan ook, is steeds belangrijker. Bij de brillenwinkel in Eindhoven krijgt u advies én service op maat bij de keuze voor uw nieuwe bril. Maatwerk is belangrijk en daarom wordt de keuze voor een bril in principe altijd voorafgegaan aan een vrijblijvende oogmeting. Zo weet u ook zeker dat u niet alleen kiest voor een geschikte stijl, maar ook voor een functionele bril die voldoet aan alle eisen. De scherpte van ons zicht kan door de jaren heen verminderen of al van jongs af aan iets minder zijn. Daarom is het belangrijk om ook in de jaren nadat u een bril voor het eerst heeft aangeschaft oogmetingen te blijven doen. Dit geeft een blijvende verzekering dat u een bril draagt die in alle aspecten bij u past.

Maatwerk en grote merken bij de brillenwinkel in Eindhoven

Brillen op maat gemaakt en gekozen uit een ruime collectie van de beste merken. Bij de brillenwinkel van Eindhoven krijgt u zelf de keuze om een bril te zoeken die past bij uw wensen. Wilt u een iets groter montuur of juist een multifocale bril zodat u zowel vooraf als dichtbij de juiste scherpte ervaart? De brillen worden bij de opticien in Eindhoven in maatwerk aangeboden. Laat u adviseren en ondersteunen bij de keuze voor uw nieuwe bril.

Fysio Lelystad: de specialist voor fysio- en manuele therapie

Met Fysio Lelystad zullen uw klachten als sneeuw voor de zon verdwijnen. Lichamelijke klachten kunnen een grote invloed hebben op uw leven wanneer u hierdoor niet meer goed kunt functioneren. Ook wanneer de normale activiteiten zoals lopen, liggen en zitten moeilijk gaan, kunt u het beste snel ingrijpen. Met Fysio Lelystad helpen we u graag verder bij het oplossen van uw problemen en zullen we met ons gespecialiseerde team er alles aan doen om de klachten te verhelpen. Maak vandaag dus nog een afspraak met onze specialisten.

Met Fysio Lelystad kunt u voor al uw klachten bij ons terecht

Doordat ons team van fysio- en manueeltherapeuten de nodige ervaring en specialisaties heeft, kunnen we u met veel lichamelijk klachten helpen. Zo kunnen we u helpen wanneer u last heeft van uw hoofd, hals en kaak. Of wanneer handtherapie, manuele therapie en fysiotherapie nodig is. Maar ook andere specialisten zoals Claudicatio Intermittens, Echografie, Orofaciale fysiotherapie, Dry Needling, Medical Taping en Shockwave therapie. Ook kunnen we u helpen wanneer u last heeft van onbegrepen tandklachten, oorsuizen en kaakklachten.

Wij hebben een contract met alle zorgverzekeraars waardoor u dus niet hoeft te vrezen dat Fysio Lelystad veel geld gaat kosten. Vaak zit fysiotherapie er wel bij inbegrepen en is het in de meeste gevallen dus ook gratis. Vraag voor meer info uw zorgverzekeraar hierna. Wij helpen u daartegen graag verder met een passend en persoonlijk advies voor uw klachten. Dit kunnen wij eenvoudig via de telefoon doen, maar is het ook mogelijk om bij u aan huis te komen om uw of dat u bij ons in de praktijk komt.

De openingstijden van de Fysio Lelystad zijn erg ruim waardoor u dit goed kunt combineren met uw drukke leven. We helpen u graag verder om weer een normaal leven te krijgen zonder vervelende klachten en pijn.

Koop de beste dames labjas online

Er zijn heel wat sectoren en omgevingen waarin het dragen van een labjas verplicht is. Vaak beschikt een bedrijf enkel over een uniforme maat. Best lastig als vrouw. Daarom is het een goed idee om zelf een labjas in jouw maat online te kopen bij WomenWorks. Deze jassen zijn gemaakt uit een combinatie van katoen en polyester. Dit is steviger en veiliger. Wanneer je je labjas online bestelt, betaal je deze vervolgens veilig via iDEAL. Indien het artikel voorradig is, bedraagt de levertijd slechts één dag. Bekijk snel het ruime aanbod en koop je labjas eenvoudig en snel bij WomenWorks.

De beste werkkleding voor mannen en vrouwen, zoals een labjas, bestel je online

Ben je op zoek naar werkkleding van een hoogwaardige kwaliteit, die perfect past? Dan bekijk je het ruime aanbod werkkleding voor mannen en vrouwen bij WomenWorks. Zo ga je niet alleen veilig naar je werk, maar ook modieus. Wat dacht je bijvoorbeeld van een roze labjas? Zo maak je je werkkleding pas echt persoonlijk en tover je een glimlach op het gezicht van je collega’s. Deze originele werkkleding bestel je eenvoudig online bij WomenWorks. Ben jij klaar om veilig en modieus naar het werk te gaan? Plaats dan snel je bestelling.

Koop een labjas in een originele kleur

Is veiligheid bij jou op het werk ook de eerste prioriteit? Dan is het normaal dat iedereen aangepaste werkkleding draagt. Denk hierbij aan veiligheidsschoen, een hygiënisch kapje of een labjas. Heeft al die werkkleding bij jullie ook zo’n saaie uitstraling? Dat is verleden tijd als je je werkkleding bestelt bij WomenWorks. Hier vind je werkkleding aan de beste kwaliteit in leuke kleuren. Zo vind je bijvoorbeeld in het aanbod van deze online specialist een labjas in een pistachegroene of gele kleur. Zo wordt iedereen vrolijk van de werkkleding en wordt er vast nog harder gewerkt! Plaats snel je bestelling bij WomenWorks.

Voor podotherapie gaat u naar een specialist in Dordrecht

Op zoek naar een goede en professionele podotherapeut? Dan doet u er goed aan om naar Podotherapie van der Nat in Dordrecht te gaan. Een verkeerde stand of functie van de voeten kan de oorzaak zijn van veel enkel-, knie-, heup-, en lage rugklachten. Indien dit de oorzaak is van uw klachten, kan de podotherapeut zolen aanmeten om de stand en de functie van de voeten te ondersteunen of corrigeren. De zolen worden voor iedere patiënt op maat gemaakt en kunnen in de meeste confectie-schoenen gebruikt worden. De zolen worden aangemeten bij het onderzoek. Hier wordt ook een 3D scan gemaakt van uw voeten om de drukverdeling goed te beoordelen en de correctie juist te plaatsen.

Scherpe tarieven voor podotherapie in Dordrecht: kwaliteitsbehandeling verzekerd

Ervaart u veel klachten aan uw voeten of benen? Kies er dan voor om een afspraak te maken bij een podotherapeut. Nu is het begrijpelijk dat u zich afvraagt wat dat gaat kosten. Podotherapie van der Nat in Dordrecht hanteert scherpe tarieven voor podotherapie. U krijgt de beste zorg tegen de laagste prijs. Deze kwaliteit wordt gegarandeerd doordat de podotherapeut is ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en het Kwaliteitsregister Paramedici. Naast scherpe tarieven staat een persoonlijke aanpak centraal. Geen een klacht is namelijk hetzelfde. Wist u dat podotherapie ook vaak wordt vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen? Vraag dit wel na bij uw zorgverzekeraar om te voorkomen dat u voor verassingen komt te staan.   

Hoe gaat podotherapie bij de specialist in Dordrecht in zijn werk?

Heeft u onlangs een afspraak gepland bij Podotherapie van der Nat in Dordrecht? Dan wilt u waarschijnlijk wel weten wat u kunt verwachten bij een behandeling. Er vindt een onderzoek plaats, dit is het belangrijkste deel van uw bezoek aan de podotherapeut. In dit consult wordt u met veel aandacht en zorgvuldigheid onderzocht. Houdt er wel rekening mee dat het tijdens een deel van het onderzoek meestal noodzakelijk is dat u uw schoenen, sokken en lange broek uit heeft. Zo kan op de juiste manier de stand van uw bekken, heupen en knieën worden onderzocht. Een compleet onderzoek bestaat uit verschillende onderdelen. Dit neemt ongeveer 30 tot 45 minuten in beslag.  

Met werkschoenen en veiligheidsschoenen van de beste merken werkt u stijlvol én veilig

In de bouw, transport en metaalsector is het vaak verplicht om goede en sterke werkschoenen te dragen. Met werkschoenen, ook wel veiligheidsschoenen genoemd, van Schoenen van Staal ga je stijlvol en veilig aan het werk. Hier vind je namelijk de combinatie van veilig en trendy. In het assortiment vind je topmerken zoals Quick, Python, Maxguard en Apache. Alle veiligheidsschoenen in het assortiment voldoen aan de EN 345 normering welke is vastgelegd in de EC-wetgeving 89/686. Dit wil zeggen dat de schoenen voorzien zijn van een gesloten hiel en een stalen of kunststof neus met een indeukresistentie van 2-joule. Daarnaast hebben de werkschoenen een schokabsorberende hak. Welke werkschoenen en veiligheidsschoenen bij Schoenen van Staal zijn het meest geschikt voor jouw werksituatie?  

Ruim assortiment werkschoenen en veiligheidsschoenen voor zowel dames als heren

Een ruim assortiment aan werkschoenen en veiligheidsschoenen voor dames en heren zijn beschikbaar bij Schoenen van Staal. Wist je, dat je naast een ruim assortiment trendy en sportieve veiligheidsschoenen ook voor je werkkleding terecht kunt bij de specialist? In het assortiment vind je onder andere werkbroeken, T-shirts, sweaters, poloshirts, jassen, overalls en reflectiekleding van de beste merken zoals Apache, Quick, Python en Maxguard. Wanneer je jouw werkschoenen en werkkleding bij Schoenen van Staal bestelt, profiteer je van vele voordelen. Zo is achteraf betalen mogelijk. Heb je 30 dagen retourrecht. Betaal je veilig online en wordt jouw bestelling gratis thuisbezorgd. Kortom, een 100% tevredenheidsgarantie.  

Verplicht werkschoenen dragen? Kies voor sportieve veiligheidsschoenen

Ben jij op de werkvloer verplicht om veiligheidsschoenen, in de vorm van sportieve werkschoenen, te dragen? Dit is namelijk bij veel beroepen verplicht of aan te raden. Dan is Schoenen van Staal de specialist die u zoekt. In het assortiment vind je de perfecte werkschoenen voor zowel dames als heren. Wil jij extra lang genieten van je werkschoenen en veiligheidsschoenen? Hier speciaal voor jou wat onderhouds- en gebruikerstips. Maak de sleutel altijd volledig los. Hierdoor houd je de schoen zo goed mogelijk in vorm. Is het nodig een schoenlepel te gebruiken? Doe dat dan ook. Loop de schoenen goed in voordat je ermee gaat werken en spray ze in met een speciale beschermingsspray. En ook niet geheel onbelangrijk: wanneer de schoen nat is geworden, deze niet onder de verwarming zetten. Met deze tips zorg je ervoor dat jouw werkschoenen en veiligheidsschoenen zo lang mogelijk mooi blijven.

Laat uw ogen onderzoeken door een deskundige om uw cilinderafwijking te bepalen

Staat u op het punt om uw ogen te laten laseren, zodat u geen bril of lenzen meer hoeft te dragen? Dan is het belangrijk dat er een grondig en deskundig vooronderzoek wordt uitgevoerd. Als u last heeft van een cilinderafwijking is het afhankelijk van de ernst van de afwijking of u uw ogen daadwerkelijk kunt laten behandelen. Bij Refractiecentrum Haaglanden kunt u daarom geheel gratis een Quickscan laten uitvoeren. Tijdens deze Quickscan wordt gekeken naar de status van uw oog en geven wij u passend advies over de behandeling ervan. Een van de adviezen kan de LASIK methode zijn. Tijdens deze behandeling wordt er een hoornvliesflapje gemaakt waarna het door middel van een laser boller of vlakker wordt gemaakt.

Geen bril of lenzen meer met een ooglaserbehandeling met de LASIK methode 

Kies voor een LASIK behandeling uitgevoerd door deskundige oogartsen en ervaar dan het gemak van direct scherp zien als u wakker wordt. Hoe? Door een ooglaserbehandeling met de LASIK methode. Deze methode corrigeert bijziendheid, verziendheid en een cilinderafwijking door middel van een simpele laserbehandeling. Laat de LASIK behandeling uitvoeren door een specialist als Refractiecentrum Haaglanden in Den Haag. Zij werken enkel met de meest geavanceerde machines en gespecialiseerde oogartsen. Hierdoor bent u verzekerd van de beste oogheelkundige zorg, waardoor u onbezorgd een ooglaserbehandeling uit laat voren.

Een cilinderafwijking corrigeren met de LASIK methode

Er zijn heel wat verschillende bijverschijnselen bij een cilinderafwijking. Dit komt doordat het licht niet goed op het netvlies terecht komt door een verkeerde vorm van het hoornvlies. Het licht komt zo op meerdere plekken op het netvlies terecht, waardoor u wazig ziet en uw ogen sneller vermoeid raken. Gelukkig biedt de LASIK methode uitgevoerd door Refractiecentrum Haaglanden uitkomst. Deze ooglaserbehandeling zorgt ervoor dat uw hoornvlies boller of vlakker wordt gemaakt, waardoor het lichtinval weer gelijkmatig wordt verdeeld. Deze methode wordt vaak toegepast, waardoor complicaties tot een minimum worden beperkt. Het kan voorkomen dat u in de dagen na de operatie last heeft van droge ogen.

Kies voor pijnrevalidatie en sta weer volop in het leven

U ervaart al weken lichamelijke pijnklachten die niet te verklaren zijn. Hiervoor bent u al bij meerdere specialisten langs geweest. Helaas heeft niets geholpen en ervaart u op de dag van vandaag nog dezelfde onverklaarbare klachten. Maar hoe komt u er nu van af? Of hoe kunt u ermee omgaan zodat u uw leven weer kunt oppakken? Daarvoor gaat u naar Revalis. Hier doen gespecialiseerde behandelaars onder toezicht van een revalidatiearts er alles aan om de lichamelijke pijnklachten naar de achtergrond te brengen. Na de pijnrevalidatie staat u weer volop in het leven en kunt u weer volledig participeren in de maatschappij.

Hoe gaat pijnrevalidatie in zijn werk?

Voordat u kiest voor pijnrevalidatie van Revalis, wilt u hier natuurlijk meer over weten. Zo maken de specialisten gebruik van het biopsychosociaal model om te achterhalen waar de chronische pijnklachten vandaan komen. Binnen dit model staan drie factoren centraal: biologische, psychische en sociale factoren. Omdat chronische pijn dus uit meerdere factoren bestaat, is een multidisciplinaire behandeling van groot belang. Het behandelteam van Revalis bestaat dan ook uit onder andere een fysiotherapeut, ergotherapeut, psycholoog en revalidatiearts. Door goed samen te werken, is de kans groot dat de pijnrevalidatie ook bij uw pijnklachten werkt. Interesse in pijnrevalidatie van Revalis? Vraag dan om een verwijzing van uw huisarts of specialist en meld u vandaag nog aan.

Pijnrevalidatie bestaat uit drie fasen

Bij pijnrevalidatie bij Revalis wordt gestart met de screeningfase. In deze fase vult u een vragenlijst in en analyseert de revalidatiearts vervolgens uw antwoorden. Aan de hand van de uitkomst volgen aanvullende vragenlijsten zodat tijdens het eerste consult direct bij de kern begint. Wanneer u in aanmerking komt voor het pijnrevalidatieprogramma, worden er aanvullende fysieke en mentale onderzoeken gedaan. Wanneer alle resultaten binnen zijn, bespreekt het gehele revalidatieteam wat een juiste behandeling voor uw pijnklachten is. Het begin van het traject zal als intensief ervaren worden, wat langzaam afbouwt. Na ongeveer tien weken moeten de pijnklachten aanzienlijk minder zijn. Uiteraard wordt u na het behandelingstraject begeleidt totdat u de nieuwe aangeleerde vaardigheden de dagelijkse situaties kunt toepassen.

Een bezoek aan de huisarts in Eindhoven, nu nog gemakkelijker met een elektronisch consult

Wist u dat het tegenwoordig zelfs mogelijk is om een consult bij uw huisarts in Eindhoven online te hebben? Bij Huisartsenpraktijk Keunen neemt u gemakkelijk contact op voor een elektronisch consult. Heeft u een vraag aan uw huisarts of praktijkbegeleider? En denkt u dat het niet nodig is om een afspraak te maken, maar wilt u wel graag even contact met de huisarts in Eindhoven? Dan stelt u deze vraag gemakkelijk via het elektronische formulier. U ontvangt dan binnen twee werkdagen een antwoord op uw vraag. Is het nodig, dan neemt de huisarts of praktijkbegeleider telefonisch contact met u op.

Meld u online aan als nieuwe cliënt bij de huisarts in Eindhoven

Op het moment dat u verhuisd is het van belang dat u in de nieuwe woonplaats zo snel mogelijk een huisarts vindt. Maar hoe vindt u een goede huisarts in bijvoorbeeld Eindhoven als u weinig tijd heeft om er een te zoeken? Dan is het goed om te weten dat u zich bij een gespecialiseerd praktijk als Huisartsenpraktijk Keunen gewoon online kunt aanmelden als nieuwe cliënt. U vult dan gemakkelijk een online formulier in met persoonlijke gegevens. Denk bijvoorbeeld aan praktische gegevens als uw naam, geboortedatum en adres, maar ook aan de naam van uw verzekeraar en de naam van uw huidige huisarts. Heeft u het formulier ingevuld? Dan neemt de huisarts in Eindhoven zo snel mogelijk contact met u op.

Huisarts in Eindhoven biedt altijd zorg op maat

Ieder mens is anders en iedereen verdient dan ook specialistische zorg die helemaal afgestemd is op uw wensen en eisen. Het is dan ook belangrijk dat uw huisarts, werkzaam in de omgeving van Eindhoven, daar uitstekend rekening mee houdt. Gelukkig ontvangt u bij de huisarts in Eindhoven van Huisartsenpraktijk Keunen in Woensel altijd zorg op maat. Dit houdt in dat u terechtkunt voor een breed pakket aan eerstelijns zorg, zoals consulten, kleine ingrepen en spoedgevallen. Moet u doorgestuurd worden? De specialist werkt nauw samen met specialisten uit het Maxima Medisch Centrum, het St. Anna Ziekenhuis en het Catharina Ziekenhuis. Zo weet u zeker dat u altijd de beste zorg ontvangt.

Direct scherp zien door een ooglaserbehandeling met de LASIK methode

Elke dag uw lenzen in en uit moeten doen, kunt u als vervelend ervaren. Maar vindt u het gebruik van een bril ook niet prettig?Ervaar dan het gemak van direct scherp zien als u wakker wordt. Hoe? Door een ooglaserbehandeling met de LASIK methode. Deze methode corrigeert bijziendheid, verziendheid en een cilinderafwijking door middel van een simpele laserbehandeling. Laat de LASIK behandeling uitvoeren door de gespecialiseerde en ervaren oogartsen bij Refractiecentrum Haaglanden in Den Haag. Zij werken enkel met de meest geavanceerde machines. Hierdoor bent u verzekerd van de beste oogheelkundige zorg, waardoor u onbezorgd een ooglaserbehandeling uit laat voren.

Een cilinderafwijking corrigeren met de LASIK methode

Door een cilinderafwijking kan het licht niet goed op het netvlies komen. Dat komt door een verkeerde vorm van het hoornvlies en het kan hoofdpijn veroorzaken. Het licht komt zo op meerdere plekken op het netvlies terecht, waardoor u wazig ziet en uw ogen sneller vermoeid raken. Gelukkig biedt de LASIK methode uitgevoerd door Refractiecentrum Haaglanden uitkomst. Deze ooglaserbehandeling zorgt ervoor dat uw hoornvlies boller of vlakker wordt gemaakt, waardoor het lichtinval weer gelijkmatig wordt verdeeld. Deze methode wordt vaak toegepast, waardoor complicaties tot een minimum worden beperkt. Het kan voorkomen dat u in de dagen na de operatie last heeft van droge ogen.

Een gratis Quickscan om de status van uw cilinderafwijking te bepalen

Heeft u de keuze gemaakt om uw ogen te laten laseren zodat u van uw bril of lenzen af bent? Goed onderzoek is van groot belang voor u deze behandeling laat uitvoeren. Als u last heeft van een cilinderafwijking is het afhankelijk van de ernst van de afwijking of u uw ogen daadwerkelijk kunt laten behandelen. Bij Refractiecentrum Haaglanden kunt u daarom geheel gratis een Quickscan laten uitvoeren. Tijdens deze Quickscan wordt gekeken naar de status van uw oog en geven wij u passend advies over de behandeling ervan. Een van de adviezen kan de LASIK methode zijn. Tijdens deze behandeling wordt er een hoornvliesflapje gemaakt waarna het door middel van een laser boller of vlakker wordt gemaakt.