Bezorg iemand een verse verrassing met een fruitmand of fruitbox

Wil jij iemand verwennen met een gezonde verrassing in de vorm van een fruitmand of fruitbox vol vitamines? Fruitmanden in alle varianten bestel je tegenwoordig gemakkelijk online op een moment dat jij er tijd voor hebt. Met een paar eenvoudige handelingen kun jij op die manier iemand op afstand verwennen of verrassen met een gezond geschenk. Via de website van Topfruit.nl kun je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende exemplaren en jouw gekozen fruitmand of fruitbox laten bezorgen bij de ontvanger.

Een fruitmand kiezen

Of je nu iemand wilt bedanken, wilt feliciteren of beterschap toe wilt wensen, passende fruitmanden vind je bij Topfruit.nl. Via deze website kun je kiezen voor een klassieke mand vol vers fruit. De fruitmand kun je laten bezorgen in verschillende groottes. Ook zijn er varianten waarbij je een extra geschenk kunt toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan een flesje wijn, een set tijdschriften of lekkere nootjes. Binnen het assortiment vind je ook een fruitmand met knuffelbeer voor een jongen of een meisje. Deze fruitmand kun je laten bezorgen bij een geboorte, maar is ook geschikt om een kindje mee op te vrolijken. Via Topfruit.nl kom je verder ook fruitmanden tegen die naast met gebruikelijk fruit gevuld worden met exotische fruitsoorten. Of je kiest voor een fruitmand vol heerlijk biologisch fruit. Aan deze variant kun je als extra geschenk een flesje biologische wijn toevoegen. Of kies voor een stevige fruitbox vol vers lekkers!

Jouw fruitmand laten bezorgen

Bij Topfruit.nl doorloop je het bestelproces in een paar stappen. Na het kiezen van een fruitmand kun je een persoonlijke boodschap toevoegen. Vervolgens voer je de bezorggegevens in. Topfruit.nl kan jouw fruitmand in heel Nederland bezorgen. De laatste stap betreft de betaling. Deze betaling doe je eenvoudig direct online of je kiest ervoor achteraf te betalen. Betalen kun je doen via iDEAL of met je creditcard. Achteraf betalen kan via AfterPay of met je PayPal-account.