Export

Export

Jouw verantwoordelijkheden

 • Orderregistratie en opmaak van import en export dossiers.
 • Samenstellen van de transportdocumenten.
 • Inplannen van routinematige dossiers met vervoerders/partners/collega’s distributie.
 • Foutloos invoeren van gegevens in het transportbeheersysteem Cargo Swift.
 • Opmaken van losbonnen en laadbonnen.
 • Laten valideren van douanedocumenten bij de lokale Administratie van de Douane en Accijnzen.
 • Maken van afspraken met klanten voor afhalingen en/of leveringen.
 • Communicatie met onze buitenlandse partners i.v.m. de zendingsopvolging.

Jouw profiel

 • Je hebt kennis van douaneformaliteiten.
 • Daarnaast heb je enige ervaring in een expeditie-omgeving en voldoende potentie en ambitie om intern door te groeien.
 • Je kan klachtgericht werken en bent stressbestendig.
 • Je bent leergierig en werkt nauwkeurig.
 • Collegialiteit is belangrijk voor jou.
 • Je hebt een zeer goede kennis Nederlands, Frans & Engels (DUI is een plus)
 • Je bent in het bezit van een bachelordiploma.

Ons aanbod

 • Marktconform loon afhankelijk van ervaring.
 • Maaltijdcheques van € 2.09 per gewerkte dag en ecocheques.
 • Een opleiding in het bedrijf is voorzien.
https://www.vindazo.be/vacatures/export.html

Juridisch – administratief medewerker

Functie

 • Je staat in voor het correct en doeltreffend beheer van verschillende bedrijfsprocedures (Belgisch Staatsblad, KBO, BTW en andere publicaties)
 • Je staat in voor het salarisbeheer van de bedrijfsleider (roerende voorheffing, …)
 • Je voorziet je collega’s van diverse managementondersteuning in juridische documenten (voorbereiding / oprichting / …)
 • Diverse administratieve taken

Aanbod

 • Spannend werk in een prettige werkomgeving.
 • Veiligheid op het werk is onvermijdelijk.

Jouw profiel

 • Bachelor in administratie / recht
 • Eerste relevante werk- of stage-ervaring (als paralegal, juridisch of administratief, cliëntconsultant, …)
 • Boekhoudkundige kennisbelasting is een meerwaarde
 • Verlangen om te leren en te managen
 • Analytisch
 • Team geest

Opstellen van juridische documenten (dagvaardingen, onderhandse contracten, huwelijkscontracten, etc.), opstellen van regelingen en uitvoeren van administratieve taken (plannen, (elektronische) communicatie, facturen, vergunningsaanvragen etc.), de authenticiteit van de documenten of de juistheid van de titel of eigendomslijst Documenten controleren, zoeken, doorsturen of beheren, informatie en juridisch advies verstrekken

Professional (Key) Bachelor Degree (PBA)

https://www.vindazo.be/vacatures/juridisch-administratief-medewerker.html

PROJECTLEIDER NIEUWE WINKELS | TWEETALIG NL/DE

Als projectmanager van de nieuwe winkel ben je verantwoordelijk voor het openen van een nieuwe winkel in Duitsland en het helpen plaatsen van Coolblue op de Duitse kaart.

Hoe word ik projectmanager van Coolblue’s nieuwe winkel?

Weet jij als geen ander hoe je een betonnen container omtovert tot een hoogwaardige Coolblue-winkel en wil je het hele proces naar de winkelopening begeleiden? Daarna aan de slag als projectmanager winkel, en met een groep enthousiaste Coolblue’ers onze eerste winkel in Duitsland opgezet. Wil je toch winkelprojectmanager van Coolblue worden? Charlotte legde uit hoe je dit moest doen.

Dit vind je leuk

Strikte projectvoortgang opstellen en bewaken.

Houd toezicht op aanbestedingen en voldoe aan uw eigen budget.

Zorg ervoor dat u elk detail bouwt zoals afgesproken in het vereistenplan.

Werk samen met alle belanghebbenden in het project om de winkelopening te realiseren.

Leer elke keer van uw fouten en breng verbeteringen aan in het volgende project.

Deze agenda maakt je blij

Je herkent jezelf

Ten minste een HBO-diploma, of als je in Duitsland studeert, moet je een “Hochschule” -diploma hebben.

Je spreekt vloeiend Duits, maar ook Nederlands of Engels. Spreken en schrijven is perfect.

Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met projectmanager in onroerend goed en weet hoe je lokale wet- en regelgeving begrijpt.

Je hebt ervaring met het managen van grote projecten. Denk aan het bouwen van nieuwe winkels, het begeleiden van aanbestedingen of grootschalige renovaties.

U kunt een duidelijk projectplan ontwikkelen waarbij alle relevante (interne en externe) stakeholders verplichtingen moeten aangaan. Met duidelijke mijlpalen kunt u de voortgang volgen en vóór de deadline met het team samenwerken.

Je bent een natuurlijk netwerk van mensen, waardoor je altijd iedereen op het juiste moment kunt informeren.

Als het Duitse geweten van het team weeg je bij de besluitvorming voortdurend de vooruitziende blik en de belangen van Duitse klanten. Op deze manier is het eindresultaat van uw project zeer geschikt voor de Duitse consumenten- en retailmarkt.

U zoekt verder werk

Met meer dan 30 trainingen in onze eigen leerfabriek word je elke dag beter.

Alle artikelen die we verkopen zijn afgeprijsd.

Een ongekend goede werksfeer. Zorg voor verse snacks, maandelijkse borrels, legendarische Coolblue feesten, leukste teamactiviteiten en informele en gezellige afdelingen.

25 feestdagen. Als je het belooft, kom je terug.

Reiskostenvergoeding en pensioenregeling.

Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Hier hebben we altijd voor open gestaan. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt.

Platte organisatie in brede zin. Zodat je wat kunt drinken met de baas.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/opening-winkel.html

GZ-Psycholoog Ouderen

Voor vacatures in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren GZ psychologen gespecialiseerd in ouderenzorg.

Beschrijving van de baan

Voor vacatures in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren GZ psychologen gespecialiseerd in ouderenzorg. De psychiatrie speelt een steeds belangrijkere rol in de ouderenzorg. Voor senior psychologen van GZ betekent dit aandacht voor de ontwikkeling van onderzoek, diagnostiek en behandeling.

Het is belangrijk om advies te geven vanuit een psychiatrisch perspectief en om het multidisciplinaire zorgteam te ondersteunen; selecteer bij voorkeur professionals met expertise in (neuro) psychologische diagnostiek en neuroverificatie, evenals in niet-aangeboren hersenletsel, degeneratieve hersenziekten en dementie. Beschikken over gedegen kennis.

Functie-eisen

Voor onze opdrachtgevers is het belangrijk dat de kandidaat zijn sporen in de ouderenzorg al heeft verdiend. Deze kennis en ervaring zal er uiteindelijk toe leiden dat de behandeling van bejaarde psychiatrische aandoeningen naar een hoger niveau wordt getild. Geschikte kandidaten voor deze functie zijn: BIG geregistreerd als GZ-psycholoog; werkervaring in de ouderenzorg (voorkeur); visie op de ouderenzorg. Daarnaast wordt verwacht dat de senior psychologen van GZ kunnen deelnemen aan de ontwikkeling en implementatie van het nieuwe zorgpakket.

Bedrijfsomschrijving

Koploper in ouderenzorg in Rotterdam en omstreken. Diverse huizen, verpleeghotels en grote verpleegafdelingen. Meer dan 3.000 medewerkers en 1.500 vrijwilligers. De bedrijfscultuur is thuis. Dit is de diepere motivatie voor onze klanten om te beslissen over hun zorg. Luisteren en opletten zijn de sleutelbegrippen. Vanuit deze visie biedt onze relatie zorg en behandeling aan een groot aantal klanten in meer dan een dozijn gezinnen. Arbeidsvoorwaarden Rotterdam De vacature betreft een vaste aanstelling van 24 tot 36 uur per week. Salaris is in lijn met CAO VVT.

https://www.vindazo.nl/keywords/psycholoog.html

Een lekkere bijbaan in Veghel

Een lekkere en ook nog eens leuke bijbaan vinden in Veghel is misschien niet heel erg makkelijk. Sterker nog, het kan best nog wel eens lastig zijn om een bijbaan in Veghel te vinden die helemaal bij jou past en die goed overeenkomt met jouw wensen. Toch weten we helemaal zeker dat het mogelijk is. Het klinkt misschien gek, maar wij zijn er zonder ook maar enige twijfel helemaal zeker van dat een goede bijbaan in Veghel te vinden is door met ons samen te werken. Wij hebben het juiste aanbod en zorgen er voor dat jij een goede connectie kunt gaan maken met jouw toekomstige werkgever. Op die manier kun jij binnen enkele momenten beginnen met je nieuwe baan. Dat is natuurlijk niet alleen iets waar jij heel veel zin in hebt, maar ook nog eens iets waar je heel erg naar uit zal kijken. En dat snappen wij maar al te goed.

Service

De service die wij verlenen bij het helpen zoeken naar een bijbaan in Veghel is werkelijk waar fantastisch. Het klinkt misschien wel wat overdreven, maar wij kunnen je verzekeren dat dat het niet is. Wij staan namelijk altijd voor onze klanten klaar, zodat zij met een gerust hart zo snel mogelijk kunnen beginnen met hun bijbaan in Veghel.

Contact

Het enige wat je nu nog zou moeten doen is contact opnemen met ons om te beginnen met je bijbaan in Veghel. En we hebben goed nieuws; want ook dat is helemaal niet lastig! Sterker nog, een bijbaan vinden in Veghel is werkelijk waar nog nooit zo makkelijk geweest omdat wij je helpen om iets te vinden dat helemaal bij jou gaat passen. En natuurlijk is dat niet het enige wat belangrijk is, een zakcentje verdienen hoort daar natuurlijk ook helemaal bij. En daar zijn wij maar al te goed in.


Pools uitzendbureau kan je in contact brengen met de beste werknemers

Laat je helpen door het beste Pools uitzendbureau van het land. Heb je moeite met het vinden van de juiste gemotiveerde en betrouwbare werknemers? Dan kan het uitzendbureau je in contact brengen met de beste Poolse werknemers die je je maar kunt wensen. Voor een leuke en goede sfeer op de werkvloer ben je bij Pools uitzendbureau aan het juiste adres. Het is gezellig en iedereen is gemotiveerd. Voor een goede werksfeer, gemotiveerde werknemers en werknemers die hart voor de zaak hebben, dan moet je bij Pools uitzendbureau zijn. Dit uitzendbureau brengt je in contact met de beste en meest gemotiveerde werknemers die je je maar kunt wensen.

Laat het Pools uitzendbureau je helpen aan de beste werknemers

Het Pools uitzendbureau kan u helpen om het beste personeel te vinden voor uw bedrijf zodat u loyaal en betrouwbaar personeel krijgt waar u op kunt bouwen, zo heeft u hier geen omkijken meer naar en voel je je goed omdat je weet dat je goed en loyaal personeel aan het werk hebt. Beperk je zorgen en zorg voor een goede werksfeer. Er zijn ontzettend veel Poolse werknemers die opzoek zijn naar een leuke baan in Nederland en zich willen inzetten voor een leuk bedrijf. Om echt hart voor de zaak te krijgen en zich verder te ontwikkelen in het land en de industrie waarin zij werkzaam zijn. Het uitzendbureau kan u helpen om in contact te komen met de beste werknemers om zo uw bedrijf uit te breiden en veel loyale, gezellige en betrouwbare werknemers te krijgen waar u op kunt bouwen en wat u weer rust biedt. De Poolse werknemers van het Pools uitzendbureau zijn super enthousiast om bij u aan het werk te gaan. Laat u nu helpen.Poolse werknemers gezocht, helpt je aan de beste Poolse werknemers

Zoekt u voor uw bedrijf nieuwe werknemers, die gedreven, gepassioneerd en goed hard werken en zich inzetten voor u en uw bedrijf. Dan kan Poolse werknemers gezocht je helpen om de beste werknemers te vinden die goed voor u werken. Zo kan u op uw werknemers bouwen en weet u wat u aan ze heeft en weet u zeker dat ze altijd voor u klaar zullen staan. Laat de beste werknemers uw team versterken en zorg voor een leuke en gezellige sfeer op de zaak. Poolse werknemers gezocht kan je helpen om te zorgen dat de sfeer binnen jouw bedrijf heel gezellig en goed verloopt. Zo heb je altijd een leuke en goede werkdag en voelt alles binnen je zaak erg vertrouwd en fijn aan. Poolse werknemers gezocht kan u helpen om het beste personeel te vinden voor uw bedrijf zodat u loyaal en betrouwbaar personeel krijgt waar u op kunt bouwen en op kunt terugvallen zodat u weet waar u aan toe bent en weet dat alle zaken netjes geregeld worden.

Poolse werknemers gezocht helpt je aan de leukste mensen

Er zijn ontzettend veel Poolse werknemers die opzoek zijn naar een leuke baan en zich willen inzetten voor een leuk bedrijf waar ze veel kunnen leren en hun kwaliteiten in kunnen laten zien. Poolse werknemers gezocht kan u helpen om in contact te komen met de beste Poolse werknemers om zo uw bedrijf uit te breiden en veel loyale, gezellige en betrouwbare Poolse werknemers te krijgen die zich met veel passie inzetten voor uw bedrijf. De Poolse werknemers van Poolse werknemers gezocht zijn super enthousiast en kunnen je bedrijf perfect ondersteunen om ervoor te zorgen dat u de beste en meest enthousiaste werknemers hebt voor uw bedrijf. Laat ze je helpen.