Direct scherp zien door een ooglaserbehandeling met de LASIK methode

Elke dag uw lenzen in en uit moeten doen, kunt u als vervelend ervaren. Maar vindt u het gebruik van een bril ook niet prettig?Ervaar dan het gemak van direct scherp zien als u wakker wordt. Hoe? Door een ooglaserbehandeling met de LASIK methode. Deze methode corrigeert bijziendheid, verziendheid en een cilinderafwijking door middel van een simpele laserbehandeling. Laat de LASIK behandeling uitvoeren door de gespecialiseerde en ervaren oogartsen bij Refractiecentrum Haaglanden in Den Haag. Zij werken enkel met de meest geavanceerde machines. Hierdoor bent u verzekerd van de beste oogheelkundige zorg, waardoor u onbezorgd een ooglaserbehandeling uit laat voren.

Een cilinderafwijking corrigeren met de LASIK methode

Door een cilinderafwijking kan het licht niet goed op het netvlies komen. Dat komt door een verkeerde vorm van het hoornvlies en het kan hoofdpijn veroorzaken. Het licht komt zo op meerdere plekken op het netvlies terecht, waardoor u wazig ziet en uw ogen sneller vermoeid raken. Gelukkig biedt de LASIK methode uitgevoerd door Refractiecentrum Haaglanden uitkomst. Deze ooglaserbehandeling zorgt ervoor dat uw hoornvlies boller of vlakker wordt gemaakt, waardoor het lichtinval weer gelijkmatig wordt verdeeld. Deze methode wordt vaak toegepast, waardoor complicaties tot een minimum worden beperkt. Het kan voorkomen dat u in de dagen na de operatie last heeft van droge ogen.

Een gratis Quickscan om de status van uw cilinderafwijking te bepalen

Heeft u de keuze gemaakt om uw ogen te laten laseren zodat u van uw bril of lenzen af bent? Goed onderzoek is van groot belang voor u deze behandeling laat uitvoeren. Als u last heeft van een cilinderafwijking is het afhankelijk van de ernst van de afwijking of u uw ogen daadwerkelijk kunt laten behandelen. Bij Refractiecentrum Haaglanden kunt u daarom geheel gratis een Quickscan laten uitvoeren. Tijdens deze Quickscan wordt gekeken naar de status van uw oog en geven wij u passend advies over de behandeling ervan. Een van de adviezen kan de LASIK methode zijn. Tijdens deze behandeling wordt er een hoornvliesflapje gemaakt waarna het door middel van een laser boller of vlakker wordt gemaakt.